Engineer werktuigbouwkunde Zevenaar

Stoal BV


Datum: 1 week geleden
Stad: Zevenaar, Gelderland
Contract type: Voltijd
Stoal BV
Wat deed James Watt, waardoor hij wereldberoemd werd? Ontwierp hij de stoommachine?

Nee, de stoommachine bestond allang. James maakte hem praktisch toepasbaar. Hij zorgde ervoor dat het rendement van de stoommachine bijna 20 keer zo hoog werd. Hij zorgde ervoor dat er een trein op kon rijden. Hij zorgde ervoor dat we het tegenwoordig nog steeds over PK’s, oftewel paardenkrachten hebben.

Wij zijn op zoek naar de moderne James Watt in de omgeving Zevenaar. Wij zoeken de techneut die niet perse het wiel uit wil vinden, maar wél slimme oplossingen wil bedenken. Wij zoeken een uitvinder die klantspecifieke wensen om kan zetten naar technische oplossingen. Wij zoeken een engineer wtb, die zijn geniale ideeën kan vertalen naar duidelijke ontwerpen. Kortom, wij zoeken jou!

Wanneer krijg jij je “eureka” moment? Word jij onze nieuwe Willie Wortel?

Wat wij verwachten van onze Willie Wortel?

  • Het zou fijn zijn als je een leuke kerel, of dame bent! Dat maakt overleggen makkelijker, het maakt de pauzes gezelliger en de feestjes leuker!
  • Om tot slimme, technische oplossingen te komen helpt het als je een opleiding, of ervaring op niveau, binnen de werktuigbouwkunde hebt.
  • Wanneer jij iets geniaals hebt bedacht, is het prettig dat je dit over kunt brengen in een voor ons begrijpbaar 3-D tekenprogramma zoals Inventor of Solidworks.
  • Je woont in de omgeving van Zevenaar.

Wat jij van ons mag verwachten?

  • Uiteraard een goed salaris, contract, pensioen etc.
  • Jij mag echter ook kiezen aan wat voor projecten jij wil werken.
  • Wij gaan samen onderzoeken welke technieken en omgeving er het beste bij je passen.
  • Daarnaast doen we niet moeilijk over een vrije dag. Sterker nog, jij mag bepalen hoeveel uur je per week wilt werken.
  • Wil jij doorgroeien en de beste in je vak worden? Mooi, wij zorgen voor coaching en opleiding!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Heftruckchauffeur, Zevenaar

Effectief Personeelsdiensten, Zevenaar, Gelderland
1 week geleden
Ben jij klaar voor een geweldige baan op de heftruck in een groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Als heftruckchauffeur maak je deel uit van een team enthousiaste medewerkers dat isolatiemateriaal levert aan particuliere én zakelijke klanten. Ontdek wat deze functie te bieden heeft!5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Effectief Personeelsdiensten

Procesoperator, Zevenaar

Sebo Personeelsdiensten B.V., Zevenaar, Gelderland
1 week geleden
Ben jij de flexibele procesoperator die beschikt over technische kennis en altijd gaat voor een onberispelijk eindresultaat? Presteer jij zowel goed in je eentje als in een team én woon je in de buurt van Zevenaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat ga je doen?Voor een opdrachtgever in Zevenaar ga jij je bezighouden met het verwerken van vervuilde grond....
Sebo Personeelsdiensten B.V.

Leraarondersteuner, Zevenaar

Koninklijke Kentalis, Zevenaar, Gelderland
3 weken geleden
24 uur parttime“Later word ik vliegwagenchauffeur”Met jouw begeleiding leren scholen wat nodig is om dit kind beter te leren communiceren.Wat maakt jouw werk bijzonder?In deze functie zet jij je in voor leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben en regulier onderwijs volge met als werkgebied De Liemers. De leerlingen hebben grote moeite met praten of het begrijpen van taal en hebben...
Koninklijke Kentalis