Vaktherapeut

Het Parkhuis


Datum: 3 weken geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Salaris: € 4.370,94 per maand
Contract type: Voltijd
Het Parkhuis

Wil jij bijdragen aan het welzijn van onze bewoners met dementie op jonge leeftijd? En heb je een creatieve geest en een hart voor therapie?

Dit is jouw baan als Vaktherapeut

Als vaktherapeut speel je een belangrijke rol in het leven van onze bewoners met dementie op jonge leeftijd. Door middel van bij voorkeur beeldende kunst of muziek draag je bij aan hun welbevinden en geluksgevoel. Je observeert, behandelt en begeleidt onze bewoners met behulp van jouw expertise, en stimuleert verandering in gedrag, uitdrukking van gevoelens en bewustwording van beweging, handelingen en gedachten.
– Je geeft therapie in diverse varianten, zowel individueel als in groepsverband;
– Je onderzoekt en observeert de bewoners en begeleidt en behandelt hen met bij voorkeur beeldende of muziektherapie.
– Je levert een waardevolle bijdrage bij de behandeling van cliënten met gedragsproblemen
– Je stelt therapeutische behandelplannen op na verwijzing door de specialist ouderengeneeskunde en draagt vanuit jouw vakgebied bij aan het opstellen van zorgplannen.
– Je rapporteert schriftelijk in het cliëntendossier en communiceert mondeling met zorgmedewerkers en behandelaren.

Dit is jouw team

Als vaktherapeut maak je deel uit van ons expertiseteam: een team van gedreven behandelaren, met wie je nauw samenwerkt. Binnen dit team is er altijd ruimte voor casuïstiekbespreking en overleg, waardoor je kunt blijven leren en groeien in jouw vakgebied.

Dit bieden wij jou

  • Een contract voor 08 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar;
  • Een bruto uurloon van maximaal € 27,93, afhankelijk van kennis en ervaring. Werk je 36 uur per week (fulltime) dan ontvang je een bruto maandsalaris van max. € 4370,94 op basis van de CAO VVT FWG 50;
  • in mei 8% vakantiegeld en in november 8,33% eindejaarsuitkering;
  • een tegemoetkoming in jouw reiskosten en we melden je aan bij het pensioenfonds zorg en welzijn;
  • je krijgt via het persoonlijk keuzebudget belastingvoordeel.
  • Jouw welzijn vinden wij belangrijk: we hebben aandacht voor balans werk en privé. Je kunt bijvoorbeeld tot 100 weken verlof sparen met het balansbudget, voordelig een fiets aanschaffen en je krijgt korting op een fitness abonnement.

Over Salios
Bij Salios werken 2500 medewerkers en meer dan 1250 vrijwilligers. Dat lijkt veel, maar laat je niet afschrikken! Als je bij Salios komt werken, kom je terecht in een fijne organisatie waar de sfeer goed is en waar de teams elkaar helpen en aanmoedigen. Jij bent belangrijk! Hier krijg je de kans om te groeien en nog beter te worden in jouw vak. Samen bouwen we een organisatie waar we trots op kunnen zijn en waar we met plezier werken.

Dit ben jij

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding vaktherapie;
  • Je hebt een echt zorghart en wilt iets voor anderen betekenen;
  • Je werkt graag samen met andere behandelaren/ disciplines;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Als Vaktherapeut heb je verder:

Je hebt een open, vrolijk en vriendelijk karakter. Jouw dag is goed als je voor anderen het verschil hebt gemaakt. Je hebt affiniteit met mensen met dementie op jonge leeftijd, ervaring met deze doelgroep is een pré, net als kennis van relevante ziektebeelden, behandeltheorieën en behandelmethoden.

Heb je ook interesse in het werken met andere doelgroepen (gerontopsychiatrie, oudere mensen met dementie of Korsakov)? Neem dan contact met op om de mogelijkheden te bespreken.

Goed om te weten

We begrijpen dat je misschien eerst even de sfeer wilt proeven. Je bent van harte welkom om vrijblijvend met ons kennis te maken, hoe we dat doen bespreken we graag samen.

Voor een dienstverband bij Salios is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Deze wordt door ons vergoed. Omdat we graag horen hoe je gewerkt hebt, is navraag bij referenten onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen over deze vacature?

Ben je entousiast geworden? Dan komen wij graag in contact met jou. Klik op de knop ‘solliciteren’!

Heb je eerst nog vragen? Geen probleem, je kunt contact opnemen met Linda Hetebrij, Manager Expertiseteam. Zij staat je graag te woord. Linda is bereikbaar via telefoonnummer 078 – 622 00 00 of per email via [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Beveiliger DJI Dordrecht

G4S, Dordrecht, Zuid-Holland
6 dagen geleden
WAAROM WIJ ELKE DAGWERKEN AAN VEILIGHEIDWij willen dat onze collega’s altijd een fijne werkplek hebben en plezier behouden in hun werk. Daarom vinden wij dat iedereen de kans moet krijgen zich op professioneel én persoonlijk vlak te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door gratis meer dan 350 trainingen/cursussen aan te bieden, loopbaangesprekken te voeren en je te begeleiden vanaf...
G4S

Traffic manager

HetUitzendBureau.nl, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 3.500 - € 4.500 per maand
2 weken geleden
Traffic manager 17-04-2024 Referentie: e56fa98b-b12a-4bc2-9b05-3fa77803d311 Regio Dordrecht Salarisindicatie € 3500 - 4500 per maand Werkuren 40 uur Provincie Zuid Holland Vakgebied Overig Opleidingsniveau HBO Dienstverband Fulltime Is klantgericht werken helemaal jou ding? En ben je op zoek naar een uitdagende rol waarin je als traffic manager een cruciale bijdrage kunt leveren aan het optimaliseren van klanttevredenheid en efficiënte communicatieprocessen bij...
HetUitzendBureau.nl

Zelfstandig Werkend Kok

EuroParcs, Dordrecht, Zuid-Holland
1 maand geleden
Ben jij een echte ster in de keuken en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als zelfstandig werkend kok bereid jij de meest smaakvolle gerechten voor onze gasten. In een handomdraai zorg jij voor het ene na het andere culinaire hoogstandje. Jij stelt de lekkerste maaltijden samen, weet deze op...
EuroParcs