Receptionist

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 2.600 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Altijd vrolijk; dat ben jij! Straal jij klantvriendelijkheid uit? Bij dit grote logistieke bedrijf in de Europoort zoeken ze namelijk een enthousiaste receptionist! Ook nog een salaris tot wel € 2600 ,- per maand verdienen? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou

  • Salaris tussen € 2400,- en € 2600,- per maand!
  • Tijdelijk contract met uitzicht op vast!
  • Terminal in de Europoort: parkeerplek voor de deur
  • Twee ploegen: 07:00-15:30 en 09:30–18:00!
  • Chauffeurs in ontvangst nemen!
  • Groot logistiek dienstverlener in heel NL!

Wie ben jij

Jij hebt al veel ervaring achter de receptie, of hebt eerder veel klantcontact gehad in je carrière. Administratief sterk ben je sowieso! Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

  • Ervaring als front-desk medewerker of receptie
  • In bezit van een VCA-basis (of bent bereid deze te behalen)
  • Je beschikt over eigen vervoer

Wat ga je doen

Als receptionist ben jij een belangrijke schakel in het team. Zo ben jij het eerste contact met de chauffeurs die binnenkomen met de goederen. Jij bereidt alle laad- en los documenten voor. Voor de chauffeurs maak jij alle benodigde documenten in orde!

Als receptionist houd jij je daarnaast bezig met veel administratieve werkzaamheden. Een stuk orderinvoer hoort ook bij jouw takenpakket. Intern communiceer jij met collega's van andere afdelingen, maar ook klanten en leveranciers bel en mail jij dagelijks. Met de portofoon communiceer je met de operators over operationele onderwerpen en dringende verzoeken van de klant.

Waar ga je werken

Als receptionist wordt jouw nieuwe werkgever logistiek dienstverlener. Zij pakken verschillende projecten op op verschillende plekken in Nederland. Wanneer je hier komt werken kom je terecht in een dynamische werkomgeving. Je krijgt uitdagende taken met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het is een hecht team van collega's waar een positieve werksfeer voorop staat.

Sollicitatie

Werk jij graag met mensen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu op deze leuke functie van receptionist!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Captains Room, Rotterdam

AXS Logistiek, Rotterdam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Medewerker kapiteinskamer MBO+ werk- en denkniveau in logistieke richting; Werken voor een toonaangevende organisatie binnen de logistiek; 14 maandsalarissen per jaar!Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de logistieke branche? En vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze vacature echt wat voor jou, lees snel verder!Wat...
AXS Logistiek

Print Specialist

Zuiver Media, Rotterdam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Zuiver Media | 32-40 uurWie ben jij?Ben jij dé enthousiaste topper die wij zoeken en op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Kan jij het overzicht goed behouden en ben je nauwkeurig? Dan zoeken wij jou!Altijd al willen werken bij een mediabureau, maar geen ervaring? Geen probleem! Wij bieden je een leuke en veelzijdige job als Print...
Zuiver Media

Schadebehandelaar

BUKO, Rotterdam, Zuid-Holland
4 weken geleden
Ons landelijke aanspreekpunt voor het Onderhouden van relaties met verzekeringsmaatschappijen. Melden van schades bij verzekeringsmaatschappij. Opvolgen van aansprakelijkheidsschades; veel contact met verschillende partijen intern en extern. Borgen van procedures voor het melden en opvolgen van schades. Calculaties en rapportages draaien in Ultimo. Samenwerken met alle 12 vestigingen en met name met de financiële afdeling en onze Materieeldienst. Jouw rol Deze...
BUKO