Coördinerend begeleider de Hermelijn Huizen

Stichting Philadelphia Zorg


Datum: 1 week geleden
Stad: Huizen, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Stichting Philadelphia Zorg
Voor locatiede Hermelijn in Huizen zoeken wij een Coördinerend begeleider voor 20 tot 28 uren.

Ga jij de uitdaging aan om als begeleider onze bewoners te ondersteunen? Wij bieden je een dynamische baan waar het gezellig vertoeven is!

Jouw werkplek

De Hermelijn is geïnspireerd op ‘Mooi Leven’. Het is een huis waar bewoners, familie, begeleiders en vrijwilligers als een team zo informeel mogelijk samenwerken om het beste uit de bewoner en elkaar te halen. We hebben immers hetzelfde doel, en leren van elkaar. Alle belangrijke beslissingen worden samen genomen. De 15 bewoners, met een (licht) verstandelijke beperking en soms moeilijk verstaanbaar gedrag, vragen een eigenzinnige aanpak: flexibel, doch duidelijk. Met humor, compassie, empathie, en grenzen. Een op maat gemaakt plan, waarin de bewoners een grote inbreng hebben.

Ondanks een redelijk vaste structuur, is geen dag hetzelfde op de Hermelijn. Een dagelijks veranderende dynamiek, samenstelling van bewoners, aanwezigheid van begeleiding. Ga er maar aanstaan, als de wereld niet vanzelfsprekend is. Wij zoeken iemand die de wereld overzichtelijk maakt, die het leven duidelijkheid geeft. Een collega die begrijpt dat het leven niet uit (alleen) regels en cijfers bestaat, maar (ook) uit verschillende persoonlijkheden met verschillende behoeftes, wensen, beperkingen, talenten.

Over jou

Een begeleider met een afgeronde mbo-opleiding niveau 4, op het gebied van Zorg en Welzijn. Iemand met affiniteit voor de doelgroep, en met ervaring op het gebied van zelforganisatie en regelarme zorg.

Graag nemen wij iemand aan die maatwerk kan leveren, kan schakelen als een situatie een andere aanpak behoeft (dan gepland), verantwoordelijkheid neemt, kan samenwerken met collega’s en bewoners, praktisch kan werken, zich aan afspraken houdt, kan reflecteren, grenzen kan stellen, en respect heeft voor de doelgroep, en de omgeving.

Van Philadelphia Is Het Volgende Te Verwachten

  • Volop ruimte voor eigen inbreng, scholing en training.
  • Faciliteiten om de eigen mentale gezondheid op peil te houden of te verbeteren. Denk hierbij aan bijv. een cursus timemanagement, of coaching.
  • Het brutosalaris is volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op ervaring en opleiding.
  • Bij onregelmatige diensten is er een onregelmatigheidstoeslag.
  • Het aangeboden contract is voor bepaalde tijd, echter bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk maandag 15 Mei 2024.

Heb je nog vragen? Bel dan met Ellen Middelhoven, Manager zorg en begeleiding, op telefoonnummer 06 - 13 34 45 28.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Het recruitment-team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Adviseur Crisisbeheersing / Beleidsadviseur OOV

Bright Professionals, Huizen, Noord-Holland
5 dagen geleden
FunctieomschrijvingVoor de gemeente Huizen zoeken wij een Adviseur Crisisbeheersing / Beleidsadviseur OOV.In deze functie lever je een actieve bijdrage aan de fysieke veiligheid van inwoners, ondernemers en bezoekers. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de gemeente op calamiteiten, crisis, continuïteit en de nafase. Dit betekent onder andere dat je een coördinerende rol hebt in de voorbereiding op de crisisbeheersing,...
Bright Professionals

Begeleider de Haar Huizen

Stichting Philadelphia Zorg, Huizen, Noord-Holland
5 dagen geleden
Voor locatie De Haar in Huizen zoeken wij een Begeleider voor 20 tot 28 uur per week.Doe jij graag lichte fysieke zorgtaken en verplaats jij je makkelijk in de leefwereld van ouder wordende cliënten? Dan is dit dé baan voor jou!Jouw werkplekAls begeleider binnen de Haar kom je te werken in een gedreven en hecht team met 6 collega’s. De...
Stichting Philadelphia Zorg

Skilled Support Engineer bij Holland ICT Groep

JouwICTvacature.nl, Huizen, Noord-Holland
1 week geleden
Heiper ICT zoekt een Skilled Support Engineer om het team in Huizen te komen versterken! Krijg jij er een kick van om klanten blij te maken door hun problemen op te lossen? Wij zoeken een collega met een vlotte babbel die ons operationele team komt versterken. Ben jij degene die de klant blij maakt met een snelle en goede oplossing?...
JouwICTvacature.nl