Recruiter

Maandag


Datum: 1 week geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 3.000 - € 4.000 per maand
Contract type: Voltijd
Maandag

Ready, set, go! Tijd voor een nieuwe stap in jouw carrière als recruiter.

Over de functie

Je hebt inmiddels de nodige ervaring opgedaan in het recruitmentvak en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Als recruiter bij Maandag ga je aan de slag als recruiter Zorg, Overheid of Onderwijs en specialiseer je jezelf in een bepaald vakgebied. Een functie waar jouw winnaarsmentaliteit, doorzettingsvermogen en drive enorm goed bij van pas komen. Want winnen, dat willen we hier allemaal.

  • Je werkzaamheden als recruiter bestaan uit:
  • Het werven, binden en boeien van nieuwe professionals
  • Voeren van sollicitatie-, evaluatie- en functioneringsgesprekken
  • Onderhouden van contact met je professionals en het netwerk aan potentiële kandidaten
  • Schrijven van vacatureteksten
  • Searchen op onder andere LinkedIn.

Iedere werkdag is hier te omschrijven als dynamisch. Jezelf vervelen? Dat is absoluut niet aan de orde. Want naast dat we hard werken, maken we er ook graag een feestje van en vieren we successen.

We bieden ook diverse mogelijkheden om nog weer verder in door te groeien na een bepaalde periode, zoals een functie van Senior Recruiter, Recruitmentmanager en HR Business Manager.


Functie eisen

We kijken graag naar jou als persoon en hechten daarom niet te veel waarde aan een bepaalde opleiding.

Wel vinden we een aantal dingen belangrijk, namelijk dat je:

  • Beschikt over 1-3 jaar werkervaring als recruiter
  • Beschikbaar bent voor minimaal 32 uur per week
  • Bij voorkeur ervaring hebt bij een commerciële organisatie
  • Te omschrijven bent als een echt winnaar. Jij hebt je doel voor ogen en wil dat halen ook!

Team Zwolle

Team Zwolle is te omschrijven als een hecht en ambitieus team. We zijn jong en divers. Van ervaren collega’s die je goed kunnen begeleiden tot starters. Van collega’s met een gezin tot vrijgezel. Op de vrijdagmiddag spelen we graag een potje 30 Seconds en dan is iedereen maar wat fanatiek! Ons kantoor bevindt zich naast het station in Zwolle, lekker centraal dus!

Over het bedrijf

Bij Maandag staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Recruiter die past bij Maandag. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


HBO
0-1 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Avond-, weekend- en nachthoofd

Isala, Zwolle, Overijssel
€ 5.084 per maand
1 week geleden
“Voor mij is het een functie waarin ik weliswaar zelfstandig ben, maar waar het draait om samenwerken. Hierbij kun je écht iets betekenen voor mensen” Aleida Postma, AWN hoofd. Wat ga je doen? Als avond-, weekend- en nachthoofd (AWN-hoofd) ben je buiten kantoortijden verantwoordelijk voor de operationele aansturing in het ziekenhuis. De AWN hoofden hebben dan het mandaat met betrekking...
Isala

Medewerker Chauffeurssupport (Zwolle)

Alert HR Solutions, Zwolle, Overijssel
€ 12,35 - € 13,34 per uur
2 weken geleden
Introduction Klaar voor een baan in de logistiek? Onze relatie heeft een positie voor Medewerker Chauffeurssupport in Zwolle openstaan. Vind jij het als muziek in de oren klinken om de routes te monitoren en de chauffeurs te ondersteunen vanuit het depot.? Lees dan hieronder verder. What we offer Een bruto uurloon van €15,52 inclusief ploegentoeslag en vakantiegeld; Een fulltime dienstverband...
Alert HR Solutions

Meewerkend voorman

Wolfram Chain, Zwolle, Overijssel
€ 3.200 - € 3.800 per maand
3 weken geleden
Als jij een leuk en modern bedrijf zoekt om als ploegleider aan de slag te gaan dan is dit je kans! Voor een jong en innovatief bedrijf in Zwolle is Wolfram Chain op zoek naar een ploegleider voor een team wat op dit moment wordt verdubbeld! Lees hieronder meer over de functie. Als ploegleider ben jij verantwoordelijk voor ongeveer acht...
Wolfram Chain