Projectleider urban projects

Sweco


Datum: 2 weken geleden
Stad: Middelburg, Zeeland
Contract type: Voltijd
Sweco
De toekomst vraagt om creatieve breinen en slimme oplossingen

“Jij bent een ondernemend projectleider die graag de ruimte krijgt om zelf zijn projecten binnen de Deltaregio te initiëren. Omgaan met klanten vanuit jouw bestaande en een te bouwen netwerk geeft jou energie. Je beweegt je makkelijk in de samenwerking tussen collega’s met diverse expertises en weet verbinding te creëren. En dat alles met de drive om bij te dragen aan de samenlevingen en steden van de toekomst. Dat betekent dat je affiniteit hebt met thema’s als klimaatadaptatie, digitalisering, natuurinclusief bouwen en een gezonde en veilige leefomgeving. Als dat je aanspreekt, dan zijn we op zoek naar jou!”

Thijs Weststrate en Joren Gillissen – teammanagers urban projects Middelburg

Als ondernemend projectleider weet je wat erbij komt kijken om ruimtelijke projecten in goede banen te leiden. Stakeholders weet je mee te nemen en waar nodig te overtuigen van het belang van de ontwikkeling. Het schakelen tussen procedures en civiel technische inhoud, is jou niet vreemd. Daarnaast beweeg je soepel in een dynamisch spanningsveld. Als commercieel projectleider ben je de ogen en oren in de markt en maak je afspraken met potentiële opdrachtgevers wat uiteindelijk tot winnende projecten leidt. Het is daarom ook dat je het meest warm wordt van de projecten waar de grote maatschappelijke opgaves samenkomen.

Je maakt deel uit van het team Urban Projects in Middelburg. Dit team bestaat uit een dynamische groep project- en contractmanagers, adviseurs en ontwerpers. Voor de directe collega’s ben jij een inspirator, sparringpartner en aanspreekpunt. Daarnaast zorg je voor verbinding tussen de verschillende business units door samenwerking op te zoeken met de collega’s. Hierbij valt te denken aan business units zoals Gebiedsontwikkeling, Natuur & Klimaat, Engineering & Consultancy Bouw en Environmental Consultancy.

Team Urban Projects werkt in de Deltaregio aan o.a. aansprekende projecten zoals:

  • Het heropenen van de Roode Vaart in het centrum van Zevenbergen
  • Ontwerp 2e ontsluiting van de Axelse Vlakte
  • Realisatie van het knooppunt Sloeweg,
  • Diverse natuurherstelprojecten

Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, waterschappen, North Sea Port en diverse industriële bedrijven. Het is de manier van werken, onze mensen en de kwaliteit die we leveren, die ervoor zorgt dat wij door onze klanten gevraagd worden. We zijn trots op ons werk en samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen van de toekomst!

Dit is wat jij meebrengt

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding Civiele Techniek
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen het werkveld, visie op het vakgebied en oog voor ontwikkelingen
  • Je hebt kennis van de relevante ontwikkelingen in de ruimtelijke omgeving van de zuidwestelijke Delta en je kunt bouwen op een goed netwerk
  • Je bent klant- en kwaliteitsgericht, een echte teamspeler en je werkt pragmatisch
  • Je vindt het leuk om jonge mensen mee te nemen in het vakgebied en zo bij te dragen aan hun ontwikkeling

Dit is wat je van ons kunt verwachten

  • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
  • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
  • Een hecht team met de beste mensen
  • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand

Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. Dit mag je verwachten van een werkgever met het World-class Workplace label. Wij bieden je een goed salaris en maar liefst 32 vakantiedagen. Ook ontvang je een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioenregeling waar Sweco 85% van de maandelijkse inleg betaalt.

Daarnaast krijg je bij Sweco veel regie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. En heb je binnen ons arbeidsvoorwaardenpakket de keuze om te reizen op welke manier jij wilt. We stimuleren duurzame en actieve keuzes en belonen deze extra. Ook krijg je direct toegang tot de Sweco Academy voor zeer ruime ontwikkelmogelijkheden en tot ons vitaliteitsprogramma gericht op leefstijl en sport.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s op kantoor, events op jouw vestiging, en activiteiten vanuit Jong Sweco en de lokale personeelsverenigingen.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteren’. We kijken uit naar je cv en motivatie!

Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Thijs Weststrate, teammanager, via 06-53651289 of [email protected] of met Joren Gillissen, teammanager, via 06-52655800 of [email protected]. Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Amanda Geukes via 06-11363072 of [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Technisch Specialist Meterbeheer { Auto, Salaris € 3.100 - € 5.100 p/m }, Middelburg

ZKER, Middelburg, Zeeland
4 dagen geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien!(Affiniteit met infra techniek een must!)Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en om ook zeker financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en natuurlijk...
ZKER

Embedded Software Engineer

SWYCS, Middelburg, Zeeland
6 dagen geleden
Vacature Embedded Software EngineerWelk bedrijf maakt zijn eigen gateway, applicaties, Cloud-toepassing en web-portal, API's, apps, en gebruikt de nieuwste computertalen? En verbindt de sensortechniek van alle grote aanbieders met het eigen systeem?Waarbij het eigen systeem open is en connectable met specifieke systemen?En zit in Middelburg? Inderdaad, SWYCS dus.Wij groeien en groeien, en dat is niet voor niks.Dat doe je ook...
SWYCS

Computational Fluid Dynamics (CFD) Simulatie Specialist

Sweco, Middelburg, Zeeland
2 weken geleden
Maak met simulaties het verschil“ Wij zijn op zoek naar een ervaren Computational Fluid Dynamics (CFD) engineer als versterking van ons team. Ons team is gespecialiseerd in CFD simulaties en actief in een grote diversiteit aan werkvelden, zoals de bouw (ventilatiesystemen, windhinder), brandveiligheid, productontwikkeling, procesindustrie en maritiem/off-shore, etc. Naast specialistische kennis van CFD simulaties hebben wij vergaande technische kennis van...
Sweco