Teammanager Zorg, afdeling Vrouw & Kind

Slingeland Ziekenhuis


Datum: 2 weken geleden
Stad: Doetinchem, Gelderland
Contract type: Voltijd
Slingeland Ziekenhuis
Introductie

Wij zijn op zoek naar een verbindende teammanager die verandering niet uit de weg gaat!

Geef jij op een coachende manier leiding en ben je goed in verschillende perspectieven samenbrengen? Heb je aandacht voor het gehele team, alsook de individu? Zoek je een uitdagende functie in een organisatie die volop in verandering en beweging is door het veranderende zorglandschap én een nieuw te bouwen ziekenhuis?

Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Hier kom je te werken

Hier kom je te werken

Je gaat werken als teammanager op de verpleegafdeling en polikliniek Gynaecologie & Verloskunde binnen een team van 60 collega’s. De afdeling is onderdeel van het cluster Kliniek en Vrouw & Kind. Je werkt intensief samen met je collega van de kinderpoli en kinderafdeling, waarin meerdere processen geïntegreerd moeten gaan worden.

In het nieuw te bouwen ziekenhuis komt een poliklinisch moeder- en kindplein met diverse zorgverleners uit de eerste lijn op het gezondheidsplein en een verpleegafdeling vrouw en kind in het hoofdgebouw.

Dit ga je doen

Dit ga je doen

  • Je geeft dagelijks leiding aan de teams van de verpleegafdeling en polikliniek Gynaecologie en Verloskunde. Het schakelen tussen de kliniek en polikliniek en de verschillende disciplines maakt het werk afwisselend en boeiend.
  • Je bent operationeel aanspreekpunt voor de vakgroep Gynaecologie.
  • De nauwe samenwerking met de eerste lijn binnen VSV de Slinge is een belangrijke onderdeel van je werk. Als teammanager ben je samen met de medisch manager en je collega teammanagers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en leg je verantwoording af aan je clustermanager.
  • Je maakt afdelingsplannen en je bent verantwoordelijk voor jouw begroting.
  • Je bent verantwoordelijk voor HR in de lijn; onder andere ontwikkelgesprekken voeren, verzuimtrajecten begeleiden, opleidingsplannen maken, maar ook het begeleiden van doorgroeiwensen.
  • Je neemt medewerkers mee in je enthousiasme om de bestaande kwaliteit van het werk te behouden én te verbeteren, je bent dan ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van jouw afdeling.
  • Je wordt blij van veranderopgaven en weet daarbij alle perspectieven samen te brengen. Denk hierbij aan verandering van werkprocessen en het toewerken naar een nieuwe werkomgeving in een nieuw ziekenhuis.
  • Door een efficiënte afstemming tussen werkaanbod en personele inzet maak je samen met de teams van de afdeling een fijne werkplek.

Dit ben jij

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van een managementopleiding op HBO niveau en hebt leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent thuis in ontwikkelingen in de zorg en draagt graag bij aan de vernieuwingen in de zorg.
  • Je geeft op een coachende en inspirerende wijze leiding en stimuleert daarbij het lerend vermogen en leiderschap van teams en medewerkers.
  • Thema’s vanuit onze Koers, zoals ‘sturen op eigen regie, eigen verantwoordelijkheid’ en ‘doen en denken combineren’ passen van nature bij jou.
  • Je weet je inlevend vermogen goed te combineren met ondernemen en resultaatgericht zijn.
  • Je bent toegankelijk, proactief, betrokken en een echte verbinder.
  • Kom je bij ons werken, dan vragen we voor je indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Dit bieden wij jou

Dit bieden wij jou

  • Om te beginnen de kans om te werken voor één van de beste regionale ziekenhuizen in Nederland.
  • Marktconform salaris volgens CAO Ziekenhuizen FWG 60; een bruto salaris tussen de € 3.923,- en € 5.746,- p/m op basis van een 36-urige werkweek. Exacte inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
  • Een contract voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 32 uur per week.
  • Tijd voor ontspanning: 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren als je fulltime werkt.
  • 8,33 % eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
  • Ruimte voor ontwikkeling: exclusief toegang tot online trainingsaanbod van Goodhabitz.
  • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden: mogelijkheid tot aanschaf extra vrije dagen, fiets of digitale middelen.
  • Collectiviteitskorting op je (zorg)verzekering.
  • Korting op sportabonnement bij aangesloten sportscholen.
  • Plezier tijdens het werk, bij afdelingsfeestjes en organisatiebrede evenementen.

Is dit jouw droombaan?

Is dit jouw droombaan

Zie je het al voor je en wil je werken voor een ziekenhuis waar je trots op kunt zijn? Solliciteer dan op deze vacature.

Heb je vragen over de vacature? Stuur dan een berichtje aan Daphne Besselink, clustermanager, via [email protected] of bel (06) 82 97 92 38 of kom langs voor een kop koffie!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Productiemedewerker [vaste baan], Doetinchem

Faam werkt, Doetinchem, Gelderland
2 weken geleden
Wil jij aan het begin staan van een modern bedrijf in de staalindustrie?Ben jij pietje-precies? Wil jij werken met gloednieuwe machines en gereedschappen in een hightech fabriek? Ga dan aan de slag als productiemedewerker!Als productiemedewerker kom je te werken bij een nieuw bedrijf in de staalindustrie. Omdat ze met meerdere lijnen werken, kunnen ze vol gas produceren. Help jij hun...
Faam werkt

Procesoperator

Pro Industry, Doetinchem, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingBen jij een gedreven operator die dit bedrijf in de voedingsmiddelindustrie verder wil helpen groeien? Heb jij daarnaast de nodige technische bagage en/of ben je werkzaam geweest in een vergelijkbare functie? Solliciteer dan direct!Als Procesperator Ben Je Verantwoordelijk Voor Het Bewaken En Optimaliseren Van Het Productieproces. De Belangrijkste Taken En Werkzaamheden Op Een RijtjeInstellen en ombouwen van de productielijnen;Bewaken van...
Pro Industry

Cardioloog

Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem, Gelderland
3 weken geleden
IntroductieCardioloog (0,75 -1,0 fte), aandachtsgebied cardiovasculaire beeldvormingBen jij op zoek naar een vaste baan als cardioloog in de prachtige Achterhoek? En ben jij een enthousiaste en communicatief vaardige collega? Dan zoeken we jou en willen we graag kennismaken!Hier kom je te werkenHier kom je te werkenWij zijn een ambitieuze vakgroep in vrije vestiging, bestaande uit 8 cardiologen. De functie van...
Slingeland Ziekenhuis