Service desk gebouw beheer medewerker, Best

Spoor 3 HRM


Datum: 1 week geleden
Stad: Best, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Spoor 3 HRM
Jij weet wel dat er bij het juist beheren van vastgoed meer komt kijken dan een likje verf. En dat er hiervoor gespecialiseerde bedrijven die dat als specialisme hebben. Jou lijkt het leuk om daar onderdeel van uit te maken. In een team van een kleine 20 mensen zorg jij er samen met je collega's voor dat het vastgoed op een juiste manier beheerd wordt. Denk daarbij aan het gepland onderhoud, onverwachte gebeurtenissen en de daarbij behorende financiën. Onverwachte problemen worden opgelost en gepland onderhoud word goed uitgevoerd. Jij gaat je bezighouden met de onverwachte gebeurtenissen. Lekker afwisselend ook!

Jij houd van de uitdaging om mensen te helpen met hun technische storing. Geen enkele storing is het zelfde. Jij zorgt ervoor dat de storing opgelost word is samenwerking met je servicepartners die op locatie het werk uitvoeren. Jij regelt het!

Jij snapt wel dat je voor deze rol goed moet kunnen plannen en organiseren. Dat is het allerbelangrijkste! Jij zorgt ervoor dat zowel de klant alsook de service partner goed geholpen worden met het proces. Beide partijen zijn belangrijk in deze! Dus een goede communicatie is essentieel! Je werk is ook prettiger en makkelijker als je affiniteit met techniek hebt.

Natuurlijk wordt deze functie goed betaald. Jij kan een salaris tussen de 2750 en 3100 bruto per maand verwachten. Daar hoef je maar 38.5 uur voor te werken. Op vrijdagmiddag mag jij om 15:30uur al weekend gaan vieren! Er zijn opties tot gedeeltelijk thuis werken en voor je kilometers die je maakt krijg je 23 cent per kilometer. 27 dagen per jaar hoeft je trouwens niet te werken en ook je pensioen is netjes geregeld. Doorgroeimogelijkheden naar Technisch manager word gestimuleerd. In dit bedrijf word veel aandacht besteed aan persoonlijke groei!

Wij snappen best dat deze baan jou leuk lijkt. Dus klim in dat toetsenbord en stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. onder vermelding Service desk gebouw beheer medewerker. Wil je wat meer info? Stuur dan even een appje naar Barrie. Dat kan op 0618479746.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

calculator / werkvoorbereider

Eminent Groep, Best, Noord-Brabant
1 week geleden
Functieomschrijving . Als Calculator/ Werkvoorbereider Wordt Je Op Kantoor De Man Of Vrouw Die Alles Regelt Met Betrekking Tot Offertes Opstellen. Vanaf Het Eerste Klantcontact Wordt Jij Meegenomen In Het Gehele Proces En Jou Kennis En Ervaring Worden Cruciaal. Zo Ga Je Offertes opstellen naar aanleiding van bestek / vraagstuk klant; Uitwerken voorbereidingen; Problemen probeer je vooraf al te tackelen;...
Eminent Groep

Mechanical Designer

Panda, Best, Noord-Brabant
2 weken geleden
Location Best, NetherlandsBusiness SectorMedical DevicesContact emailJob ref23169Publishedabout 8 hours agoIn collaboration with a key medical device client in the Eindhoven area, we are looking for a Mechanical Designer. The role is calling for a candidate who has a proven track record in the development of sophisticated mechatronic/mechanical systems, and working with many different stakeholders on safety-critical products for use in...
Panda

Meewerkend voorman, Best

Brabant Match, Best, Noord-Brabant
3 weken geleden
Coolste Baan Ooit. Meewerkend Voorman voor Luchtgordijnhelden!Wij zoeken diegene die fulltime de leiding kan nemen in een wereld waar luchtgordijnen een superkracht worden. Zelf lekker technisch aan de slag maar ook die stuurman zijn van het kleine en gemoedelijke team.Wat ga je doen?Samen met je team van 7 collega's ga je aan de slag met het in elkaar zetten van...
Brabant Match