Designer

LINKIT


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
LINKIT
INTERIM OPDRACHT 19 UUR GELEDEN KLM

Designer

Creatieve designer met HTML ervaring

KLM Digital Marketing staat aan de voorhoede van de digitale transformatie in de luchtvaartindustrie, waarbij we innovatie en groei stimuleren via boeiende creatieve campagnes en geavanceerde technologie. We zijn een gepassioneerd team van verhalenvertellers die gedreven zijn om onvergetelijke ervaringen te creëren voor onze klanten. We zijn op zoek naar een creatieve visionair met een gedurfde verbeeldingskracht om ons dynamische team te versterken als Creatief Strateeg. Je speelt een cruciale rol in het vormgeven van KLM's digitale aanwezigheid door innovatieve en boeiende strategieën die diep resoneren met ons doelpubliek.

Wat ga je doen?

We bevinden ons midden in een rebranding, en jij zult dit leiden vanuit een digitaal marketingperspectief. De nieuwe merkrichtlijnen moeten worden geïmplementeerd; zowel conceptueel als qua ontwerp.

Laat je creativiteit de vrije loop om boeiende campagnes te bedenken en te creëren die de essentie van KLM en haar merkbelofte vastleggen.

Gebruik je vertelkunst om meeslepende verhalen te creëren die ons publiek naar de kern van de KLM-ervaringen transporteren. Je zult beeldmateriaal, visuals en copywriting samenvoegen om meeslepende ervaringen te creëren die een blijvende indruk achterlaten.

Benut je ontwerpexpertise om je creatieve visies tot leven te brengen. Je zult samenwerken met ontwerpers en ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat je ideeën naadloos worden vertaald naar visueel verbluffende en gebruiksvriendelijke digitale ervaringen.

Promoot creativiteit over de digitale kanalen van KLM, en stimuleer een cultuur van innovatie en verbeelding. Je zult cross-functionele teams inspireren en begeleiden om gedurfde ideeën te omarmen en de grenzen van digitale marketing te verleggen.

Blijf vooroplopen in het voortdurend evoluerende digitale landschap, en verken opkomende trends en technologieën om de online aanwezigheid van KLM te verbeteren. Jouw nieuwsgierigheid en passie voor innovatie zullen KLM voortstuwen naar een toekomst van boeiende digitale ervaringen.

Waar kom je terecht?

KLM Digital Marketing is een jong en innovatief onderdeel van ons bedrijf. Met positieve en ambitieuze collega's zul je merken dat deze teams enthousiast zijn over nieuwe kansen die de marketing van KLM naar een hoger niveau tillen. Onze afdeling bestaat uit vier teams (Kwantitatieve Marketing, Het Sociale Centrum, Concept en Campagne Marketing, Performance Marketing en Eigen Kanalen en Partnerschappen) die nauw samenwerken binnen een agile kader. Jouw rol zal deel uitmaken van het Concept & Campagne Team. Er is ruimte voor innovatie en nieuwe ideeën, maar ook voor plezier en af en toe een drankje.

Jouw profiel:

  • Uitgebreide kennis van HTML, voor het implementeren van de rebranding.
  • 5+ jaar ervaring in digitale marketing, met een sterke nadruk op creatieve storytelling en campagne-uitvoering. Een bewezen staat van dienst in het bedenken en uitvoeren van (prijs)-winnende digitale campagnes is essentieel.
  • Uitzonderlijke ontwerpvaardigheden, waaronder visuele storytelling en grafische ontwerpprincipes. Jouw vermogen om creatieve concepten te vertalen naar boeiende visuele assets is cruciaal.
  • Een passie voor storytelling en een talent voor het creëren van verhalen die resoneren met diverse doelgroepen. Jouw vermogen om op emotioneel niveau verbinding te maken met mensen is van het grootste belang.
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, bedreven in het identificeren van kansen en het overwinnen van uitdagingen in de digitale wereld. Jouw vermogen om je aan te passen aan veranderende landschappen is essentieel.
  • Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden, waardoor naadloze samenwerking met cross-functionele teams en effectieve communicatie met belanghebbenden mogelijk is. Jouw vermogen om ideeën overtuigend over te brengen is van vitaal belang.
  • Vloeiend in het Nederlands en Engels. Communicatievaardigheid in zowel het Nederlands als het Engels is essentieel voor effectieve samenwerking en betrokkenheid bij diverse doelgroepen.

Sluit je aan bij ons om de toekomst van KLM's digitale marketing in te vullen. Samen kunnen we de manier waarop we met onze klanten communiceren revolutioneren, de aanwezigheid van KLM's merk versterken en opmerkelijk marketing succes behalen.

Screening
Om de betrouwbaarheid en integriteit van kandidaten te toetsen is screening onderdeel van de sollicitatieprocedure. Voor vragen over de screeningprocedure kunt u contact opnemen met de vermelde contactpersoon bij de betreffende vacature of interim opdracht.


Solliciteer voor 29 april

Amsterdam Senior 40 uur per week Startdatum op 22 mei

Vragen?

Contact André

+31681044934

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanisch monteur, Amsterdam

Faam werkt, Amsterdam, Noord-Holland
1 week geleden
Meesterlijke mechanisch monteur gezocht!Sta jij te popelen om te sleutelen aan complexe mechanische systemen en ze tot in perfectie te laten draaien? Heb je ervaring in de techniek of wil je het vak bij deze werkgever leren? Ben je oplossingsgericht, secuur en betrouwbaar? Dan ben je meer dan welkom als mechanisch monteur!Als elektrotechnisch monteur kom je bij een werkgever terecht...
Faam werkt

Eerste Horecamedewerker Greenbox Computing

Vermaat, Amsterdam, Noord-Holland
1 week geleden
Hey eerste medewerker! Jij vindt het een uitdaging om bij deze internationale tech locatie aan de slag te gaan! Jij bent operationeel werkzaam, stuur het team aan en ondersteund de horecamanager! Jouw werkplek Welkom bij dit Amerikaans internetbedrijf dat internationaal actief is, bekend van o.a. Youtube en Gmail. Deze bedrijfshoreca locatie in Amsterdam is gevestigd in een prachtig kantoor pand...
Vermaat

Business Performance Analyst

Adidas, Amsterdam, Noord-Holland
2 weken geleden
General Purpose: As the Manager of Analytics in the global Business Performance Analytics team, your role is multifaceted and pivotal in driving data-driven insights for our senior leadership team. You’ll be at the forefront of automating reporting processes using Databricks, Power BI and Python, extracting, transforming, and loading data from various sources. Crafting pixel-perfect reports, you’ll distill complex data into...
Adidas