Junior Recruiter

Betaselect


Datum: 1 week geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Salaris: € 2.750 - € 3.250 per maand
Contract type: Voltijd
Betaselect
Ben je een gedreven, mensgerichte professional die graag deel uitmaakt van een innovatief en groeiend technisch detacheringsbureau? Solliciteer dan op onze vacature van junior Talent Advisor op de vestiging in Zaandam!

Jouw verantwoordelijkheden

Als junior Talent advisor bij Betaselect ben je de drijvende kracht achter ons succes: het vinden en plaatsen van het juiste talent bij onze partners.

 • Schrijven: Je (her-)schrijft aantrekkelijke vacatureteksten en plaatst deze online op diverse wervingskanalen zoals linkedin en indeed.
 • Werving: Je denkt na over effectieve wervingsstrategieën, met oog voor de mens achter het CV.
 • Selectie: Je neemt deel aan sollicitatiegesprekken en geeft loopbaanadvies. Met behulp van onze geavanceerde Control Tower en geïntegreerde assessments, beoordeel je kandidaten op hun technische vaardigheden, culturele match en cognitieve capaciteiten.
 • Fieldmanagement: Tijdens de detacheringsperiode ben je betrokken bij onze professionals.
 • Transitie: Als specialist in detavast bemiddeling zorg je voor een soepele overgang van onze professionals naar onze partners.


Als junior Talent Advisor bij Betaselect ben je de 'corporate recruiter' voor meerdere vaste partners. Je werkt direct met hiring managers en fungeert als hun HR-verlengstuk. Maar in tegenstelling tot de traditionele corporate recruiter, kun je als Talent Advisor ook onafhankelijk advies geven aan sollicitanten over welke organisatie het beste bij hen past, rekening houdend met hun unieke behoeften en ambities.

Bij Betaselect staat jouw ontwikkeling voorop. Wij bieden trainingsprogramma's, persoonlijke ontwikkelingsplannen en regelmatige coaching sessies. Je groeit in je functie en ontwikkelt vaardigheden die essentieel zijn voor je carrière.

Jouw werkomgeving

Betaselect is meer dan zomaar een detacheringsbureau. Wij zijn een innovatieve, technisch georiënteerde organisatie die zich richt op het matchen van hogeropgeleide technici met de juiste bedrijven. Onze partners zijn actief binnen sectoren zoals Luchtvaart, Automotive, Industrie, Machinebouw, Maritiem, Ingenieursbureaus, Installatietechniek en Datacenters. Wij werken voor de meest aansprekende namen in de branche.

Onze kracht zit in onze persoonlijke en mensgerichte aanpak. Met een ervaren team, een sterke focus op kwaliteit en een holistische benadering waarbij we kijken naar cultuur, vaardigheden en cognitie, creëren we langdurige, waardevolle relaties. Ons innovatieve digitale platform, Control Tower, biedt 24/7 transparantie en inzicht in het recruitmentproces voor professionals en partners.

Jouw vaardigheden

Ben jij mensgericht en krijg je energie van de perfecte match te maken tussen professional en partner? Dan kun jij het verschil maken bij Betaselect!

We zijn ervan overtuigd dat je een goede match bent als je:

 • Een HBO-opleiding hebt voltooid, bijvoobeeld in HRM, Commerciële Economie of Communicatie;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt;
 • Nauwkeurig en gestructureerd kan werken;
 • Een proactieve zelfstarter bent die niet bang is om initiatief te nemen;
 • Een echte teamspeler bent die graag samenwerkt om gemeenschappelijke doelen te bereiken.
 • Vloeiend Nederlands spreekt (vereiste)


Ervaring in recruitment is voor deze rol geen vereiste.

Ons aanbod

Bij Betaselect hechten we veel waarde aan een positieve en inclusieve bedrijfscultuur waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. We moedigen persoonlijke groei aan en bieden volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

Hier Is Wat Je Kunt Verwachten

 • Een aantrekkelijk startsalaris tussen de €2750,- en €3250,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en expertise;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling die maandelijks wordt uitbetaald;
 • De mogelijkheid om de functie in 32 uur per week in te vullen;
 • Een leaseauto staat voor je klaar voor werkafspraken buiten kantoor en voor privégebruik;
 • 30 vakantiedagen om te ontspannen en op te laden;
 • Dagelijks verzorgen wij een gezamenlijke lunch;
 • Een premievrij pensioen voor je toekomstige financiële zekerheid;
 • Flexibele werktijden, want wij vertrouwen op jouw verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Een dynamische werkomgeving bij een jonge organisatie vol uitdagingen en kansen;
 • Wekelijkse sportmomenten tijdens kantooruren;
 • Gezamenlijke uitjes om de resultaten en succes te vieren.


Kom jij ons team versterken? We kijken uit naar jouw bijdrage aan de groei van Betaselect!

Redenen waarom dit (niet) de baan voor jou is!

Waarom het geschikt is

Je bent iemand die mensgericht is en zich graag verdiept in de wensen en ambities van anderen

Je zoekt een dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te leren.

Waarom misschien niet

Je hebt meer interesse in sales en onderhandelingen over contracten en tarieven.

Je geeft de voorkeur aan een rol waarin je werkt voor de belangen van één enkele organisatie.

Hier kun je op rekenen én meer

Salaris

We waarderen niet alleen jouw inzet en kwaliteiten, maar uiten dit ook met een goed salaris. Standaard met 8,33% vakantiegeld en een ruime vergoeding voor je reiskosten.

Werkzekerheid

Je krijgt van ons een contract met een intentieverklaring om dit, bij goed functioneren, om te zetten naar een vast dienstverband.

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in persoonlijke en professionele groei vinden we erg belangrijk. Daarom ontvang je van ons een opleidingsbudget die je kunt inzetten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Stage UX Design

Jooble, Zaandam, Noord-Holland
6 dagen geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteWat betekent dit voor jou? . De ultieme customer journey vormgeven, dat kan alleen als je de klant écht begrijpt....
Jooble

Onderhoudsmonteur, Zaandam

ProfMatch BV, Zaandam, Noord-Holland
1 week geleden
Smeer jij ook graag dingen in?Jij bent als monteur smeer technisch onderhoud op zoek naar vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk, waarbij jij volgens schema machines gaat voorzien van de juiste smeringen.Een uitdaging als onderhoudsmonteur waarbij jij zelf jouw klussen gaat plannen, de klanten te woord staat, alle machines voorziet van smering en de klant voorziet van technisch onderhoudsadvies.Een Functie...
ProfMatch BV

Lead Engineer

Yacht, Zaandam, Noord-Holland
3 weken geleden
Als Lead Engineer ga jij realiseren dat de machines- of lijnen worden opgeleverd bij de klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Je leidt meerdere projecten in verschillende stadia en variërend van omvang vanaf akkoord door de klant tot aan de levering en installatie bij de klant. Het proces start nadat de sales afdeling een order heeft, dit werk je verder met de...
Yacht