Landmeter

Eminent Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Best, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

Als landmeter ga jij je bezighouden met alle inmeetwerk en de bijkomende administratie. Je gaat langs bij de verschillende civiele ploegen en meet wat je ziet. Denk hierbij aan de route van de exacte ligging, of de kabels op de juiste diepte liggen en je onderhoudt indien nodig contact met opdrachtgevers, je eigen ploegen, gemeentes en bewoners. Je wordt in je werk begeleid door ervaren uitvoerders en met deze functie leg je binnen de organisatie de beste basis om uitvoerder te kunnen worden.

Een Greep Uit Je Taken

  • Inmeten van verschillende stukken grond op verschillende locaties.
  • De verzamelde data verwerken in onze systemen.
  • Contact onderhouden met verschillende stakeholders.
  • Verantwoordelijk voor het nakomen van de planning.
  • Jij bent de extra ogen van onze civiele uitvoerders.

Kun jij het aan en wil je doorgroeien? Neem dan contact op.

Functie Eisen

De ideale kandidaat:

  • Heeft een MBO diploma niveau 3 of hoger, bij voorkeur in een technische/civiele richting;
  • Kan werken & rapporteren in digitale omgevingen zoals Word / Excel & applicaties op smartphone of tablet;
  • Vindt het leuk om lekker buiten te zijn;
  • Beschikt over VCA of is bereid deze te behalen;
  • Kan werken met AutoCad of is bereid dit te leren;
  • Is communicatief sterk.

Ervaring en kennis kun je krijgen door doen. Het belangrijkste is dat je het graag wil doen en het goede niveau hebt. Als de baan je aanspreekt neem dan vooral contact op en kijken we of het iets kan worden.

Direct solliciteren

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod

    • Een afwisselende functie voor 40 uur per week;
    • Maar liefst 38 vrije dagen per jaar;
    • Auto van de zaak;
    • De mogelijkheid om met korting te sporten bij alle aangesloten sportclubs;
    • Een goede pensioenregeling;
    • Begeleiding en hulp om het vak te leren;

Bedrijfsprofiel .

Vind je het leuk om zelfstandig buiten aan het werk te zijn? En lijkt het je wat om door te kunnen groeien naar uitvoerder. Lees dan verder.

Onze opdrachtgever is een marktleider in de aanleg en onderhoud van glasvezelnetwerken. Van oorsprong een familiebedrijf welke onderdeel is geworden van een grote Europese speler, maar de familiaire sfeer en omgang zijn hierbij absoluut niet verloren gegaan. Je krijgt hier de slagkracht van een groot bedrijf met de korte lijntjes van een familiebedrijf.

Ze zorgen bij deze organisatie dagelijks voor de aanleg van glasvezelnetwerken in gemeentes in heel Zuid-Nederland, van plannen opzetten tot voorwerk, aanleg en uiteindelijk oplevering. Ook verzorgen ze hier onderhoud van het netwerk.

Ze zijn in deze organisatie nog echt betrokken bij hun werknemers en willen er met zijn allen zorg voor dragen dat iedereen dagelijks het beste uit zichzelf kan halen, middels opleidingen of gewoon heel simpel een opendeur beleid waar je gewoon bij iedereen kunt binnenlopen en dingen bespreken.

Zoek je een organisatie waarin je lekker mag en kan bezig zijn met de grootste projecten, maar tegelijkertijd ook gezellig met iedereen een borrel kan drinken op vrijdag dan past dit bedrijf perfect.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent Filiaalmanager Best - Scapino

Scapino, Best, Noord-Brabant
5 dagen geleden
Scapino zoekt een Assistent Filiaalmanager voor dit mooie filiaal! Jij bent ondersteunend aan de Filiaalmanager bij het realiseren van de doelstellingen van het filiaal en vervangt de Filiaalmanager bij diens afwezigheid. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk op de rest van het team, waardoor de klant zich altijd welkom voelt en dankzij jouw expertise gaat de klant altijd met de juiste producten...
Scapino

Service desk gebouw beheer medewerker, Best

Spoor 3 HRM, Best, Noord-Brabant
1 week geleden
Jij weet wel dat er bij het juist beheren van vastgoed meer komt kijken dan een likje verf. En dat er hiervoor gespecialiseerde bedrijven die dat als specialisme hebben. Jou lijkt het leuk om daar onderdeel van uit te maken. In een team van een kleine 20 mensen zorg jij er samen met je collega's voor dat het vastgoed op...
Spoor 3 HRM

Operations Manager

LGH Hotels Management Ltd, Best, Noord-Brabant
2 weken geleden
Glasgow Argyle Hotel, Signature Collection by Best Western The OpportunityWe are seeking a highly motivated and experienced hotel operations manager to lead our team and ensure the smooth running of our hotel. The successful candidate will be responsible for overseeing all hotel operations, managing department heads and staff, and delivering an exceptional guest experience.ResponsibilitiesOverseeing all hotel operations including front desk,...
LGH Hotels Management Ltd