Verkoopmedewerker Heerlen (24-32 uur)

Jeans Centre


Datum: 2 weken geleden
Stad: Heerlen, Limburg
Contract type: Deeltijd
Jeans Centre
Spijkerharde verkoper gezocht! Kom jij hangen bij Jeans Centre?

Dat doe je niet alleen voor de knaken, ook voor de gezelligheid, verse koffies en het Denim (naai)Atelier.

Dus, word jij onze nieuwe Jeans Specialist die onze klanten blij maakt met persoonlijk styling advies met een lekkere cappuccino?

Met jouw verkoop skills voeg jij waarde toe aan het team en zorg jij ervoor dat onze klanten blij de winkel verlaten met hun favoriete Jeanswear! Naast het helpen van klanten ben je uiteraard ook bezig met het verwerken van collectie en het verzorgen en netjes houden van de winkel.

Naast de knaken bieden wij;

  • Een top werkplek waar je met een superleuk team samenwerkt.
  • 24 vakantiedagen, pensioen en vakantiegeld.
  • Toegang tot onze Retail Academy.
  • Super aantrekkelijke personeelskorting tot wel 60%!

En doorgroeimogelijkheden?

Jazeker! Heb jij ambities tot Store Manager, Sales Expert, Atelier Specialist? Of heb je andere wensen binnen de Retail? Dit bespreken wij tijdens de ontwikkelgesprekken.

En jij?

  • Jij bent de vrolijkste en vriendelijkste in jouw vriendengroep.
  • Door jouw enthousiasme en klantgedrevenheid verlaat iedere klant de winkel met een glimlach.
  • Je stroopt graag je mouwen op. Oftewel, je hebt de energie en bent in staat om naast alle gezelligheid op de werkvloer ook impact te leveren.
  • Je bent flexibel in werktijden dus ook regelmatig beschikbaar in de weekenden en is het mogelijk om af en toe ’s avonds en op feestdagen te werken.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal want hey, je moet natuurlijk wel goed advies kunnen geven .
  • Geen ervaring? No worries! Wij maken van jou een topper!

Kom jij hangen bij Jeans Centre?

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Datatypist

Tempo-Team, Heerlen, Limburg
€ 15,53 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingWelkom bij de Belastingdienst in Heerlen, waar jouw typetalent en oog voor detail van onschatbare waarde zijn! Als Datatypist ben jij de meester van precisie, met een scherp oog voor detail. Werkend voor de overheid, zet jij jouw typvaardigheden in om nauwkeurig en secuur gegevens te verwerken. Ontdek hoe jij het verschil kunt maken in deze uitdagende en boeiende rol!Wat...
Tempo-Team

Operator

Pro Industry, Heerlen, Limburg
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingBen je geïnteresseerd in een boeiende loopbaan in de technische sector bij een gerenommeerd bedrijf dat opereert in een drieploegendienst? Als operator krijg je de kans om te werken in een industriële omgeving gericht op kunststofproductie. Je wordt een onmisbare schakel binnen een snelgroeiende organisatie met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei. Het salaris voor deze operator positie kan oplopen tot...
Pro Industry

Veldinterviewer West Brabant-Zeeland

Olympia, Heerlen, Limburg
1 week geleden
Wat ga je doen?Bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) krijg je de kans om de hoofdrol te spelen in het spannende avontuur van het verzamelen van statistische gegevens. Als Veldinterviewer ben jij de detective van de data, een ontdekkingsreiziger die informatie ontrafelt en de brug slaat tussen cijfers en de echte wereld.Je gaat aan de slag met een...
Olympia