Productiemedewerker [vaste baan], Doetinchem

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Doetinchem, Gelderland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Wil jij aan het begin staan van een modern bedrijf in de staalindustrie?

Ben jij pietje-precies? Wil jij werken met gloednieuwe machines en gereedschappen in een hightech fabriek? Ga dan aan de slag als productiemedewerker!

Als productiemedewerker kom je te werken bij een nieuw bedrijf in de staalindustrie. Omdat ze met meerdere lijnen werken, kunnen ze vol gas produceren. Help jij hun mee?

In dit bedrijf kan je op verschillende plekken komen te staan.

  • Voorbewerken van staal: Op deze positie ga je het staal voorbewerken. Dit doe je door middel van stralen, afblazen, afplakken, etc.
  • Poedercoaten van staal: Hier sta je bij de poederrobot. Het is aan jou de taak om het staal te poedercoaten met de robot of je doet dit handmatig.
  • Staal door de oven: Als het staal gepoedercoat is, gaat dit door de oven heen. Zo hecht de coating op het staal en kan dit jarenlang mee. Op deze positie zorg je ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt.

Bij dit bedrijf doen ze het werk met en voor elkaar. Ze zetten graag een stapje extra. Jij ook? Je kan voor meer informatie over deze vacature bellen of appen met Corstian via 06-11666790via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Tot snel!

Wat kan je verwachten?

Bij dit bedrijf kom je te werken in een kleurrijke omgeving met hightech materieel. Zij vinden het belangrijk dat je komt te werken in een prettige werkomgeving met alle faciliteiten die je nodig hebt. En daar hebben ze voor gezorgd, want ze waarderen wat je bij hen gaat doen!

Je Mag Verder Het Volgende Verwachten

  • 14% ploegentoeslag;
  • Goed salaris: € 2.300 - € 2.750;
  • Gemotiveerd en enthousiast team;
  • Verschillende personeelsfeesten met eventueel partner en kinderen;
  • 10% van de winst verdeeld over het aantal personeelsleden;
  • Een werkgever die jou wil betrekken in het bedrijf;
  • Genoeg ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Wie zoeken we?

Jij

  • wilt graag meegroeien met het bedrijf;
  • bent flexibel en communicatief vaardig;
  • hebt eventueel al ervaring opgedaan, maar niet noodzakelijk;
  • kan omgaan met verantwoordelijkheid;
  • wilt werken in 2-ploegendienst (6:00 - 14:30 / 14:30 - 23:00).

Over het bedrijf

Ondanks hun leeftijd hebben ze al meer dan 10 jaar ervaring in het poedercoaten van staal. Met de modernste machines en speciaal ontworpen prettige werkomgeving zijn zij anders dan andere poedercoaters. Ze richten zich alleen op staalconstructies. Hun doel is om op de juiste tijd, de juiste kwaliteit te leveren aan de klant. Dat in combinatie met een hoge mate van werkplezier.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vakantiewerk in de autotechniek, Doetinchem

Effect Personeelsdiensten, Doetinchem, Gelderland
3 dagen geleden
Wil jij graag een lekker zakcentje bijverdienen in je vakantie en hou jij van auto's? Dan is dit het perfecte vakantiewerk voor jou!Je nieuwe baanJij zal binnen dit bedrijf verschillende werkzaamheden gaan uitvoeren. Zo zal jij je bezig gaan houden met het uitlijnen en balanceren van verschillende soorten banden. Ook zal je ervoor zorgen dat de werkplek goed schoon en...
Effect Personeelsdiensten

Haarstylist - Kapper

Nederland Vacature Groep, Doetinchem, Gelderland
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenNederland heeft je nodig!Ben jij klantgericht, creatief en heb je passie voor het kappersvak? Vind jij het daarnaast belangrijk om in een leuk team te werken? Dan is werken bij BrainWash echt iets voor jou!Wanneer je bij BrainWash als Haarstylist aan de slag gaat dan ontvang je klanten, bespreekt je de gewenste (vaktechnische) haarbehandeling(en) en voer je de...
Nederland Vacature Groep

Technische productie medewerker

Start People, Doetinchem, Gelderland
1 week geleden
Wat je gaat doenBen jij een technische enthousiasteling met een diepe liefde voor koffie? Heb je ervaring in machineonderhoud en het oplossen van storingen? Dan zijn wij op zoek naar jou als zelfstandige en innovatieve technische productiemedewerker!Hier is wat je kunt verwachten:Snel en efficiënt oplossen van storingen om de continuïteit van het productieproces te waarborgen;Uitvoeren van reparaties en vervangen van...
Start People