Junior Controller |€3000-€3500, Breda

WerkTalent


Datum: 1 week geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
WerkTalent
Op zoek naar een ambitieuze Junior Controller / Data Analist om ons team te versterken! Volledige werkweek met flexibele uren. Klaar om facturen te boeken, rapportages op te stellen en data te analyseren? Join us!

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Controller / Data Analist om ons team te versterken. Deze functie is bij voorkeur voor 5 dagen per week, met een werktijd van 39 uur van maandag tot en met donderdag van 8:15 tot 18:00 uur en op vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur. Echter, één dag per week vrij is bespreekbaar, behalve op maandag.

Korte Samenvatting Van De Werkzaamheden

  • Boeken van facturen
  • Opstellen van rapportages voor intern gebruik, leveranciers en afnemers
  • Controleren van claims
  • Analyseren van data

Dit krijg je

  • Salarisindicatie vanaf € 3000-€3500
  • Vrijdag 12:30 klaar
  • Werken binnen een groeiende organisatie.
  • Een contract voor één jaar.
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Een dynamische werkomgeving in de bruisende cosmetica-industrie

Dit ben je

  • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in een administratieve, financiële of logistieke richting. Een HBO-opleiding is ook acceptabel, gezien de mogelijkheden tot groei als de kandidaat zich goed ontwikkelt.
  • Oog voor detail en nauwkeurig kunnen werken
  • Proactief en zelfstandig kunnen werken
  • Goede computervaardigheden, met de mogelijkheid om snel verschillende databases te leren gebruiken, evenals een uitgebreide kennis van Excel, inclusief draaitabellen en andere functionaliteiten.

Hier ga je werken

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij een van 's werelds vooraanstaande distributeurs, uw betrouwbare partner met een bewezen staat van dienst in ketenbeheer. Ons uitgebreide distributienetwerk streeft naar het hoogste niveau van service, wereldwijd. We bedienen wekelijks talloze drogisterijketens en beheren een krachtig internationaal detailhandels- en distributienetwerk.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan contact op met mij!

Marloes Dijkers

WerkTalent Breda

0682074719

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamverantwoordelijke transport, Breda

IQ Select, Breda, Noord-Brabant
1 dag geleden
Functie omschrijvingWie is de opdrachtgever?Het is een groeiend familiebedrijf dat design meubilair voor internationale beurzen en events verhuurt! Vanuit de vestigingen in Roosendaal en Neuss beleveren zij meer dan 700 beurzen en event met high-end meubelen met toonaangevende design en hoogwaardige kwaliteit.Wat ga jij doen?Jij bent verantwoordelijk voor het correct laden en lossen van vrachtauto’s. Dit doe je onder andere...
IQ Select

Head of Product Connectivity

RoomRaccoon, Breda, Noord-Brabant
3 weken geleden
About the role: RoomRaccoon is a leading property management platform dedicated to revolutionizing the hospitality landscape. We empower independent hotels with innovative technology solutions, driving their success and shaping the future of hospitality. Our Head of Product Connectivity will play a pivotal role in driving all connectivity applications across our business and partners efficiently. Will pay a leading role in...
RoomRaccoon

Huishoudelijk medewerker

Kindergarden, Breda, Noord-Brabant
€ 2.246 - € 2.802 per maand
3 weken geleden
Er klinkt luidkeels ‘ETEN’ door de groep. Alle kindjes zitten aan tafel en de huishoudelijk medewerker wordt toegejuicht wanneer ze binnen komt. Het eten komt op tafel en ze verlaat de groep. Wanneer ze nog één keer achterom kijkt krijgt ze meerdere handkusjes…. Kindergarden Princenhage Ooit was Princenhage het statige, karakteristieke Hotel Bellevue, nu is het een kinderopvang waar we...
Kindergarden