Financieel controller

Dayes


Datum: 1 week geleden
Stad: Zevenaar, Gelderland
Contract type: Voltijd
Dayes

Financial controller (fulltime = 38 uur)

Heb jij een nauwkeurig oog voor financiën en steek je graag de handen uit de mouwen in een gedreven team? Kom dan onze Finance-afdeling versterken!


Voor onze Finance-afdeling zijn wij op zoek naar een nauwkeurige en enthousiaste Financial Controller, die niet alleen rapportages en analyses verzorgt, maar ook graag meewerkt aan het verbeteren en controleren van al onze financiële administratie en nog veel meer.


Wat ga je doen?

Als Financial Controller ligt jouw focus op financiële rapportages en analyses. Je werkt nauw samen met je collega’s van de financiële afdeling, waaronder 2 andere Financial Controllers. Samen zorgen jullie ervoor dat de boekhouding en verslaglegging perfect op orde zijn. Daarnaast geef je advies vanuit bedrijfseconomisch perspectief en heb je een breed takenpakket, van (belasting)aangiften tot optimalisatie van processen.


Overige werkzaamheden:

  • en verbeteren van de financiële administratie;
  • van de vaste activa administratie;
  • analyses en advies;
  • van financiële (en operationele) processen;
  • aan) maand-, kwartaal- en jaarafsluiting en jaarrekening;
  • en analyseren van balansspecificaties ten behoeve van de interne en externe verslaggeving;
  • van de maandcijfers en verzorgen van de rapportages aan het einde van de periode-afsluiting;
  • van verplichte aangiften (o.a. BTW, intrastat, Bebat, Stibat, Fiches (BE) enverpakkings-bijdrage (NL, BE en DU));
  • met extern administratiekantoor en/of accountant.


Wat breng je mee?

Je steekt graag je handen uit de mouwen, neemt initiatief en je neemt het eigenaarschap van de administratie en bijbehorende rapportages. Je bent een echte teamspeler en past goed in de open, positieve en constructieve cultuur van Dayes.


Verder vragen we van jou:

  • opleidings- en ervaringsniveau (specifiek financieel/economische HBO opleiding);
  • 5 jaar relevante werkervaring;
  • van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • analytische vaardigheden;
  • vermogen.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Dayes betekent werken voor een gezonde en groeiende organisatie waar innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Wij juichen eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling toe. Zo kun jij elke dag het beste uit jezelf halen en het verschil maken in het dagelijks leven van meer dan 50 miljoen Europese gezinnen.


Bij Dayes kun je rekenen op:

  • (eerste) contract voor 12 maanden;
  • fulltime dienstverband (38 uur per week);
  • goede pensioenregeling;
  • goede werksfeer met leuke collega’s;
  • laptop en telefoon, waarmee je in overleg ook hybride kunt werken;
  • mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die passen bij je functieprofiel, o.a. via GoodHabitz.


Welkom bij Dayes

Wij zijn Dayes, thuis bij meer dan 50 miljoen gezinnen in heel Europa. Werken bij Dayes betekent het verschil maken daar waar het er echt toe doet, met producten die het dagelijks leven makkelijker, sneller, duurzamer en natuurlijk leuker maken. Elke dag werk je samen met specialisten, klanten en consumenten binnen en buiten jouw expertise om prachtige producten en merken te bouwen.


Bij Dayes kom je terecht in een open werksfeer met hechte teams die dagelijks veel met elkaar samenwerken. Op deze manier delen wij onze kennis en expertise en kunnen we samen nog meer mensen blij maken met onze everyday essentials.


Het financiële team is gesplitst in Business Control en Accounting/Financial Control. De werksfeer is collegiaal en informeel. De lijnen zijn kort en initiatief wordt zeer gewaardeerd.


Zo kun je solliciteren

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je graag deel uitmaken van Dayes? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV in via de sollicitatieknop op www.dayes.eu.


Als je inhoudelijke vragen over de functie hebt, kun je contact opnemen met Bas van der Lelie via 06 – 13 117 655 of [email protected]. Voor vragen over het sollicitatieproces ben je van harte welkom om contact op te nemen met onze HR-adviseur Marsinah Tempels-Smits via 06 – 51 994 860.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Engineer werktuigbouwkunde Zevenaar

Stoal BV, Zevenaar, Gelderland
1 week geleden
Wat deed James Watt, waardoor hij wereldberoemd werd? Ontwierp hij de stoommachine?Nee, de stoommachine bestond allang. James maakte hem praktisch toepasbaar. Hij zorgde ervoor dat het rendement van de stoommachine bijna 20 keer zo hoog werd. Hij zorgde ervoor dat er een trein op kon rijden. Hij zorgde ervoor dat we het tegenwoordig nog steeds over PK’s, oftewel paardenkrachten hebben.Wij...
Stoal BV

Ontwerper / werkvoorbereider

Eminent Groep, Zevenaar, Gelderland
1 week geleden
Functieomschrijving . Als ontwerper / werkvoorbereider openbare ruimte en infra heb jij het volgende takenpakket:Je maakt ontwerpenJe bepaalt je dimensies en hoeveelheden van het ontwerpJe werkt hoeveelheden uit tot een uitvoerbaar product voor de opdrachtgeversJe stelt als ontwerper offertes Je bent actief aanwezig bij projectoverleggen, zowel intern als externJe neemt als ontwerper initiatief om je technisch inhoudelijk te ontwikkelen Het...
Eminent Groep

Bediening medewerker, Zevenaar

Restaurant Efeze, Zevenaar, Gelderland
1 week geleden
WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?Wij zijn op zoek naar nieuwe talenten die graag deel willen maken van ons team!Verwelkom jij graag onze gasten als ober of serveerster?Dan willen wij jou in ons team!Solliciteer nu en bepaal zelf welke dagen jij komt werken en jezelf komt ontwikkelen.Vanaf 16 jaar5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Restaurant Efeze