Junior E-commerce coördinator (fulltime)

Livera


Datum: 1 week geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Contract type: Voltijd
Livera
Heb jij interesse in e-commerce en affiniteit met (body)fashion? Dan hebben wij bij Livera dé uitdaging voor jou; het verder optimaliseren van de Livera & sinds dit jaar Femilet webshop en ondersteunen van de E-commerce & CRM afdeling met uitdagende projecten!
Als Junior E-commerce coördinator bouw je elke dag aan de groei van ons e-commerce platform en doe je alles voor de ultieme online shopervaring van onze klanten. Binnen het e-commerce team ben jij verantwoordelijk voor de look & feel en de productcatalogus van de Livera & Femilet webshop. Daarnaast zal jij ondersteunend zijn aan de optimalisatie van andere online verkooppunten & innovaties. Jij weet de juiste content op het juiste moment te bieden aan onze klanten en zit aan de knoppen voor een optimale customer journey. Je denkt na over te behalen targets en de juiste online strategieën met bijbehorende analyses voor een optimaal resultaat.
Over Livera
Livera B.V. is een full-franchise organisatie en met ruim 100 filialen behoort Livera tot de top 3 van marktleiders in Nederland op het gebied van bodyfashion. Livera biedt een wisselende collectie in lingerie-, nacht en badmode en heeft naast haar eigen merk, bekende A-merken in het assortiment. Dagelijks wordt onze website bezocht door 40.000 bezoekers. In 2014 is Livera overgenomen door Groupe Chantelle en sinds dit jaar zijn wij ook verantwoordelijk voor 18 Femilet winkels & de Femilet webshop in Denemarken.
In onze winkels en op onze webshop verwelkomen wij dagelijks vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze jarenlange expertise kennen we onze klanten door en door en kunnen we heel goed adviseren over de juiste maat en pasvorm.
De E-commerce afdeling
Je komt te werken in een plezierige werkomgeving met korte lijnen en een sterke betrokkenheid bij de organisatie Livera & Groupe Chantelle. Ondernemerschap wordt zeer gestimuleerd en er is volop ruimte voor eigen ideeën.
Als Junior E-commerce coördinator werk jij iedere dag aan het verder optimaliseren van onze webshops en het ondersteunen van de E-commerce & CRM afdeling, waar we elke dag waarde creëren binnen een dynamische omgeving in een internationale context.
Wat ga je doen?
  • Als Junior E-commerce coördinator bij Livera ben jij medeverantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de webshops, streef je naar maximale conversie en een optimalisatie van de customer journey in samenwerking met je collega’s in Nederland en Berlijn.
  • Doorvertalen van marketingacties en content campagnes naar de webshops. Je maakt briefings voor de grafisch designer voor alle online content.
  • Verantwoordelijk voor het online zetten van nieuwe collecties.
  • Coördineren en ondersteunen bij de ontwikkeling van de benodigde product content zoals productomschrijvingen, vertalingen en productfotografie/video’s voor op de productpagina’s.
  • Je zorgt ervoor dat de categoriepagina's en landingspagina’s up-to-date blijven en er perfect uit zien en komt met verbetervoorstellen voor optimalisatie van de pagina’s.
  • Je gebruikt Chantelle Analytics om analyses te maken en advies te geven op productniveau.
  • Ondersteuning van nieuwe projecten en innovaties.
  • Naast de E-commerce & CRM activiteiten in Nederland voor Livera valt de doorvertaling hiervan voor de Femilet webshop in Denemarken ook onder jouw takenpakket.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Consumer Service officer

FrieslandCampina, Amersfoort, Utrecht
1 week geleden
As a Consumer Service employee, you receive fun and challenging telephone calls, e-mails and chat conversations every day. You enjoy helping consumers as best as possible by answering questions about our products and brand activations honestly and clearly and handling complaints correctly. Wat we vragen MBO+/HBO level, working and thinking level; Be open to flexible working hours: 4 times a...
FrieslandCampina

Teamleider

Van der Hoeven Kliniek, Amersfoort, Utrecht
€ 3.616 - € 4.785 per maand
1 week geleden
Van der Hoeven Kliniek Amersfoort Vervaldatum: 05 mei 2024 € 3.616,00 - € 4.785,00 Loonindicatie Van der Hoeven Kliniek Amersfoort Locatie Teamleider 32-36 uur per week Ben jij degene die met veel plezier jouw team motiveert en stimuleert om trots te zijn op wat goed gaat, te leren van wat beter kan en samen zorgt voor blijvend optimaliseren van werkprocessen...
Van der Hoeven Kliniek

Projectcoördinator Primair Onderwijs

LYCEO, Amersfoort, Utrecht
€ 2.450 per maand
3 weken geleden
Gezocht: Projectcoördinator Primair Onderwijs (32-40u/w) Wil jij ervoor zorgen dat de kinderen op de basisschool de juiste ondersteuning krijgen die ze nodig hebben? Ben jij die enthousiaste en veelzijdige projectcoördinator (in spe) die dit samen met het team op de scholen allemaal in goede banen gaat leiden? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat ga je doen? Op meerdere...
LYCEO