business controller

Politie


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 4.595 - € 6.496 per maand
Contract type: Voltijd
Politie

Wil jij meewerken aan het in control houden van een van de grootste vastgoedopgaven van Nederland? Als business controller van de Sector Huisvesting ben jij de verbindende schakel. Team Programmeren van de Sector Huisvesting zoekt een business controller!

Specificaties vacature

Locatie(s):

Rotterdam

Organisatieonderdeel:

Politiedienstencentrum

Vakgebied(en):

Bedrijfsvoering

Niveau:

HBO BACHELOR

Wat ga je doen?

De business controller richt zich op het specialisme business advisering, stuur- en verantwoordingsvraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere thema’s bijvoorbeeld (meer)jaren begroting, jaarplan, management rapportages, kwaliteitsmanagement, risicomanagement, informatiemanagement of verbetertrajecten. Ook ben je integraal verantwoordelijk voor de ondersteuning van een of meerdere teams en/of voor één (of meerdere) thema’s binnen het specialisme. Daarnaast ben je inhoudelijk expert op een thema en heb je een coördinerende rol op dit vlak. Ook functioneer je zelfstandig en rapporteer je aan de coördinator business en financial controller binnen het team. Daarnaast adviseer je de huisvestingsorganisatie vanuit jouw expertise, je stelt verbetervoorstellen op en participeert in de uitwerking daarvan.

Waar ga je werken?

Je maakt deel uit van het Team Programmeren binnen de Sector Huisvesting. Het team is verantwoordelijk voor de analyse en planvorming van sectorbrede onderwerpen als stuur- en verantwoordingsinformatie, financiën, (meer)jaren begroting, jaarplan, kwaliteitsbewaking en informatiemanagement. Je functioneert zelfstandig en werkt in de uitvoering met ongeveer vijftig specialisten op het gebied van huisvestingsplannen, financiën, kwaliteit, informatiemanagement, risicomanagement en planning.

Wie ben jij?

Je bent goed in staat om een netwerk op te bouwen, te onderhouden en uit te breiden. De contacten die je hebt zijn voornamelijk interne contacten. Je bereidt besluitvorming inhoudelijk, procesmatig en procedureel voor, onderkent relevante ontwikkelingen in het vakgebied en verwerkt in adviezen en producten. Ook ben je in staat tot het opzetten en realiseren van advies- en beslisproducten op een of meerdere afgeronde complexe aandachtsgebieden en je houdt daarbij rekening met politieke, maatschappelijke en organisatorische vraagstukken en haalbaarheid. Daarbij ben je in staat om nog niet eerder verkende problematiek op te lossen. Je hebt daarnaast ook een rol in het bevorderen van de deskundigheid en vakvolwassenheid van collega's in het team.

Verder heb je:

  • hbo werk- en denkniveau*;
  • bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring als business controller bij een grote organisatie en bij voorkeur ervaring in de bouwsector;
  • ruime ervaring met planning en control & PDCA cyclus;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat wij bieden

De standplaats is Rotterdam. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • een bruto maandsalaris van minimaal € 4.595,- en maximaal € 6.496,- (schaal 12 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist D, werkterrein facilitair.

Interesse?

Bel of mail met Remko Jaspars, hoofd Team Programmeren (06 - 12 58 03 17, [email protected]) als je meer informatie over de functie wilt hebben.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Werving & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 2 mei 2024 via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat verder belangrijk is

  • Een betrouwbaarheids- en omgevingsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
  • Je hebt een diploma op hbo-niveau (bachelor) of je bent daaraan gelijkgesteld via EVC. Of je hebt minimaal twee jaar aantoonbare ervaring op het gevraagde werk- en denkniveau. Dit moet je aantonen met je cv én een officiële functiebeschrijving of ander document waaruit blijkt dat de uitgevoerde functie op het gevraagde niveau is.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

F&B Manager

Valk Exclusief, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Introductie Sta jij te popelen om je management skills verder te ontwikkelen in een veelzijdig horecabedijf? Word dan F&B manager van het dynamische team van Hotel Rotterdam-Blijdorp. Als F&B manager ben je pas tevreden als iedereen dat is. En dat is met al jouw medewerkers, honderden gasten en leveranciers een behoorlijke ambitie! Beschrijving Bedrijfsomschrijving Overal in Nederland vind je onze...
Valk Exclusief

Site Research Assistant - Rotterdam

IQVIA, Rotterdam, Zuid-Holland
2 weken geleden
Are you looking for an opportunity to work with an industry-leading company? IQVIA is currently recruiting for a Site Research Assistant to support a site in Rotterdam. This part-time, freelance role is for 20 hours per week and is expected to last approximately 12-17 months. The successful candidate will be responsible for supporting a clinical research study and maintaining a...
IQVIA

Accountmanager

StarApple, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.300 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
Voor een organisatie in het hartje voor Rotterdam zijn we op zoek naar een accountmanager in de IT. Deze organisatie bestaat al 50 jaar en ontwikkelt maatwerksoftware voor de bouw, installatie en vastgoedsector. Met hun software kunnen ze de volledige levenscyclus van gebouwen technisch inzichtelijk maken. Daarnaast zijn ze marktleider in bouwcalculatiesoftware. Hierdoor besparen bedrijven veel tijd, kunnen ze efficiënter...
StarApple