HR-stagiair

Royal HaskoningDHV


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Royal HaskoningDHV

Ben jij een enthousiaste HRM-student? Wil jij jezelf ontwikkelen als HR-professional in een internationale en professionele organisatie? Blijf lezen!

Wat je doet als HR-stagiair

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die een bijdrage wil leveren aan de dagelijkse werkzaamheden van ons People Services team. Je krijgt de kans om kennis en ervaring op te bouwen binnen een breed scala aan HR-administratieve en adviestaken met betrekking tot al onze huidige arbeidsvoorwaarden, processen en salarisbetalingen. Daarnaast krijg je een helder inzicht in HR-specifieke softwaretools en moderne communicatietoepassingen.

Ook zijn er mogelijkheden om specifieke opdrachten aan te nemen, waarvan de uitkomsten de totale dienstverlening van onze afdeling kan vergroten. Deze opdrachten kunnen variëren van het optimaliseren van onze knowledge base applicatie door het analyseren van verzoeken en vragen van onze klanten of het verbeteren van onze (digitale) werkprocessen. De invulling en inhoud van de opdracht wordt samen bepaald op basis van de organisatiebehoefte en jouw persoonlijke interesses.

Met jouw kritische houding en frisse blik kun je een blijvende bijdrage leveren aan de prestatiedoelstellingen en verbeteringen van ons People Services team. Het is een leuke en dynamische rol waarin je veel hands-on ervaring opdoet binnen het HR-veld. Door dit soort kennis op te doen, leg je een solide basis voor een carrière binnen HR.

Waar ga je stage lopen

Royal HaskoningDHV is een wereldwijd ingenieurs-, projectmanagement- en adviesbureau, met 6.000 collega's verspreid over 140 landen. Deze functie is gevestigd in Nederland, werkzaam op de HR-afdeling. Met onze expertise, partnerschappen en innovatie dragen we bij aan een betere samenleving en verbeteren we het leven van grote groepen mensen over de hele wereld.

People Services is een internationale afdeling binnen onze wereldwijde HR-organisatie. People Services is het eerste aanspreekpunt voor vragen over ons wereldwijde en lokale HR-beleid, onze processen en arbeidsvoorwaarden. Het richt zich op een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden, inclusief alle administratieve handelingen met betrekking tot onze "hire to retire"-processen, maar ook kennisbeheer van ons HR-beleid, HR-rapportage en nog veel meer. Door te werken in het People Services team, sta je in het middelpunt van alle facetten en stakeholders van HR en biedt het je een scala aan uitdagingen en leermogelijkheden.

Wat neem je mee

Je bent proactief en servicegericht. Je wilt je talenten en kennis inzetten in een internationale, dynamische organisatie. Daarnaast beschik je over het volgende profiel:

  • Je studeert HRM, MER of vergelijkbaar
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt vloeiend Nederlands en Engels
  • Je beschikt over goede digitale vaardigheden (MS office) en kan je nieuwe/andere softwaresystemen snel eigen maken
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van 6 maanden.
  • Je hebt een positieve, onderzoekende en klantgerichte instelling

Dit krijg je van ons

Royal HaskoningDHV staat in de top 5 van advies- en ingenieursbureaus in Nederland. Daarom is een stage of afstudeeronderzoek bij Royal HaskoningDHV een goede start van een succesvolle carrière, bij ons of elders. Wanneer je bij ons stage loopt, leer je de organisatie van binnenuit kennen. Tijdens je stage werk je met mensen die net als jij een stap vooruit blijven denken. Je inzichten en kennis zijn zeer welkom bij het zoeken naar de meest ideale oplossing voor een vraag.

We bieden een inspirerende werkomgeving binnen een professioneel en succesvolle organisatie. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf initiatieven te ontplooien. Ook streven we naar een goede balans tussen privé en werk. Uiteraard bieden wij een passende stagevergoeding aan.

We bieden je een omgeving waarin je samenwerkt met gemotiveerde collega's die tot de top van de markt behoren.

Ben jij onze nieuwe stagiaire?

We ontmoeten je graag! Klik op de solliciteer button en upload je cv en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Max Kapteijn, Recruiter Corporate, via [email protected].

Acquisitie voor deze vacature door bureaus wordt niet op prijs gesteld en aangeboden kandidaten worden niet in behandeling genomen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Schadebehandelaar

BUKO, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Ons landelijke aanspreekpunt voor het Onderhouden van relaties met verzekeringsmaatschappijen. Melden van schades bij verzekeringsmaatschappij. Opvolgen van aansprakelijkheidsschades; veel contact met verschillende partijen intern en extern. Borgen van procedures voor het melden en opvolgen van schades. Calculaties en rapportages draaien in Ultimo. Samenwerken met alle 12 vestigingen en met name met de financiële afdeling en onze Materieeldienst. Jouw rol Deze...
BUKO

Basispsycholoog

Youz, Rotterdam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Youz specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor een hoog specialistisch multidiciplinair autisme team in Rotterdam een Basispsycholoog of Orthopedagoog. Ben jij de basispsycholoog of orthopedagoog die graag oplossingsgericht werkt? En sta je stevig in je schoenen als het om complexe problematiek gaat? Lees dan verder. Dit ga je doen Als basispsycholoog of of orthopedagoog kom je via Youz...
Youz

Administratief medewerker Inhuurdesk (tijdelijk) – Rotterdam

Maven Professionals, Rotterdam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Omschrijving Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht: Opdracht: Administratief Medewerker Inhuurdesk (32 – 36 uur) Locatie: Rotterdam Startdatum: zsm Duur: 31 december 2024 Optie op verlenging: ja Uren per week: 32 – 36 uur ZZP mogelijk: Nee, enkel projectdetachering neem contact met ons op om contractmogelijkheden te bespreken Projectdetachering mogelijk: Ja (salarisindicatie obv 36 u p/w) Uiterste reactiedatum: 17 april 2024...
Maven Professionals