Datatypist

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Heerlen, Limburg
Salaris: € 15,53 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Welkom bij de Belastingdienst in Heerlen, waar jouw typetalent en oog voor detail van onschatbare waarde zijn! Als Datatypist ben jij de meester van precisie, met een scherp oog voor detail. Werkend voor de overheid, zet jij jouw typvaardigheden in om nauwkeurig en secuur gegevens te verwerken. Ontdek hoe jij het verschil kunt maken in deze uitdagende en boeiende rol!

Wat bieden wij jou

  • €15,53 bruto per uur
  • 15-20 uur per week werken
  • Reiskostenvergoeding
  • Tijdelijke opdracht
  • Werken voor de overheid!
  • Weekenden vrij!

Wie ben jij

Ben jij de Datatypist met een indrukwekkende typesnelheid en een onberispelijke nauwkeurigheid? Beschik je daarnaast over de volgende competenties?

  • Beschikbaarheid voor 5 dagen per week, met ochtenddiensten van 7.30 uur tot 12.00 uur of middagdiensten van 12.30 uur tot 17.00 uur.
  • Typetest om snelheid en nauwkeurigheid te beoordelen.
  • Screening op gedrag door het Ministerie van Justitie als onderdeel van de selectieprocedure.

Wat ga je doen

Als Datatypist vervul je een cruciale rol binnen de Belastingdienst. Jouw taak omvat het scannen en overtypen van alle binnenkomende (belasting)formulieren in het systeem van de Belastingdienst.

Je werkt 5 dagen per week en hebt de keuze tussen een ochtend- of middagdienst. Voor early birds begint de ochtenddienst om 07:30 uur en eindigt deze om 12:00 uur. Liever uitslapen? Dan kun je kiezen voor de middagdienst, die duurt van 12:30 uur tot 17:00 uur (bij drukte kan dit uitlopen tot 18:00 uur).

Het aantal uren dat je dagelijks daadwerkelijk aan het werk bent, kan variëren. In rustige periodes, wanneer er minder registratieformulieren worden ontvangen, kan het voorkomen dat er minder werk is en je eerder klaar bent met je taken.

Waar ga je werken

Als Datatypist bij de Centrale Invoer van de Belastingdienst in Heerlen maak je deel uit van een dynamisch team. Gelegen nabij het centraal station, is het kantoor gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd in een vriendelijke en ondersteunende werkomgeving, waar een goede teamspirit centraal staat. Gedurende het inwerktraject ontvang je uitgebreide begeleiding van je collega's, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

Houd er rekening mee dat voor deze functie het inwinnen van een referentie en een screening op gedrag bij het Ministerie van Justitie onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel of neem bij vragen contact met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operational Risk Officer

AZL, Heerlen, Limburg
2 weken geleden
Ga jij de uitdaging aan? De pensioensector zit midden in de historische transitie van het vernieuwde pensioenstelsel, waarbij ± 19 miljoen deelnemers betrokken zijn en 1.500 miljard euro aan pensioenvermogen wordt verdeeld. Een gevolg van deze transitie is het implementeren van nieuwe processen en systemen. Dit kan leiden tot meer (impactvolle) risico’s. Jij kan aan het op niveau houden van...
AZL

Preventieassistent, Heerlen

Dental Care Professionals, Heerlen, Limburg
2 weken geleden
Over de tandartspraktijk en de vacature preventieassistentDeze vacature is voor een moderne en licht ingerichte tandartspraktijk met 7 behandelkamers in een mooi pand. Het team is hecht en collegiaal, jong en divers.Als preventieassistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist zelfstandige preventie behandelingen uit. Je bent een belangrijk gezicht voor de patiënten, zowel voor, tijdens als na de...
Dental Care Professionals

Principal IT Business Analyst

Medtronic, Heerlen, Limburg
3 weken geleden
Careers that Change LivesIn this role, you are a dedicated member of the Commercial Model Optimization (CMO) Product Team, which focuses on new business models by enabling standard SAP capabilities and designing / optimizing end-to-end processes. The CMO Product Team is a lean, long-lived team, which consists of IT Small Medium Enterprises’ and a business Product Owner, collaborating closely with...
Medtronic