Dagroostermaker

Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 2.449 - € 3.623 per maand
Contract type: Voltijd
Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine
Ben jij dienstverlenend en de spil in het web om dagroosterwijzigingen door te voeren? Heb je een flexibele houding, inzet, kan je snel schakelen op de diverse onderwerpen én bewaar je in de rust en het overzicht? Dan ben jij onze nieuwe Dagroostermaker!

Wat krijg je
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.449,- en € 3.623,- (carrièrepatroon 7 van de CAO mbo) op basis van een fulltime (36,86 uur) aanstelling;
  • 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Stoelmassages, gratis fruit en natuurlijk de RotterdamPas;
  • De mogelijkheid om compensatieverlof op te bouwen;
  • Pensioenverzekering via ABP, (betaald) ouderschapsverlof, tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering en aanvullende zorgverzekering;
  • Een zelfstandige functie met veel uitdaging;
  • Een online leer- en ontwikkelplatform speciaal voor jou. Zodat jij kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je doen
De dagroostermaker weet goed samen te werken met de contactpersoon binnen het onderwijs en de planners binnen het Roosterbureau. Je bent het aanspreekpunt en de contactpersoon voor roosterwijzigingen voor de lopende periode. Je weet de roosters volgens de regels en voorwaarden volledig te maken en zorgt ervoor dat er geen overlap zit in de planning.

Je verzamelt informatie en gegevens over het onderwijs ten behoeve van de roosters. Je inventariseert incidentele wijzigingen door onvoorziene omstandigheden en past op basis hiervan het rooster aan en adviseert over alternatieven en consequenties.
Je maakt afspraken met beheerders van ruimten ten behoeve van de roosters in de lopende periode en brengt wijzigingen aan in roosters als gevolg van onverwachte wijzigingen. Je zorgt ervoor dat de collega’s op de hoogte zijn van de verwerkte mutaties.

Voor het verwerken van roosterwijzigingen gebruik je het programma ‘Xedule’.
Roosteren is een ketenproces, en je bent dan ook een echte ketendenker. Je begrijpt de afhankelijkheid van de data van iedere speler in het proces, maar je snapt ook de hectiek waar iedere speler mee te maken heeft.
Je vindt het leuk om te werken met deadlines, processen te volgen en aan te sturen op het behalen van doelstellingen. We vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega beschikt over goed analytisch denkvermogen. Aangeleverde informatie kun jij snel interpreteren, verwerken en toetsen op volledigheid en correctheid.
De trend in het onderwijs, met gevolgen voor de uitvoering van het onderwijs logistieke proces, is gepersonaliseerd leren. Steeds meer en meer zal onderwijs flexibel worden, en in modules aan de student aangeboden worden. Dit kan gevolgen hebben voor de planning en roostering en manier van werken. Jij beweegt soepel mee in deze veranderingen en probeert hierin ook adviserend aan het onderwijs te zijn.

Wat breng je mee
  • Theoretisch en praktische gerichte kennis;
  • Mbo+ diploma en/of aantoonbaar mbo+ werk- en denkniveau;
  • Inzicht in de organisatie en het onderwijs;
  • Vaardig in het nauwkeurig en zorgvuldig opstellen van roosters;
  • Vaardig in het omgaan met geautomatiseerde systemen.

Jouw team
Als Dagroostermaker maak je onderdeel uit van de dienst Algemene Ondersteuning. Binnen deze dienst zijn ongeveer 190 medewerkers werkzaam die diverse ondersteunende diensten leveren aan het onderwijs zoals studentenadministratie, centrale examinering, lesroostering, facilitaire uitvoering, functioneel beheer en het servicepunt.

Dit is Zadkine
Wij zijn Zadkine, een opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Rotterdam. Wij willen bijdragen aan het geluk van onze ruim 17.000 studenten, door ze de grootste kans op succes te bieden bij hun vervolgstap naar een baan of vervolgopleiding. We bieden een veelzijdig aanbod aan beroepsopleidingen en cursussen, gericht op de ambities, interesses, talenten én groeipotentie van onze studenten. Ons aanbod richt zich op de ambities, interesses en talenten van onze studenten én op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. We ondersteunen studenten bij hun persoonlijke ontwikkeling en trekken daarbij samen op met bedrijven en overheidsinstellingen in de regio.

Kom je bij ons werken?
Word jij enthousiast van deze vacature? We zijn benieuwd naar jou.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Ben Haanappel, Manager Roosteren, via B.Haanappel[at]zadkine.nl.

Medewerkers in dienst van Zadkine hebben voorrang. Een assessment en referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van de procedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist

-

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

(Junior) Manager Accountancy

Crowe Peak, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Waarom Crowe Peak? Goede work-life balance Persoonlijk karakter Internationale focus (Junior) Manager Accountancy Jij als (Junior) Manager Accountancy bij Crowe Peak. Samen de perfecte combinatie. Crowe Peak is een toonaangevend onderdeel van Crowe Global. Crowe Global is een internationaal netwerk binnen de top 10 van leidende wereldwijde accountancy- en adviesorganisaties en heeft kantoren in meer dan 150 landen. In Nederland...
Crowe Peak

Freelancer Auditor Information Security - ISO 27001 - Netherlands

LRQA group, Rotterdam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Job ID:39871 Location:[[location_obj]] Position Category:Assessors Position Type:Contractor On Demand Auditor Information Security - ISO 27001 Job Overview Are you looking for an independent technical job with a lot of freedom? Do you like visiting a great variety of customers all around the country? Do you want to be part of an internationally renowned organisation to develop yourself further? And do...
LRQA group

Ambulant begeleider Jeugd & Gezin Rotterdam

Humanitas DMH, Rotterdam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Rotterdam 24-32 uur Is het tijd voor een verandering in jouw loopbaan én ben jij iemand welke onze gezinsondersteuning meehelpt verder uit te breiden, ben je bekend met systeemgericht werken, geef en neem je verantwoordelijkheid, bent je open en aanspreekbaar en werk je vanuit vertrouwen. Dan is deze baan echt iets voor jou. Op dit moment zoeken wij voor dit...
Humanitas DMH