Outreachend medewerker vroegsignalering

Zaffier


Datum: 1 week geleden
Stad: Alkmaar, Noord-Holland
Salaris: € 4.244 per maand
Contract type: Voltijd
Zaffier

Wie zijn wij?

Bij Zaffier zetten we ons in voor de re-integratie, participatie en financiële zelfstandigheid van inwoners in de regio. We bieden ondersteuning op het gebied van werk, geldzaken en inburgering. In samenwerking met gemeenten in de regio streven we ernaar om meer inwoners te helpen participeren en hun doelen te bereiken. Onze organisatie bestaat uit een team van ambitieuze medewerkers, zowel ambtelijke als vanuit de Wet sociale werkvoorziening en de Participatiewet.

Wat ga je doen?

Als outreachend medewerker vroegsignalering werk je samen met diverse instanties zoals woningcorporaties, ziektekostenverzekeraars, energie- en waterleidingbedrijven. Je signaleert betalingsachterstanden en treedt proactief op om in contact te komen met inwoners die hiermee te maken hebben. Je voert gesprekken, biedt kortdurende hulpverlening, stelt een plan van aanpak op en motiveert inwoners voor verdere ondersteuning. Je bent in staat om weerstand, complex gedrag en cultuurverschillen te overwinnen en bouwt een samenwerkingsrelatie op met de inwoner.

Wat neem jij mee?

Je bent communicatief vaardig, veerkrachtig en kunt goed omgaan met diverse situaties, inclusief sociaal-financiële problematiek. Je hebt affiniteit en ervaring met outreachende hulpverlening en bent in het bezit van een rijbewijs B om huisbezoeken af te leggen, eventueel per (elektrische) fiets. Kennis van het matchings- en registratiesysteem RIS is een pré, evenals ervaring in schuldhulpverlening of financiële dienstverlening. Een afgeronde relevante Hbo-opleiding zoals SJD of MWD is vereist.

De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een afwisselende functie in een nieuw, ambitieus en dynamisch team. Waarin je ruimte krijgt voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Het salaris bedraagt bij een fulltime werkweek (36 uur) max. € 4.244,00,- bruto per maand (schaal 8). Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Aanloopschaal 7 (max € 3.784,00) behoort ook tot de mogelijkheden, dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Daarnaast heb je ook een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 17,05% van het salaris (dit is inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dit budget kan je uit laten keren in verschillende vormen. Bijvoorbeeld extra salaris, extra verlof, sportabonnementen etc.
Zaffier heeft flexibele werktijden en de mogelijkheid om werk en privé goed in balans te houden. Bijvoorbeeld door hybride te werken.

Wil je meer weten of reageren?

Herken jij je in het profiel en ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan je CV met motivatie voor 3 mei 2024 naar Marleen Groot: [email protected]. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Anouk Teerink via [email protected] of op 06-28895887.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Leerkracht in opleiding (LIO)

Maandag, Alkmaar, Noord-Holland
€ 3.301 - € 3.584 per maand
1 week geleden
Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde PABO-student, op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jouw passie voor het onderwijs kunt ontwikkelen? Verschillende basisscholen in Noord-Holland zijn op zoek naar leerkrachten in opleiding (LIO). Over de functie Als leerkracht in opleiding (LIO) speel je een cruciale rol in het onderwijsteam. Je krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, je...
Maandag

Logistiek medewerker (avonduren)

All4running, Alkmaar, Noord-Holland
€ 2.201 per maand
3 weken geleden
Ons logistieke team zoekt een Logistiek medewerker Parttime en/of fulltime | Avond Alkmaar 10 tot 38 uur per week MBO werk-/denkniveau Ben jij een harde werker? Werk je gestructureerd en ben je flexibel? Dan zijn we bij All4running op zoek naar jou! Als logistiek medewerker zorg je dat klanten van zowel onze webshop als de winkels zo snel mogelijk hun...
All4running

Verkoopmedewerker

Bakker Bart, Alkmaar, Noord-Holland
3 weken geleden
Alkmaar In overleg Verkoopmedewerker Wil jij iedere werkdag starten zoals je favoriete zondagochtend? Met de geur van versgebakken broodjes, heerlijke koffie en je favoriete mensen om je heen? Dat is werken bij Bakker Bart. Als Verkoopmedewerker is geen dag saai! Je werkt met de lekkerste bakkersproducten en de gezelligste collega's van Nederland. Wij zijn voor deze functie op zoek naar...
Bakker Bart