Computational Fluid Dynamics (CFD) Simulatie Specialist

Sweco


Datum: 2 weken geleden
Stad: Middelburg, Zeeland
Contract type: Voltijd
Sweco
Maak met simulaties het verschil

Wij zijn op zoek naar een ervaren Computational Fluid Dynamics (CFD) engineer als versterking van ons team. Ons team is gespecialiseerd in CFD simulaties en actief in een grote diversiteit aan werkvelden, zoals de bouw (ventilatiesystemen, windhinder), brandveiligheid, productontwikkeling, procesindustrie en maritiem/off-shore, etc. Naast specialistische kennis van CFD simulaties hebben wij vergaande technische kennis van de werkvelden waarin onze klanten actief zijn. “Ben jij een kundige CFD specialist en wil je je ervaring breed inzetten? Dan hoor ik graag van je”

Richard van de Nes – teammanager Simulations

Ons team is gespecialiseerd in CFD simulaties. Wij zijn inzetbaar binnen heel Sweco en werken vaak samen op projecten met teams uit andere disciplines, zoals Building Services, Energie en Duurzaamheid, Industrie en Water technologie. Daarnaast voeren wij simulaties uit voor onze opdrachtgevers als een losse dienst, bijvoorbeeld om een ontwerp te toetsen. Onze opdrachtgevers variëren van projectontwikkelaars tot technische adviesbureaus tot leveranciers of adviseurs van installaties. Een aantal voorbeelden van vragen die wij met simulaties beantwoorden zijn: Is er door een nieuwe ontwikkeling overmatig windhinder in de omgeving? Werkt de rookbeheersingsinstallatie zoals deze zou moeten werken? Welke krachten kan ik verwachten op mijn constructie in een rivieruitmonding? Kijk ook eens op Een optimaal klimaat voor theater De Oranjerie | Sweco Nederland.

Binnen ons team voer je zelfstandig CFD simulatie projecten uit van A tot Z. Je stelt de simulaties op, voert deze uit, verwerkt en interpreteert de resultaten en stelt een rapportage op. Je onderhoudt zelf contact met de klant voor het helder krijgen van de vraagstelling, opvragen van gegevens en terugkoppeling van resultaten. Je bent verantwoordelijk voor je eigen project vanaf de opstartfase tot rapportage en het geven van advies. Je werkt vaak zelfstandig aan je eigen projecten waarbij jij aanspreekpunt bent voor het projectteam van onze opdrachtgever. Als team sparren we veel en werken we samen in dezelfde ruimte. We zijn een hecht jong team, ietwat nerderig, en op zoek naar een ervaren professional.

Dit is wat jij meebrengt

  • Hbo- of wo-diploma met specialisatie bouwfysica, brandveiligheid, of werktuigbouwkunde
  • Minimaal 5 jaar vakinhoudelijke werkervaring
  • Uitgebreide ervaring met CFD simulaties in de hierboven beschreven werkvelden
  • Communicatief vaardig en een creatieve en klantgerichte instelling
  • Je vindt het zowel leuk om je breed te ontwikkelen in je vak als de diepte in te gaan

Dit is wat je van ons kunt verwachten

  • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
  • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
  • Een hecht team met de beste mensen
  • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand

Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. Dit mag je verwachten van een werkgever met het World-class Workplace label. Om te beginnen ontvang je een goed salaris en maar liefst 32 vakantiedagen. Daarnaast bieden we een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioenregeling waar Sweco 85% van de maandelijkse inleg betaalt.

Daarnaast krijg je bij Sweco veel regie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. En heb je binnen ons arbeidsvoorwaardenpakket de keuze om te kiezen op welke manier jij reist. We stimuleren duurzame en actieve keuzes en belonen deze extra. Ook krijg je direct toegang tot de Sweco Academy voor zeer ruime ontwikkelmogelijkheden en tot ons vitaliteitsprogramma gericht op leefstijl en sport.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s op kantoor, events op jouw vestiging, en activiteiten vanuit Jong Sweco en de lokale personeelsverenigingen.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteer’. We kijken uit naar je cv en motivatie!

Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Richard van de Nes via +31 6 13 12 02 45 of [email protected]. Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Bert aan den Toorn via +31 6 39 44 05 98 of [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

(Junior) Werkvoorbereider

Eminent Groep, Middelburg, Zeeland
3 dagen geleden
Functieomschrijving . Als werkvoorbereider ben jij de lijm in een team van onder andere projectleiders, uitvoerders en calculators. Het is jouw verantwoordelijkheid om de projecten zo goed mogelijk te stroomlijnen.Naast dat jij een natuurlijke affiniteit hebt met getallen, ben je iemand die altijd een stap verder is dan de rest en werk je nauwkeurig.Een Aantal Van Jouw Verantwoordelijkheden ZijnOpstellen van...
Eminent Groep

Stage Retail Middelburg

BOMONT, Middelburg, Zeeland
4 dagen geleden
Ben jij opzoek naar een BOL stage en wil jij stage lopen bij dé fashion en lifestyle retailer? Dan zijn wij een match!HOE ZIET JOUW STAGEDAG ERUIT?Als stagecollega ben jij ons visitekaartje van de winkel! Jij werkt mee als verkoopmedewerker en maakt onderdeel uit van ons team. Samen met jouw collega’s zorgen jullie dat de winkel er fantastisch uit ziet...
BOMONT

Landmeter G/W/E {Auto, Salaris € 2000 - € 3500 p/m, Thuiswerk}, Middelburg

ZKER, Middelburg, Zeeland
5 dagen geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien!(Kennis van de infra is een must)Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en natuurlijk de stikstof...
ZKER