Accountant AA/ Relatiebeheerder Den Helder

ETL Accountants en Adviseurs


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Helder, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
ETL Accountants en Adviseurs
Weet jij precies wat jouw klant nodig heeft? Dan zoeken wij jou!

Met bijna 50 collega’s werken wij vanuit onze vestigingen op Texel en in Den Helder. Wij vinden het belangrijk dat je werk doet waar je hart sneller van gaat kloppen. Ons motto is Samenwerken & Verbinden en dat vinden we zowel intern als extern erg belangrijk. Ga jij de samenwerking & verbinding met ons aan? Kom dan snel eens een kop koffie drinken om nader kennis te maken!

WERKEN BIJ EEN ETL KANTOOR

The best of both worlds: lokaal werken en de sfeer van een klein kantoor met de mogelijkheden van een grote groep

BEHEER EEN EIGEN KLANTENPORTEFEUILLE

Op welk niveau je ook werkt, betrokkenheid bij de klant begint vanaf dag 1 dat je bij ons aan de slag gaat

VRIJHEID OM TE DOEN WAT JE LEUK VINDT

Je krijgt veel verantwoordelijkheid, waar je ook veel vrijheid voor terug krijgt

PARTTIME WERKEN IS MOGELIJK

Carrière maken en partner worden kan bij ons ook als je parttime werkt

WERK EN PRIVÉ ZIJN IN BALANS

Tachtig uur werken doen we in twee weken

Jouw functie

Wij zijn ter uitbreinding van ons team van professionals op zoek naar een nieuwe collega voor onze vestiging in Den Helder voor de functie van:

ACCOUNTANT AA / RELATIEBEHEERDER (32-40 uur)

In deze functie vind je het fantastisch om een sparringpartner voor de ondernemer te zijn. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en commercieel actief in het genereren van nieuwe klanten. Je ziet kansen in de markt en neemt deel aan netwerkactiviteiten in de regio. Je denkt actief mee met de organisatie, brengt ideeën in en voert deze uit. Je optimaliseert het huidige proces en werkt actief samen met de andere adviseurs.

Wat bieden we jou

Wij bieden je een uitdagende positie met de mogelijkheid om verder door te groeien. Je wordt onderdeel van een organisatie met een veelzijdigheid aan klanten. Onze organisatie kenmerkt zich door de laagdrempelige cultuur waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Met bijna 50 collega’s werken wij vanuit onze vestigingen op Texel en in Den Helder. Wij vinden het belangrijk dat je werk doet waar je hart sneller van gaat kloppen. Ons motto is Samenwerken & Verbinden en dat vinden wij zowel intern als extern erg belangrijk. Ga jij de samenwerking & verbinding met ons aan? Kom dan snel eens een kop koffie drinken om nader kennis te maken!

Wat verwachten wij

Is het werken met cijfers echt jouw passie en ga je door het vuur voor jouw klanten? Kun je zelfstandig werken en hou je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Krijg je energie van het meedenken in oplossingen? Dan hopen wij dat jij snel contact met ons opneemt voor een kennismakingsgesprek!

SOLLICITATIEPROCEDURE

  • SOLLICITEER HIER Je solliciteert direct via de sollicitatie button bovenaan de vacature.
  • CONTACT Nadat je bij ons gesolliciteerd hebt wordt er op korte termijn contact opgenomen door de HR/Recruitment afdeling.
  • EERSTE GESPREK Het eerste gesprek zal veelal op locatie plaatsvinden en is een eerste kennismaking. Vooral de wederzijdse klik vinden we erg belangrijk. Er is volop ruimte om over en weer vragen te stellen. Jij moet niet alleen bij ons passen, maar wij moeten ook bij jou passen.
  • TWEEDE GESPREK Het tweede gesprek is een verdiepingsgesprek. Waar liggen je ervaringen, wat zijn je wensen, wat zijn onze ambities en sluiten die bij elkaar aan. Ook is er volop ruimte om de vragen die je eventueel nog hebt te stellen.
  • ARBEIDSOVEREENKOMST Wanneer het 2e gesprek ook positief verlopen is zullen we samen doornemen wat wij je kunnen bieden en de arbeidsvoorwaarden bekijken. Daarna zal jouw arbeidsovereenkomst worden opgesteld.
  • WELKOM! En voor je het weet kun je beginnen aan jouw eerste dag. Welkom!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

ZZP Projectleider

Eminent Groep, Den Helder, Noord-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving . In deze rol ben je verantwoordelijk voor het technische, commerciële en financiële resultaat van de projecten. Onder jouw toeziend oog worden de projecten, die kunnen variëren van seriematige woningbouw, renovatie, onderhoud en utiliteitsbouw tot een succesvol einde gebracht.Je vergaart branchekennis, zorgt ervoor dat je continue op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen, je houdt commerciële kansen nauwlettend...
Eminent Groep

Business controller

Jifmar Group, Den Helder, Noord-Holland
1 week geleden
At Acta by Jifmar, a global leader in maritime solutions, we are looking for a Business Controller to join the international Finance team in Den Helder. Are you a proactive and detail-oriented professional with a passion for data and finance? Then we are looking for you.This position will allow you to further develop your personal and professional skills in a...
Jifmar Group

Project engineer

Esler, Den Helder, Noord-Holland
3 weken geleden
IntroductieHeb jij ervaring als project engineer en vind je het leuk om leiding te geven aan engineers? De Koninklijke Marine is op zoek naar een ervaren project engineer die verantwoordelijk gaat zijn voor de projectengineering aangaande technische voorbereiding van modificaties en nieuwbouw projecten! Wat ga je doenTot jouw taken behoren:je voert de projectengineering aangaande technische voorbereiding van modificaties en nieuwbouw...
Esler