Begeleider de Haar Huizen

Stichting Philadelphia Zorg


Datum: 2 weken geleden
Stad: Huizen, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Stichting Philadelphia Zorg
Voor locatie De Haar in Huizen zoeken wij een Begeleider voor 20 tot 28 uur per week.

Doe jij graag lichte fysieke zorgtaken en verplaats jij je makkelijk in de leefwereld van ouder wordende cliënten? Dan is dit dé baan voor jou!

Jouw werkplek

Als begeleider binnen de Haar kom je te werken in een gedreven en hecht team met 6 collega’s. De Haar ligt midden in de wijk, dichtbij het busstation en dichtbij de winkels. De locatie heeft twee woonkamers en hier wonen 11 cliënten, waar gezellig samenkomen en samen eten centraal staan. De mensen variëren in leeftijd tussen de 40 en 70 jaar. met een verstandelijke beperking (VB). De cliënten krijgen begeleiding naar behoefte en niveau, met als doel hen zo volwaardig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Iedereen gaat naar dagbesteding, op donderdag wordt er aan huis dagbesteding gegeven. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden.

De Haar is een locatie waar de christelijke identiteit centraal staat. Met elkaar wordt er bijbel gelezen, gebeden rondom het eten, naar de kerk gegaan of naar een kerkdienst geluisterd. Ook rondom activiteiten wordt hier rekening mee gehouden.

Jouw uitdaging

Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij betekent écht iets voor ze.

  • Je bezorgt ouder wordende cliënten een fijne oude dag
  • Je helpt de cliënten in contact te blijven met de buitenwereld
  • Je sluit aan bij hun belevingswereld en kent hun levensverhaal
  • Je onderschrijft en/of respecteert de christelijke identiteit binnen de Haar

Je begeleidt, stimuleert en enthousiasmeert ouder wordende cliënten zodanig dat ze een prettige en afwisselende invulling van hun dag hebben. Samen met hen geef jij de dag betekenis en creëer je kleine geluksmomenten. We werken met de methodiek ‘belevingsgerichte zorg’, waarbij zorgtaken en taken rond dagbesteding geïntegreerd zijn.

Over jou

Fysieke zorgtaken doe je graag. Je beseft het belang van medicatieveiligheid en werkt secuur. Je werkt graag samen in teamverband, maar durft daarnaast ook zelfstandig beslissingen nemen. Je hebt een positieve en stabiele uitstraling: bij jou is het glas altijd half vol. Je houdt van een uitdaging en bent niet snel van je stuk gebracht.

Je Hebt

  • een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 op het gebied van Zorg en Welzijn;
  • interesse in of werkervaring met het werken met ouder wordende cliënten met een (lichte) verstandelijke beperking.

Dit krijg je van ons

Bij Philadelphia Halen Wij Het Beste Uit Elkaar. Dit Werk Vraagt Veel Van Je En Kun Je Alleen Goed Doen Als Je Zelf Lekker In Je Vel Zit! Wij Bieden Jou

  • Een brutosalaris volgens CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.360,- (FWG 35) Bij onregelmatige diensten krijg je een toeslag van 122 tot 160%;
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 16 mei 2024via de sollicitatieknop

Heb je nog vragen? Bel dan met Wendy de Koning, Manager zorg en begeleiding, op telefoonnummer 06 - 13 26 57 27

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro Industry, Huizen, Noord-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 dagen geleden
FunctieomschrijvingBen jij een zelfstandige operator en en heb jij ervaring in de voedingsindustrie? Dan is dit toonaangevende bedrijf in Naarden op zoek naar jou! Batchbewijs produceer jij samen met het team iedere dag verschillende producten variëren van enkele kilo's per batch tot meerdere tonnen. Als operator kom je te werken in de 3 ploegendienst en kan je een salaris tussen...
Pro Industry

Inkoper/ Category manager food Huizen (32-40 uur).

Lidl Nederland, Huizen, Noord-Holland
5 dagen geleden
Samenvatting Heb jij net als wij een passie voor retail en food? En wil jij vanuit jouw inkoperservaring werken aan onze duurzame ambities? Dan maken wij graag kennis met jou!In de positie van Inkoper food bij Lidl Nederland ben je in de meest brede zin verantwoordelijk voor alles wat met inkoop te maken heeft: bij Lidl Nederland ben je verantwoordelijk...
Lidl Nederland

Planner Thales NOC

ASA Talent, Huizen, Noord-Holland
2 weken geleden
Wat je gaat doenAls planner bij het NOC bestaan je werkzaamheden uit de storingsdienst, projecten en onderhoud.Voor de komende jaren sta je voor een aantal uitdagingen:Het LEAN krijgen van de processen; Implementeren van toegevoegde waarde op het gebied van service management;Hiervoor wordt een service organisatie verder ingericht die zich naast de operationele ICT processen gaat richten op data analyses en...
ASA Talent