Leerkracht in opleiding (LIO)

Maandag


Datum: 1 week geleden
Stad: Alkmaar, Noord-Holland
Salaris: € 3.301 - € 3.584 per maand
Contract type: Voltijd
Maandag

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde PABO-student, op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jouw passie voor het onderwijs kunt ontwikkelen? Verschillende basisscholen in Noord-Holland zijn op zoek naar leerkrachten in opleiding (LIO).

Over de functie

Als leerkracht in opleiding (LIO) speel je een cruciale rol in het onderwijsteam. Je krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, je onderwijsvaardigheden te versterken en een waardevolle bijdrage te leveren aan het leerproces van kinderen op verschillende basisscholen in Noord-Holland. Onder begeleiding van ervaren leerkrachten en mentoren krijg je de kans om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast wordt er een onderwijscoach vanuit Maandag toegewezen, die jou kan ondersteunen en bij jou in de les mee kan kijken om vervolgens samen met jou te kijken waar jij jezelf nog verder in kan ontwikkelen. Zij blijft aangehaakt gedurende de hele periode dat jij aan de slag bent.

Goed om te weten: op sommige scholen in Noord-Holland is het mogelijk om jouw LIO-stage (betaald) te lopen, zodoende kun jij je opleiding afronden en staat daar al een mooi salaris tegenover. Belangrijk is wel dat je in het derde of vierde leerjaar van de opleiding tot leerkracht zit.

Wil jij deze kans niet laten gaan? Reageer dan nu via de sollicitatiebutton op deze pagina. Als je nog vragen hebt kan je altijd even contact opnemen via 06-51674816.

Functie eisen

  • Een PABO student die in zijn/haar derde of vierde leerjaar zit
  • Beschikbaar voor twee tot vijf dagen per week

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris startend vanaf €3301,00 (op basis van fulltime 40 uur)
  • Mogelijkheid tot de zekerheid van een (vast) contract
  • Vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw
  • Begeleiding van een onderwijscoach vanuit Maandag
  • Ontwikkel jezelf met behulp van cursussen en trainingen in onze Maandag Academy
  • Jouw recruiter en accountmanager staan je bij in jouw loopbaan

Over het bedrijf

Als leerkracht in opleiding (LIO) kun je op verschillende scholen in Noord-Holland aan de slag. De scholen bevinden zich in de regio tussen Den Helder en het Noordzee Kanaal. Denk aan de regio Zaandam, Hoorn, Enkhuizen et cetera. De basisscholen verschillen van elkaar met betrekking tot grootte, onderwijsvisie en team. Samen kijken we naar een passende school waar jij jezelf volledig kan ontwikkelen.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht in opleiding (LIO) die past bij Maandag. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


HBO,WO
0-1 jaar,Meer dan 10 jaar,1-3 jaar,3-6 jaar,6-10 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bosbouwer, Alkmaar

Faam werkt, Alkmaar, Noord-Holland
6 dagen geleden
Bos in en kappen maar!Werk jij graag in een bosrijke omgeving? Geniet je van het werken met handmachines en gereedschap? Zoek je een bedrijf waar alles meer dan goed geregeld is, zodat je goed je werk kan doen? Kom werken bij dit mooie bedrijf als bosbouwer!Als bosbouwer richt je je samen met je collega's op het onderhoud van een prachtig...
Faam werkt

Project Management Assistent

Triple, Alkmaar, Noord-Holland
2 weken geleden
Functieomschrijving Wat ga je doen? Als Project Management Assistent (PMA) binnen TechOps speel je een cruciale rol met aanzienlijke verantwoordelijkheden. Je belangrijkste taak is het beheren van de facturatie voor zowel klanten als interne projecten van het team. Dit omvat het goedkeuren van de gewerkte uren door de engineers, het opstellen van financiële rapporten en het verstrekken van input voor...
Triple

Persoonlijk begeleider Camphuysenstraat Alkmaar

De Waerden, Alkmaar, Noord-Holland
€ 2.617 - € 3.535 per maand
3 weken geleden
Kijk jij naar mogelijkheden in plaats van beperkingen? Dan hebben wij de baan die je zoekt! Voor locatie Camphuysenstraat in Alkmaar zijn we op zoek naar een persoonlijk begeleider voor 24 uur per week. Twaalf mensen met een licht verstandelijke beperking wonen hier zelfstandig. Zij hebben een grote mate van zelfredzaamheid, maar verschillen in hun sociaal emotioneel, psychisch functioneren en...
De Waerden