Accountmanager West-Brabant

de Persgroep Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
de Persgroep Nederland
Breda – Ken jij de regio West-Brabant als geen ander en ben je klaar voor een echte uitdaging? Ben jij die energieke persoonlijkheid met de nodige werkervaring als accountmanager? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat ga je doen

In deze rol ga jij op bezoek bij lokale ondernemers om te helpen hun on- en offline zichtbaarheid op de markt te vergroten. Door jouw jaren werkervaring ben jij een stevige, energieke gesprekspartner en hebt een no-nonsense mentaliteit. Je vertelt met enthousiasme over de toegevoegde waarde van de titels van DPG Media zoals AD, BN de Stem, PZC en Indebuurt. Jouw ervaring als Accountmanager, jouw kennis van de regio en van de markt maken het jou makkelijk de volgende zaken op te pakken:

  • Door actief relatiebeheer weet jij jouw klantenbestand aan je te binden, oude prospects terug te winnen en nieuwe klanten aan te trekken.
  • Meedenken met de (potentiële) klant en adviseren over de inzet van on- en offline media.
  • Je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het medialandschap.

Wie zijn wij

Je werkt samen in een team van 3 accountmanagers en een Sales manager. Elke maandag heb je uitgebreid teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. Een team waar veel gelachen wordt, hard gewerkt en goede resultaten worden behaald. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. Als accountmanager werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Wat krijg je van ons

  • Een uitstekend salaris, passend bij jouw ervaring.
  • Interessante bonusregeling.
  • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
  • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
  • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak.
  • De mogelijkheid je eigen feestdag te bepalen.

Wat neem je mee

  • Hbo werk -en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring als accountmanager.
  • Bij voorkeur ervaring met verkoop van online media en met online marketing.
  • Woonachtig in West-Brabant.

Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via [email protected].

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistics Coordinator, Breda

AXS Logistiek, Breda, Noord-Brabant
5 dagen geleden
Wil jij van A tot en met Z verantwoordelijk zijn voor een geheel proces? Ga jij zorgvuldig en accuraat te werk en heb jij een pro-actieve houding? Dan is dit de vacature voor jou!Heb JijKennis en ervaring met transportdocumenten;Minstens twee jaar relevante werkervaring in een internationale logistieke / traders omgeving;Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse taal als de Engelse...
AXS Logistiek

Junior Controller |€3000-€3500, Breda

WerkTalent, Breda, Noord-Brabant
3 weken geleden
Op zoek naar een ambitieuze Junior Controller / Data Analist om ons team te versterken! Volledige werkweek met flexibele uren. Klaar om facturen te boeken, rapportages op te stellen en data te analyseren? Join us!Dit ga je doenWij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Controller / Data Analist om ons team te versterken. Deze functie is bij voorkeur voor...
WerkTalent

Content Creator & Social Media Specialist

Avans University of Applied Sciences, Breda, Noord-Brabant
3 weken geleden
Met jouw treffende video- en fotografieproducties raakt onze social content de doelgroep recht in het hart. Ben jij een veelzijdige beeldmaker die zin heeft om met vakgenoten verder te bouwen aan het merk Avans?Mooi werkWelkom bij team Social & Beeld! Jij en jouw collega’s zijn hét aanspreekpunt binnen Avans voor alle zaken rondom social media en beeldcreatie. Jullie adviseren diverse...
Avans University of Applied Sciences