Warehouse Planner

Allseas


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Allseas

Heb je ervaring met het plannen van warehousestromen? Voor onze warehouselocatie in Rotterdam, Bluemarine Offshore Yard Service BV (BOYS), zijn we op zoek naar een Warehouse Planner.

Allseas is een toonaangevende aannemer in de offshore energiemarkt. Wij verleggen voortdurend de bestaande grenzen van techniek en zijn experts in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshore projecten. Onze veelzijdige vloot van gespecialiseerde schepen die we zelf ontworpen hebben werkt wereldwijd en is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en systemen. Allseas is actief op vier terreinen: pijplijninstallatie, zwaar hijswerk, diepzeemijnbouw en afvalopvang in rivieren.

Samen met jouw collega’s verwerk je de apparatuur en onderdelen die terugkomen van onze projecten wereldwijd. De apparatuur wordt gelost uit containers, in onderhoud genomen en gezamenlijk met de onderdelen weer opgeslagen voor toekomstige projecten. Je houdt het magazijn op orde en houdt je collega’s op de hoogte van je resultaten. Het veiligheidsaspect verlies je niet uit het oog.

Jouw rol

In de rol van Warehouse Planner heb je de volledige verantwoordelijkheid voor de dagelijkse planning van het Warehouse. Je werkt nauw samen met het magazijn om gezamenlijk tot een effectieve en efficiënte operationele planning te komen.
Door regelmatig overleg met lokale voormannen ben jij tijdig op de hoogte van ontwikkelingen binnen de organisatie. Ook verzorg je (de)mobilisaties van/naar onze schepen, dien je inklaringsverzoeken in bij onze douane-agent en voorzie je het magazijn van instructies ter uitvoering ervan.

Hiernaast zorg jij in deze functie voor:

  • Opvolging van werkorders en logistieke verzoeken vanuit de organisatie;
  • Vormgeving en implementatie van de door jouw gemaakte planning;
  • Je schakelt veel met Logistiek en Supply Chain Co-ordination om te zorgen dat de door jou gemaakte planning up-to-date is en nageleefd wordt. Je stuurt bij waar nodig;
  • Naleving van autoriteiten (bijv. douane, OMWB);
  • Controle op de verwerking van douane & gevaarlijke goederen (in containers);
  • Planning van transport van/naar diverse bestemmingen.

Wij verwachten van jou

  • Minimaal een mbo-diploma (bij voorkeur in de logistiek);
  • 3 jaar relevante werkervaring binnen logistieke planning en/of maritieme operaties;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden jou

Werken bij Allseas geeft je de kans om te werken in een dynamische, snelle, ondernemende omgeving, met creatief denken, samenwerking met een nuchtere cultuur als kern. Je wordt ondersteund door professionele, toegewijde collega's om daarmee te profiteren van hun kennis die je carrière vooruit zal helpen.

Jij kunt van ons verwachten:

  • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan;
  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen;
  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden;
  • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching;
  • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen.

We geloven sterk in de kracht van diversiteit op onze yard en zijn erin geslaagd om een werkplek te creëren waar mensen met een beperking, indien nodig, kunnen worden ondersteund in hun rol, bijvoorbeeld door de werkplek aan te passen. Voel je vrij om ons te laten weten wat jouw omstandigheden zijn wanneer je solliciteert.

Allseas heeft het ‘World-class Workplace’ label verdiend. Dit betekent dat wij als werkgever boven de wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap van Effectory scoren. Het label is uitsluitend gebaseerd op de feedback van onze medewerkers. Benieuwd wat onze mensen vertellen over werken bij Allseas? Lees hun verhalen.

Geïnteresseerd?
Als je het gevoel hebt dat je kunt bijdragen aan ons bedrijf door deze uitdagende job op te pakken, kijken we uit naar je CV en motivatiebrief! Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'.
Een online persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Een screening is onderdeel van deze selectieprocedure.

In our application procedure, you can read what to expect when you apply for a job at Allseas.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistics Engineer Offshore Energy

Van Oord, Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
The positionIn the role of Logistics Engineer Offshore Energy you prepare the logistics scope (commercial, technical and operational input) for tenders and projects. You ensure that the required documentation and operational procedures related to the logistics scope for the project are in order. You arrange and or (manage) and monitor the logistics process and progress both remotely and on location...
Van Oord

Schadebehandelaar

BUKO, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Ons landelijke aanspreekpunt voor het Onderhouden van relaties met verzekeringsmaatschappijen. Melden van schades bij verzekeringsmaatschappij. Opvolgen van aansprakelijkheidsschades; veel contact met verschillende partijen intern en extern. Borgen van procedures voor het melden en opvolgen van schades. Calculaties en rapportages draaien in Ultimo. Samenwerken met alle 12 vestigingen en met name met de financiële afdeling en onze Materieeldienst. Jouw rol Deze...
BUKO

Stagiaire regio Rotterdam

ASVZ, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Wij zijn in de regio Rotterdam op zoek naar studenten die een stageplaats zoeken in de gehandicaptenzorg. Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij ASVZ? Over ASVZ We willen dat mensen met een beperking het normale leven ervaren. Met alles wat daarbij hoort; een menswaardige leefomgeving, sociale contacten, betekenisvolle daginvulling en ruimte om zelf keuzes te maken. Werkzaamheden Als stagiaire...
ASVZ