Zorgpionier

Het Gastenhuis


Datum: 1 week geleden
Stad: Hoogeveen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Het Gastenhuis
Op zoek naar een baan als leidinggevende binnen een dementievriendelijk zorgconcept? Waarbij je, samen met een andere zorgpionier, jouw kleinschalige zorghuis met open deuren runt? Dit is je kans!

  • Bewezen concept met hoge klant – en medewerkertevredenheid;
  • De vrijheid om jullie Gastenhuis naar eigen inzicht te runnen;
  • In cao-loondienst, met extra’s.

Dit ga je doen

Je wordt verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding in jouw Gastenhuis. Uiteraard volgens onze dementievriendelijke visie. Je zorgt dat je team goed functioneert, en dat de bewoners en hun familie zich geborgen en thuis voelen. Je werkt volgens het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. En regisseert de samenwerking met externe zorgprofessionals, casemanagers en dementie partners in de buurt. Ook zoek je verbinding met de buurt, lokale ondernemers en de pers. Zo help je bij het dementievriendelijker maken van je omgeving.

Ook run je het huis wat betreft huishouding, financiën en onderhoud, ondersteund door het hoofdkantoor.

Over Het Gastenhuis

Het Gastenhuis biedt een liefdevol thuis aan mensen met dementie in steeds meer gemeenten. Kleinschalig, open en midden in de maatschappij. Ons concept is erg in trek, omdat je bij ons, ondanks je dementie, een zo normaal mogelijk leven kunt leiden. Vrijheid en eigen regie voor de bewoner staan voorop. Dat dit goed werkt, blijkt uit de hoge klant- en medewerkertevredenheid (resp. 9 en 8,4, ZorgfocuZ 2023).

Mail mij de brochure ‘Word Zorgpionier’

Wat wij bieden

  • Prima arbeidsvoorwaarden en salaris;
  • Deel zijn van onze gedreven Gastenhuis-organisatie met ruim 800 collega’s;
  • Ondersteuning bij inkoop, financiën, administratie, facilitair- en HR-management, kwaliteit en communicatie;
  • Niet in de laatste plaats: de voldoening om samen met ons te werken aan verbetering van de zorg.

Wat wij vragen

  • Ruime ervaring in de langdurige (dementie)zorg;
  • Ervaring in bedrijfsvoering is een pre zoals HR, financiën, formatie, facilitair en roosteren;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je hebt leidinggevende ervaring;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je woont binnen 30 minuten van Het Gastenhuis;
  • Empathie, ondernemingszin, leergierig, organisatievermogen, creativiteit, zorgvuldigheid en communicatief sterk

Sfeer proeven?

Benieuwd of het zorgpionierschap iets voor je is? Neem een kijkje op onze Bij ons kijken-pagina . Vraag de brochure ‘Word Zorgpionier’ aan. En ga even neuzen op Facebook of ons YouTube-kanaal !

Snel meer weten of solliciteren?

Benieuwd of jouw wensen matchen met deze bijzondere baan? Bel of mail met Trudy van Kampen via 06 17 32 49 15 of [email protected] . Meteen solliciteren? Laat je gegevens achter via de solliciteerknop. We zorgen dat je binnen een week weet welke mogelijkheden er voor je zijn. Wij kijken er naar uit jou te spreken!

Solliciteren

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan via de solliciteer knop. Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

CNC Kanter, Hoogeveen

Cottus BV, Hoogeveen, Drenthe
2 dagen geleden
Wat jij doetAls ervaren CNC Kanter / Zetter in de omgeving van Hoogeveen werk je zelfstandig vanaf tekening aan het buigen / kanten en programmeren van producten van kleine -en middelgrote series. Met behulp van de tekening controleer je het bewerkte product op maatvoering en oppervlaktekwaliteit en tref je maatregelen bij geconstateerde afwijkingen. Dankzij jouw ruime ervaring en kennis zorg...
Cottus BV

Adviseur Binnendienst Particulier in Hoogeveen

Veldsink Advies, Hoogeveen, Drenthe
1 week geleden
Jij bent als Adviseur Binnendienst Particulier op zoek naar een werkgever die nog waarde hecht aan een band opbouwen met de klant. Die je de tijd geeft voor een gesprek en waar klanten welkom zijn om binnen te lopen. Klantcontact is waar jij energie van krijgt. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!Jouw job!Als Particulier Adviseur Word Je Onderdeel...
Veldsink Advies

Procesregisseur VDG, Hoogeveen

ZuidProfs, Hoogeveen, Drenthe
1 week geleden
OrganisatieDe missie van de VDG luidt: We werken samen aan collectieve, gemeentegrensoverschrijdende en interbestuurlijke opgaven en behartigen de gemeenschappelijke belangen van twaalf Drentse gemeenten. De bijbehorende visie luidt: In de periode 2023-2027 werken de Drentse gemeenten samen aan een aantrekkelijke agenda, hebben een gezamenlijke lobbyagenda, werken nauw samen met de provincie en waterschappen aan maatschappelijke opgaven en zijn actief en...
ZuidProfs