(Junior) Manager Accountancy

Crowe Peak


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Crowe Peak

Waarom Crowe Peak?

    Goede work-life balance Persoonlijk karakter Internationale focus

(Junior) Manager Accountancy

Jij als (Junior) Manager Accountancy bij Crowe Peak. Samen de perfecte combinatie.

Crowe Peak is een toonaangevend onderdeel van Crowe Global. Crowe Global is een internationaal netwerk binnen de top 10 van leidende wereldwijde accountancy- en adviesorganisaties en heeft kantoren in meer dan 150 landen. In Nederland zijn we met 120 medewerkers verspreid over drie vestigingen (Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen). Daarmee zijn we ook nog altijd een organisatie waarbinnen persoonlijk en informeel samengewerkt wordt.

Onze ambities zijn groot. We zijn succesvol en we groeien. En daarom zoeken we jou om onze organisatie verder te versterken.

(Junior) Manager Accountancy

Waarom jij? Omdat jij passie hebt voor het accountantsvak en toe bent aan een nieuwe carrière stap. Je bent ambitieus en ondernemend. Jij bent een echte motivator en weet het beste uit je team te halen. Het verder brengen van nationale en internationale ondernemers geeft jou energie.

Deze vacature staat open voor onze vestigingen Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen.

Herken jij jezelf? Denk jij dat wij een perfecte combinatie zijn en voel je veel voor een overstap? Laten we elkaar dan snel ontmoeten.

Wat gaat er gebeuren?

1

Succesvolle sollicitatie

Jouw sollicitatie is binnen! Fantastisch! We bekijken zo snel mogelijk of jouw profiel past binnen de functie en Crowe Peak en nemen contact op voor een kennismaking.

2

Interviews

Als uit ons eerste contact blijkt dat jij en Crowe Peak misschien wel de perfecte combinatie vormen plannen we interviews in. Dit zijn twee of drie gesprekken met verschillende spelers uit ons team.

3

Beoordeling

Na ieder gesprek ontvang je zo snel mogelijk terugkoppeling. Wel zo prettig! Zijn alle gesprekken goed verlopen? Dan doen we je een voorstel om bij Crowe Peak te komen werken.

4

Welkom in het team

Contract getekend, handen geschud: welkom in ons team! Bij Crowe Peak zijn we enorm blij met iedere nieuwe collega die zich aansluit en we wachten je dan ook met open armen op. Op je eerste werkdag staat gelijk een leuk en professioneel onboarding programma voor je klaar.

Nog steeds vragen?

Neem contact op met:

Aileen Troost

Recruiter

+31653348318
[email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Kredietacceptant

Robert Half Netherlands, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.900 - € 4.100 per maand
1 week geleden
Voor een klant in Rotterdam die zich heeft gepositioneerd als een van de grootste banken ter wereld zijn we op zoek naar een Kredietacceptant (m/v/x) voor 32 a 40 uur per week. In deze functie start je op contract via Robert Half maar de intentie is om daarna bij de werkgever in dienst te treden. Ze zoeken een collega voor...
Robert Half Netherlands

Dagroostermaker

Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.449 - € 3.623 per maand
2 weken geleden
Ben jij dienstverlenend en de spil in het web om dagroosterwijzigingen door te voeren? Heb je een flexibele houding, inzet, kan je snel schakelen op de diverse onderwerpen én bewaar je in de rust en het overzicht? Dan ben jij onze nieuwe Dagroostermaker! Wat krijg je Een bruto maandsalaris tussen de € 2.449,- en € 3.623,- (carrièrepatroon 7 van de...
Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine

Leerling installatiemonteur

Technicum Rotterdam, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.400 - € 2.600 per maand
2 weken geleden
Wat je gaat doen en je er klaar voor om opgeleid te worden tot installatiemonteur? En sta je te popelen om te leren en aan de slag te gaan? Dan zijn we benieuwd naar jou! Vooral als je enthousiast wordt van een kans bij een ambitieus, recht-door-zee en supergezellig Brabants familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Als leerling installatiemonteur werk...
Technicum Rotterdam