Pedagogisch medewerker peutergroep 22u Doetinchem

Nederland Vacature Groep


Datum: 2 weken geleden
Stad: Doetinchem, Gelderland
Salaris: € 2.489 - € 3.421 per maand
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Peuters. Je hebt ze in alle soorten en maten. Dondersteen, dotje en durfal: ze passen met gemak allemaal in jouw grote hart. Ook als ze op zoek gaan naar grenzen. Samen met en voor de kinderen creëren we bij KDV Sesamkinds in Doetinchem in een omgeving waarin ze kunnen ontdekken. Zichzelf. De wereld. En dat wat nu nog niet lukt, morgen welk kan. Iedere dag weer. Met super leuke activiteiten. Want kindplezier gaat hand in hand met waardevolle leermomenten, die zij straks mooi meenemen als ze naar school gaan. Met jouw talent en onze krachtige kindvisie dragen wij bij aan dat ene mooie doel: optimale groei en bloei van ieder kind.

KDV Sesamkids is gelegen op de Huet, vlakbij station Doetinchem de Huet. Daarnaast grenst onze locatie aan een park, is er een speeltuin in de buurt en de kinderboerderij op loopafstand. Wij zijn een overzichtelijke locatie met 2 babygroepen en 2 peutergroepen. Deze vacature staat uit ter vervanging van zwangerschapsverlof.

  • Warm en invoelend. Geduldig.
  • Energiek en enthousiast.
  • Groot hart voor kinderen, en zij voor jou.
  • Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert.
  • Een doorzetter, met een kwalificerende opleiding afgerond op minimaal MBO niveau.
  • Of je volgt een kwalificerende HBO- of WO-studie om te kunnen werken in de kinderopvang. Check jouw studie hier https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang.
  • Voldoet jouw diploma (net) niet of niet meer? Ook dan komen we graag met je in contact via https://www.humankind.nl/zijinstroom.

Waardevol Werk Bij Een Organisatie Die Staat Voor Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Veerkracht En Vindingrijkheid. Werken Bij Humankind Betekent Betekenisvol Werk Bij Een Maatschappelijke Aanbieder Van Kinderopvang. Wij Hebben Heel Wat Voor Je In Huis

  • Contracturen: 22 uur per week op de peutergroep voor de periode van 1 september t/m medio januari 2025
  • Een tijdelijke baan ter vervanging van zwangerschapsverlof op de peutergroep.
  • Je bent beschikbaar op maandag, woensdag en donderdag en eventuele andere dagen in overleg.
  • Een mooi salaris. Volgens de CAO kinderopvang schaal 6 tussen € 2.489,- en € 3.421,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Volop ontwikkelmogelijkheden, in je vak én als mens met onze (online) trainingen en programma’s om jouw talent verder te ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld met het aanbod van kenniskringen en een landelijke studiedag.
  • Een gedegen en vooral leuk inwerkprogramma. Met onder andere een super toffe Hartelijk Welkomdag om jou als nieuwe collega welkom te heten binnen onze organisatie.
  • Eindejaarsuitkering (3%) en een nette reiskostenvergoeding.
  • Toegang tot je eigen JijTelt-shop, waar je met jouw punten de keuze hebt uit allerlei handige of mooie verwennerijen. En de allerleukste collega’s!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag. Heb je vragen? Bel Marianne Mulder op: 06-51464352. Solliciteer via onderstaande knop ‘solliciteer direct’. Je kunt reageren tot vrijdag 3 mei.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Re-Integratieconsulent, Doetinchem

ZuidProfs, Doetinchem, Gelderland
2 dagen geleden
Re-integratieconsulentWil jij eraan bijdragen om iedere inwoner te helpen aan betaald werk en als dat (nog) niet lukt hem/haar te ondersteunen bij het participeren in de samenleving?Vanaf 1 juni 2024 is de rol van re-integratieconsulent binnen het organisatieonderdeel Dienstverlening bij Laborijn beschikbaar.Binnen het organisatieonderdeel Dienstverlening ontwikkelen en begeleiden de re-integratieconsulenten inwoners om hen klaar te maken voor de arbeidsmarkt. Met...
ZuidProfs

Ontwikkelingstechnoloog

Werken in Gelderland, Doetinchem, Gelderland
1 week geleden
Waterschap Rijn en IJssel zorgt voor het water in de Achterhoek, Liemers, Veluwe en een stukje van Overijssel. Veilig, schoon, niet te droog en niet te nat. Dat doen we door de dijken te beheren en rioolwater te zuiveren. Ook zorgen we voor goed en voldoende, schoon water in de beken, sloten en rivieren. Bovendien zijn we aan zet om...
Werken in Gelderland

Elektrotechnicus

Brisk Recruitment Technology, Doetinchem, Gelderland
€ 2.900 - € 3.900 per maand
2 weken geleden
BedrijfsomschrijvingNijhuis Saur Industrie is een snelgroeiend bedrijf dat wereldwijd opereert in meer dan 140 landen. Nijhuis biedt solide en adaptieve oplossingen voor duurzaam en veerkrachtig watergebruik en het terugwinnen van energie en hulpbronnen. Ook ondersteunt Nijhuis met engineering- en adviesdiensten, EPC / DBFOM-projectuitvoering, mobiele wateroplossingen en O&M-sitediensten.FunctieomschrijvingJe werkt op de afdeling System & Skid. samen met je colleca’s van de...
Brisk Recruitment Technology