Belastingadviseur, Meppel

de Jong & Laan


Datum: 1 week geleden
Stad: Meppel, Drenthe
Contract type: Voltijd
de Jong & Laan
Ter uitbreiding van ons fiscale team op de vestiging Meppel zijn wij op zoek naar een ervaren belastingadviseur met affiniteit voor commercie en een positieve energie om het fiscale team aan te sturen.

Hoe maak jij het verschil?

Bij de Jong & Laan krijg je alle ruimte om door te groeien en je ambities waar te maken. Als ondernemende belastingadviseur ben jij het aanspreekpunt voor verschillende ondernemers in het mkb. Je adviseert zelfstandig en op proactieve wijze ondernemers bij fiscale vraagstukken.

Als aanspreekpunt voor fiscale vraagstukken binnen de vestiging ben je vakinhoudelijk sterk en deel je jouw kennis graag met je collega's. Je begeleidt en coacht de fiscaal medewerkers en brengt niet alleen kennis en ervaring, maar ook energie en enthousiasme mee om het beste uit het team te halen. Tevens werk je nauw samen met collega's van de diverse vestigingen in de regio. Bij de Jong & Laan hechten we veel waarde aan een multidisciplinaire samenwerking binnen de vestiging en regio. Hierin pak jij actief een rol door ook de verbinding op te zoeken met collega’s van andere disciplines.

Je bent een breed georiënteerde belastingadviseur met affiniteit voor commercie die kan signaleren en adviseren. Je kent het marktgebied rondom Meppel goed en je hebt een actief netwerk in deze regio opgebouwd of bent bereid deze actief op te bouwen.

Als belastingadviseur draag je bij aan de ontwikkeling van de vestiging en organisatie.

Functie-eisen

  • Afgestudeerd RB of NOB en/of beschikt over een hbo/universitaire studie fiscaal recht/economie
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Commercieel ingesteld
  • Ondernemend en proactief
  • Bij voorkeur tekenbevoegd adviseur

Functie-voorstel

  • Direct een vast contract
  • 31 vakantiedagen per jaar
  • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
  • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
  • Premievrij pensioen
  • Laptop & smartphone
  • Leaseauto

&NUJIJ!

Zie jij jezelf in deze rol? Dan staan wij open voor een goed gesprek met jou. Wij zorgen voor de kansen, aan jou om ze te grijpen. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor. Wat je bij ons ook gaat doen, je doet het samen!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vrachtwagenchauffeur, Meppel

Jigler, Meppel, Drenthe
5 dagen geleden
IntroductieWil jij aan de slag als vrachtwagenchauffeur bij dit mooie bedrijf in Meppel? Ben jij bekend met de Nederlandse wegen en heb jij meerdere jaren ervaring op de vrachtwagen? Als je in de omgeving van Meppel woont en in bezit bent van een code95, bestuurderspas en rijbewijs CE kan je direct aan de slag en verdien je tot wel €...
Jigler

Terreinbeheerder, Meppel

Faam werkt, Meppel, Drenthe
5 dagen geleden
Het hele jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie! Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap.Dit terrein is de grens tussen een ruim bosgebied en de bebouwde kom waar honderden woningen staan. Deze omgeving staat bekend om...
Faam werkt

Klantenservice medewerker in Zwolle (J85)

Inspire Group, Meppel, Drenthe
€ 2.796 - € 3.533 per maand
1 week geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij een baan die allesbehalve saai is? Werken op een plek waar je de technische wereld binnenstapt en je jouw carrière naar nieuwe hoogte kan tillen? Dan is deze vacature voor Klantenservice medewerker in Zwolle misschien jouw toekomst! Wat ga jij doen?Als Klantenservice medewerker...
Inspire Group