Avond-, weekend- en nachthoofd

Isala


Datum: 1 week geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 5.084 per maand
Contract type: Voltijd
Isala

“Voor mij is het een functie waarin ik weliswaar zelfstandig ben, maar waar het draait om samenwerken. Hierbij kun je écht iets betekenen voor mensen” Aleida Postma, AWN hoofd.

Wat ga je doen?

Als avond-, weekend- en nachthoofd (AWN-hoofd) ben je buiten kantoortijden verantwoordelijk voor de operationele aansturing in het ziekenhuis. De AWN hoofden hebben dan het mandaat met betrekking tot opnames en de plaatsing van de patiënten in de kliniek. Patiëntencontact en familiebegeleiding is een onderdeel van je werk.

  • Je coördineert en ondersteunt voorkomende activiteiten voor alle uitvoerende disciplines in het primaire proces, met als doel de zorg zo onverstoord mogelijk te laten verlopen.
  • Je bewaakt de inzet van personeel en middelen,
  • Je verricht waar nodig verpleegtechnische handelingen zoals infusen prikken, ECG draaien en arteriepuncties doen
  • Je adviseert, ondersteunt en coacht medewerkers bij de uitvoering van hun werk.
  • Je hebt een coördinerende rol bij calamiteiten en bent eerste aanspreekpunt ten aanzien van interne en externe communicatie.
  • Je levert een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van werkprocessen.

Kortom je hebt als AWN een heel divers takenpakket en werkt voor alle afdelingen.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega. In eerste instantie is dit ter vervanging van een collega die langere tijd met verlof is, maar we hebben de intentie een vaste aanstelling te bieden.

Waar ga je werken?

Als AWN- hoofd werk je binnen de RVE integraal capaciteitsmanagement. Je maakt deel uit van een gedreven, enthousiast zelfstandig werkend team van 18 collega's. Samen met collega’s vanuit alle disciplines, o.a. afdelingsverpleegkundigen en artsen, waarbij we kunnen terugvallen op de crisismanager van dienst. We werken volgens rooster, met vaste roosterafspraken, op beide ziekenhuislocaties in Zwolle en Meppel, voor Meppel betreft dit een avond-weekendrooster.

Wie ben je en wat breng je mee?

  • Je bent een zelfstandig werkende, daadkrachtige BIG-geregistreerd verpleegkundige met een hbo-werk- en -denkniveau en werkervaring als coördinerend of regieverpleegkundige in een ziekenhuis.
  • Je hebt kennis van het zorgproces en bent in staat om ook in hectische, stressvolle situaties het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. Je bent creatief en oplossingsgericht.
  • Je beschikt over aantoonbare coaching en leidinggevende vaardigheden. Met jouw duidelijke communicatie weet je anderen te motiveren tot het gewenste resultaat. En je weet leiderschap en doorzettingsvermogen te tonen.
  • Je bent flexibel in je werk. Dit blijkt o.a. uit jouw inzetbaarheid en uit het kunnen anticiperen op veranderingen gedurende je dienst.
  • Je enthousiasme voor je vak blijkt uit het op de hoogte willen blijven van nieuwe ontwikkelingen en jouw bereidheid om voor overleg en scholing terug te komen tijdens kantooruren. Natuurlijk worden deze uren vergoed.

Wat bieden wij?

  • In eerste instantie betreft het een aanstelling voor de duur van zwangerschaps- en bevallingsverlof met ingang van 1 augustus 2024 tot medio april 2025. We hebben de intentie dit dienstverband om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd als deze wens aan beide kanten bestaat.
  • Wij bieden je een tijdelijk contract voor 20 uur per week. Je werkt volgens een rooster, dat ruim van tevoren bekend is De formatie voor het vaste dienstverband zal, in overleg, nader bepaald worden in 2025.
  • De Cao Ziekenhuizen is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 55 met een huidig maximumsalaris van € 5.084,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van de kennis en ervaring die jij meebrengt.
  • Het grootste deel van je werktijden valt onder de onregelmatigheidstoeslag.
  • De pensioenregeling is aangesloten bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleiden en ontwikkelen vinden we belangrijk.
  • Ook hebben we het Isala brede programma ‘Sterk & Fit’, met workshops en trainingen om zowel mentaal als fysiek fit te blijven. Je kunt dit alleen of samen met je collega’s doen. Hierin is ook aandacht voor werken in de nacht.

Wil je meer weten?

Om een goede indruk van deze functie te krijgen nodigen we je van harte uit om een keer mee te lopen. Hiervoor en ook bij andere vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Erna van Gorp via e-mail [email protected]. Je kunt ook na 17.00 uur bellen met de collega’s AWN via telefoonnummer 088 624 70 36.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marjon Pot-Kleinheerenbrink leidinggevende AWN-hoofden via telefoonnummer 06-53560421 of via e-mail [email protected]

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 29 april 2024.

Het kan zijn dat we gebruik maken van een assessment als onderdeel van de selectieprocedure.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Supply Chain Manager Zwolle (Fulltime)

Veneta.com, Zwolle, Overijssel
3 dagen geleden
Is het professionaliseren en optimaliseren van transport flows wereldwijd helemaal jouw ding? Zowel door de lucht, als over water en over de weg?En beschik je over leidinggevende ervaring? Heb je goede kennis van internationale Supply Chain en wil je leiding geven aan een klein, groeiend team van specialisten? Lees dan verder want hier heb je een goed match te pakken!BeschrijvingWat...
Veneta.com

Logistiek administratief medewerker

Alert HR Solutions, Zwolle, Overijssel
€ 14,33 - € 15,52 per uur
2 weken geleden
Introduction Klaar voor een baan in de logistiek? Onze relatie heeft een positie voor Logistiek administratief medewerker in Zwolle openstaan. Vind jij het als muziek in de oren klinken om de routes te monitoren en de chauffeurs te ondersteunen vanuit het depot.? Lees dan hieronder verder. What we offer Een bruto uurloon van €15,52 inclusief ploegentoeslag en vakantiegeld; Een fulltime...
Alert HR Solutions

Procesmanager Netbeheerders

EIFFEL, Zwolle, Overijssel
€ 3.500 - € 6.000 per maand
3 weken geleden
Zelf grote veranderopgaven aanpakken en meedenken over de energietransitie? Praktische oplossingen bedenken voor je opdrachtgever én jezelf verder ontwikkelen? DIT GA JE DOEN Heb jij aandacht voor duurzaamheid en wil je een cruciale rol spelen in het aanpakken van de energietransitie? Zet je kennis en ervaring in om complexe uitdagingen aan te pakken en te werken aan de energietransitie. Samen...
EIFFEL