Ontwikkelingstechnoloog

Werken in Gelderland


Datum: 2 weken geleden
Stad: Doetinchem, Gelderland
Contract type: Voltijd
Werken in Gelderland
Waterschap Rijn en IJssel zorgt voor het water in de Achterhoek, Liemers, Veluwe en een stukje van Overijssel. Veilig, schoon, niet te droog en niet te nat. Dat doen we door de dijken te beheren en rioolwater te zuiveren. Ook zorgen we voor goed en voldoende, schoon water in de beken, sloten en rivieren. Bovendien zijn we aan zet om de maatschappelijke opgaven een plek te geven in ons werk. Dat doen we vanuit een inspirerende werkomgeving met een open en collegiale sfeer.

Voor de uitbreiding van ons team is Waterschap Rijn en IJssel op zoek naar een:

Ontwikkelingstechnoloog

De (afval)waterketen is flink in beweging. Met een sterk team verbouwen, beheren en optimaliseren wij onze zuiveringstechnische en productie-installaties. Tegelijkertijd werken we aan de opgaven van de toekomst vanuit de visie Waarde van de Waterketen in 2050. We doen dit door samen te werken met andere waterschappen, bedrijven, mede-overheden en onderzoeksinstellingen.

De uitdagingen waarvoor we staan, zijn niet mis. Afvalwater zuiveren we verdergaand gericht op het voldoen aan de Kaderrichtlijn Water (KRW) en de nieuwe (EU) wetgeving. Zo zijn we in de voorbereiding en uitvoeringsfase van het uitbreiden van vier rwzi’s met geavanceerde na-zuiveringen voor de KRW. En werken we aan een impactanalyse van de nieuwe EU-wetgeving. We werken toe naar een energie- en klimaatneutraal waterschap. De prestaties van onze waterzuiveringen zijn hierin een cruciaal punt en de ambities voor circulariteit zijn stevig. Opgaven die op zichzelf al uitdagend zijn, raken elkaar onderling. Je hebt in onze projecten een belangrijke rol in het leveren van technologische inzichten.

Wat ga je doen?

Als ontwikkelingstechnoloog ben jij de expert in de inhoudelijke opgaven van de (afval)waterketen. Je weet welke kennis en informatie nodig is om een vraagstuk een stap verder te brengen. Je bent de sparringpartner voor de andere technologen in het team. Je brengt jouw kennis en ervaring in om hun inhoudelijke kennis te versterken, daagt zorg voor samenhang en borging en leidt collega's op.

Data spelen een belangrijke rol in je functie. Je weet deze te duiden en bepaalt welke (meet)data we nodig hebben om goed inzicht te hebben in het functioneren van onze assets. Je levert een bijdrage aan onze standaarden via het assetteam. Je bent betrokken bij onderzoek en ontwikkeling, pilots en kwaliteitsborging daarvan. En hebt een rol in calamiteitensituaties. Je bent onze afvaardiging in landelijke netwerken, neemt deel in landelijke studies en werkt samen met regionale partners. Daarin ben je het technologische gezicht van het waterschap.

Wat is jouw bijdrage?

Met passie en plezier ben je verantwoordelijk voor de technologische vraagstukken in de waterketen. Je bent een kei in het doorgronden hiervan en bepaalt de bijpassende oplossingsrichtingen.

In deze functie kom je goed tot je recht als je in staat bent problemen te analyseren en hiervoor uitvoeringsplannen op te stellen. Je bent scherp op de inhoud en kunt zowel op operationeel als strategisch niveau acteren.

In de uitvoering van je werk ben je kritisch en anticipeer je op wat een situatie of opgave nodig heeft. Je werkt graag in een team en kunt je ook vastbijten in een diep inhoudelijk vraagstuk.

  • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo/wo-opleiding in de watertechnologie.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in technologische vraagstukken van de slib- en waterlijn.
  • Je hebt ervaring met het opzetten van planstudies (zoals variantenstudies).
  • Je hebt ervaring in het projectmatig werken.

Wat bieden wij?

  • Wij bieden jou een fijne werkplek met betrokken collega’s, een informele sfeer en volop mogelijkheden die bijdragen aan lekker werken & vitaliteit.
  • Een passend maandsalaris tussen € 4.611,- en € 6.478,- (schaal 12) bij een 36-urige werkweek.
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 21% van je bruto jaarsalaris. Met het IKB kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen, het bestaat namelijk uit geld en verlofuren dat je kunt inzetten wanneer het jou uitkomt.
  • Een persoonlijk budget van € 6.000,- om opleidingen, cursussen en activiteiten te volgen in een periode van 5 jaar.
  • De mogelijkheid om flexibel te werken, waaronder thuiswerken.
  • Een vergoeding van maximaal van € 850,- om je thuiswerkplek arbotechnisch in te richten. Van ons ontvang je daarnaast een thuiswerkset om optimaal thuis te kunnen werken.
  • Een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per thuiswerkdag.
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding voor zowel woon-werkverkeer en dienstreizen.

Informatie en sollicitatie

Ben je enthousiast en wil je graag bij ons komen werken?

  • Reageer dan vóór maandag 3 juni 2024 via het sollicitatieformulier op onze website, t.a.v. Dorine Kolkman.
  • Voor meer informatie bel je met Karin Teunissen-Ordelman, 06- 52 60 09 69, senior beleidsadviseur waterketen.
  • Zodra we jouw sollicitatie ontvangen hebben, nemen we contact met jou op.

Waterschap Rijn en IJssel hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.wrij.nl/privacy.

Sollicitaties die op een andere wijze binnenkomen, nemen we niet in behandeling. Werven van nieuwe medewerkers doen we graag zelf. Acquisitie stellen we niet op prijs.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

KNO-arts

Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem, Gelderland
1 dag geleden
IntroductieBen jij op zoek naar een baan als KNO-arts? En ben jij een enthousiaste en communicatief vaardige collega? Dan maken wij graag kennis met jou!Wij zoeken een enthousiaste, collegiale en all-round KNO arts die ons team als Chef de Clinique wil komen versterken. Ook zij die binnen afzienbare tijd hun opleiding voltooien worden uitgenodigd te reageren.Hier kom je te werkenDe...
Slingeland Ziekenhuis

Logistiek medewerker [vaste baan], Doetinchem

Faam werkt, Doetinchem, Gelderland
2 weken geleden
Wil jij aan het begin (en eind) staan van dit moderne bedrijf in de staalindustrie?Laat jij de logistiek op rolletjes lopen? Wil jij werken met gloednieuwe machines en gereedschappen in een hightech fabriek? Ga dan aan de slag als logistiek medewerker!Als logistiek medewerker kom je te werken bij een nieuw en snelgroeiend bedrijf in de staalindustrie. Zij beschermen staalconstructies door...
Faam werkt

Corporate recruiter

Alpina Group, Doetinchem, Gelderland
2 weken geleden
Ben jij die bevlogen corporate recruiter en krijg jij energie van het aantrekken en selecteren van talent voor onze organisatie? Ben jij creatief en denk jij graag in mogelijkheden en kansen? Hou jij ervan om in een snel groeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!Wat houdt de baan in?Als corporate recruiter...
Alpina Group