Allround Winkelmedewerker De Garage, Zaandam

Loods 5


Datum: 1 week geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Loods 5
We kunnen samen alvast één ding afvinken; jouw passie voor interieur! Als je ook nog eens blij wordt van het werken in de inspirerende wereld van Loods 5 en het helpen van klanten, dan is dit een match! Voor onze Loods 5 Garage in Zaandam zijn wij op zoek naar jou.

We zoeken een allround winkelmedewerker met ervaring. Naast het beheersen van de nodige verkoop-skills hechten wij veel waarde aan een fijne werksfeer op de vloer. Heb jij een goede werkhouding, ben je collegiaal, communicatief sterk, kun jij het overzicht houden op drukke dagen en heb jij ervaring in de retail? Lees dan gauw meer over jouw toekomstige functie.

Een Dag Als Allround Winkelmedewerker Bij Loods 5 Garage

Goedemorgen! Je stapt binnen bij Loods 5 Zaandam. Je haalt het eerste overheerlijke kopje koffie van de dag en sluit om 09.30 uur aan bij jouw collega’s voor de dag start. Het is tijd om de planning van de dag door te nemen.

Wanneer het drukker begint te worden is het jouw kans om uit te blinken in adviseren en onderhandelen! Je helpt klanten, beantwoord vragen en rekent hun vondsten af.

Naast de verkoop en boeken van transporten houd je ook goed contact met onze deelnemers om de outlet aantrekkelijk te houden en vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.

De dag is voorbijgevlogen, rond 18.00 uur sluit je samen met je collega’s af en ga je gegarandeerd met een glimlach op je gezicht naar huis toe.

Jij Bent

  • Energiek;
  • Klantgericht;
  • Commercieel;
  • Fit en semi- sterk! (Loods 5 Garage is groot, het kan er hectisch zijn en er wordt veel gesjouwd);
  • Flexibel (Loods 5 Garage is zeven dagen per week open, wij vragen beschikbaarheid op feestdagen, tijdens vakantieperiodes en ten minste 1 weekenddag per week);
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

Functie-voorstel

Jij krijgt:

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding (wanneer je verder weg woont dan 10km) en een pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen (bij fulltime) en de mogelijkheid om dagen bij- en te verkopen;
  • Een sport jaarabonnement budget tot € 120,-;
  • 20% op onze Loods artikelen en 50% korting in het Loods 5 restaurant;
  • Toegang tot ons online leerplatform waarmee je jouw kennis en vaardigheden verder kunt uitbreiden;
  • Een mooie, inspirerende werkplek die voelt als thuis met de lekkerste koffie en de leukste collega’s!

Ben jij onze nieuwe winkelmedewerker?

Als winkelmedewerker ben je onze meest flexibele collega! Je rekent de mooiste spullen uit de winkel af met blije klanten en helpt bezoekers op weg in de winkel. Je springt bij in het magazijn, aan de informatiebalie of op andere plekken waar je nodig bent. Ben jij enthousiast, gezellig en flexibel genoeg voor deze functie?

Diversiteit vinden wij belangrijk. Waarom? Diversiteit zorgt namelijk voor meer creativiteit, problemen worden beter opgelost en ideeën zijn veelal vernieuwender. Hierdoor kunnen wij onze klanten dus nóg beter helpen. Onze verschillen helpen ons om te groeien. Bij Loods 5 is iedereen welkom!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem contact met ons via de WhatsApp button. We helpen je graag verder!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior Recruiter

Betaselect, Zaandam, Noord-Holland
€ 2.750 - € 3.250 per maand
3 dagen geleden
Ben je een gedreven, mensgerichte professional die graag deel uitmaakt van een innovatief en groeiend technisch detacheringsbureau? Solliciteer dan op onze vacature van junior Talent Advisor op de vestiging in Zaandam!Jouw verantwoordelijkhedenAls junior Talent advisor bij Betaselect ben je de drijvende kracht achter ons succes: het vinden en plaatsen van het juiste talent bij onze partners.Schrijven: Je (her-)schrijft aantrekkelijke vacatureteksten...
Betaselect

Chauffeur CE, Zaandam

FlexForces, Zaandam, Noord-Holland
1 week geleden
Wil jij als chauffeur CE direct in E6 worden ingeschaald en een medicatie leveren waardoor je bijdraagt aan de gezondheid van mensen? Lees snel verder en solliciteer!Over De BaanAls chauffeur CE ben je verantwoordelijk voor het tijdig en veilig bezorgen van farmaceutische producten bij ziekenhuizen en apotheken. Naast het afleveren van deze belangrijke goederen, zijn er nog andere taken die...
FlexForces

Verkoopmedewerker voor de grootste juwelier in Nederland |Weekend

Nederland Vacature Groep, Zaandam, Noord-Holland
2 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenHet is je vast weleens opgevallen tijdens het winkelen in het dorp, het centrum of de grote stad. Misschien ben je weleens bij ons binnengelopen, en heb je iets gekocht of een horloge laten maken. Herkenbaar door haar welbekende kleur en uitnodigende open winkelfront: Lucardi Juwelier.Lucardi bestaat sinds 1988, toen nog bekend onder de naam Luigi Lucardi. Op...
Nederland Vacature Groep