Corporate recruiter | VVT | 20-36 uur per week

PZC Dordrecht


Datum: 1 week geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
PZC Dordrecht
Ben jij een échte ambassadeur voor een organisatie en is zinvol werk voor jou een essentieel onderdeel? Wij hebben een prachtige rol als corporate recruiter binnen de VVT! We zien je graag!

PZC Dordrecht en De Merwelanden hebben begin 2023 de handen ineengeslagen en zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van ondersteunende diensten. Samen werken we aan een succesvolle samenwerking tussen twee organisaties die elkaar versterken.
We zijn druk bezig met het opbouwen van een recruitment team. Om dit initiatief kracht bij te zetten, verwelkomen we graag een nieuwe collega binnen ons recruitmentteam. Ben je geïnteresseerd in een parttime functie als recruiter en wil je werken voor PZC Dordrecht en De Merwelanden ? Reageer dan op deze vacature!

Wij bieden
  • Vrijheid om de functie in te kunnen vullen (waar en wanneer je dit zou willen). Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk;
  • Een mooi salaris conform cao VVT, FWG 50 (afhankelijk van werkervaring en diploma's);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld;
  • Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving;
  • De kans om een essentiële rol te spelen in de verdere samenwerking tussen PZC Dordrecht en De Merwelanden;
  • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een positieve werksfeer waarin samenwerken centraal staat;
  • Aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden

Wat ga je doen?
Als corporate recruiter voor PZC Dordrecht en De Merwelanden ben je een cruciale schakel in het verbinden van talent met onze zorgorganisaties. Wij geloven in jouw kennis, ervaring en kracht. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor medewerkers, teamleiders en het management van beide organisaties. Met jouw creativiteit, snelheid en kennis van de arbeidsmarkt vind je de beste matches en draag je bij aan een waardevol leven voor onze cliënten en bewoners. Je werkt samen met collega's aan effectieve arbeidsmarktcommunicatie(plan). Als corporate recruiter draag je met hart en ziel bij aan het vergroten van het werkplezier, van onze (toekomstige) zorgmedewerkers.

Wat breng je mee?
  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur op het gebied van HRM, Commerciële economie of Communicatie);
  • Flexibiliteit is voor jou (en voor ons) de key tot succes;
  • Ervaring als recruiter in de zorg is een grote plus;
  • Je bent creatief, communicatief sterk en kunt snel schakelen;
  • Kennis van de huidige arbeidsmarkt is essentieel;
  • Je bent in staat om de verbinding te leggen tussen de organisaties, HR en de zorg.

Enthousiast?
Wil jij bijdragen aan een waardevol leven voor onze cliënten en bewoners én onze organisaties helpen groeien? Solliciteer dan nu en bouw samen met ons verder aan deze boeiende samenwerking!

Wil je meer informatie? Bel of stuur een whatsapp bericht naar Marlon Visser (Manager HR) via het telefoonnummer: 06-45764308. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met Elles de Wal (Senior HR adviseur) via het telefoonnummer: 06-82370028.

Liever eerst een kijkje nemen op onze locatie(s)? Geen enkel probleem!

Goed om te weten: Wij vragen referenties en doen navraag. Ook vragen we je een Verklaring Omtrent het Gedrag(VOG) te overhandigen en vergoeden de kosten van de aanvraag.

-

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Coordinator vluchtelingen

Tempo-Team, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 4.244 per maand
2 weken geleden
Functieomschrijving Ben jij iemand die het leuk vindt om mensen te helpen? En wil jij je kwaliteiten als coordinator vluchtelingen in kunnen zetten? Bij een opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne kan dit! Dit voor een salaris van tot wel € 4244,- per maand! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder! Wat bieden wij jou Salaris tot wel € 4244,- per maand! Onregelmatigheidstoeslag!...
Tempo-Team

Vaktherapeut

Het Parkhuis, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 4.370,94 per maand
2 weken geleden
Wil jij bijdragen aan het welzijn van onze bewoners met dementie op jonge leeftijd? En heb je een creatieve geest en een hart voor therapie? Dit is jouw baan als Vaktherapeut Als vaktherapeut speel je een belangrijke rol in het leven van onze bewoners met dementie op jonge leeftijd. Door middel van bij voorkeur beeldende kunst of muziek draag je...
Het Parkhuis

Afdelingsmanager Financiële administratie

Albert Schweitzer Ziekenhuis, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 6.396 per maand
2 weken geleden
Ben je een ervaren manager die uitdagingen niet uit de weg gaat en samen wil bouwen aan de verdere professionalisering van het Albert Schweitzer ziekenhuis? Dan is deze vacature interessant voor jou. Impact maken als afdelingsmanager in het Albert Schweitzer ziekenhuis, hoe zou jij het doen? Voor de Financiële administratie, onderdeel van de afdeling Financiën en Verkoop (F&V) zoeken wij...
Albert Schweitzer Ziekenhuis