Business Analist Portfolio

Alliander


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 4.275 - € 6.101 per maand
Contract type: Voltijd
Alliander

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als business analist portfolio

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bewaken en verbeteren van de datakwaliteit van de portfolio-tooling. Hierbij ben je in staat om kwaliteitsissues effectief te communiceren. Dit doe je richting relevante stakeholders, zoals de Product Managers en Release Train Engineers van de verschillende Agile Release Trains binnen het digitaal ecosysteem. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als Business Analist Portfolio werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

  • het mede organiseren van portfolio events (o.a. portfolio sync).
  • het aanleveren van relevante statusinformatie over het portfolio aan de betreffende stakeholders.
  • onderhouden van de user community en de gebruikersgroep van de portfolio tool, demo’s, intranetpagina’s en teamskanalen.
  • borging van kennis in de organisatie, onder andere door het uitwerken en coördineren van trainingen rondom portfolio-tooling en het ondersteunen bij gebruiksvragen.
  • ondersteunen en meedenken in de doorontwikkeling en implementatie van features in de portfolio-tooling.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

Bovengemiddeld goed vooruitkijken kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. Het moet dus wat opleveren. De afdeling Value en Performance bestaat uit betrokken vakmensen. Doordat dit team zo divers is, is er voor jou ook veel te leren. Collega’s zijn behulpzaam, leren van elkaar en zijn bereid om elkaars werk over te nemen als dat nodig is. Dat maakt Value en Performance dynamisch en leuk om voor te werken.

Jij maakt het net energieker

Elke dag iets nieuws leren. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw flexibiliteit in een veranderende omgeving ? Super! Zeker als je dit aanvult met:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar ervaring als business analist en zelfsturend bent
  • Kennis van en affiniteit met IT;
  • Ervaring met Agile en SAFE werken is een pré

Voor jou nèt beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

  • een salaris van € 4.275,- tot € 6.101,- bruto per maand.
  • elke maand bovenop je salaris, een individueel keuze budget (IKB) van 18% (fulltime) of 12,8% (parttime) van je bruto jaarsalaris. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag. Je kunt dit bedrag uit laten betalen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook extra vrije dagen voor kopen. Jij kiest wat bij jou past.
  • 24,5 vakantiedagen per jaar, ruim aan te vullen met 35 dagen vanuit je IKB (op fulltime basis).
  • een eindejaarsuitkering in december van 6% van je jaarsalaris
  • Elk jaar een DI-budget van € 500,- voor jou duurzame inzetbaarheid. Want duurzaam inzetbaar zijn én blijven is voor ons allemaal van essentieel belang. Kies bijvoorbeeld voor arboproof werkmeubilair, coachsessies of sporten. Jij bepaalt waar jouw budget naartoe gaat.
  • een pensioenopbouw bij ABP, speciaal voor de overheid en het onderwijs. Wij betalen 70% van jouw pensioenpremie.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature voor woensdag 10 mei. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie.

Meer weten over de functie-inhoud? Arjen van Leeuwen, LT-lid Value en Vendor vertelt je hier meer over via 06 - 46133315/ [email protected]. En heb je nog vragen over de selectieprocedure of screening? Dan helpt Jeanny Marugg, Recruiter jou graag verder via 06 41 72 21 65 of [email protected].

Recruiter

Jeroen Hoekstra

Telefoonnummer:

+31 (6) 12276886

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Traineeship industrieel product ontwerper Arnhem

Stoal BV, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
Natuurlijk bestond jouw IPO opleiding uit veel verschillende aspecten. Je hebt niet voor niets voor zo’n brede opleiding gekozen. Met je diploma Industrieel Product Ontwerpen op zak, wil je graag aan het werk. Ineens moeten er veel keuzes gemaakt worden. Toch?Wat wil je ontwerpen? Welke producten, technieken of branches spreken je het meest aan? Hoe technisch mag -of moet- het...
Stoal BV

Procesoperator

Pro Industry, Arnhem, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingHecht je evenveel belang aan een duurzame toekomst als deze opdrachtgever? Heb je ervaring als procesoperator met werk vanuit een controlekamer? Sta je te popelen om aan de slag te gaan bij een start-up/scale-up organisatie en bij te dragen aan de ontwikkeling? Dan is deze vacature perfect voor jou! Als je aan de slag gaat als procesoperator in de energietechniek,...
Pro Industry

Adjunct Vestigingsmanager

Kindergarden, Arnhem, Gelderland
€ 2.539 - € 3.837 per maand
3 weken geleden
Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als adjunct vestigingsmanager ben je de grootste steun van de vestigingsmanager en op deze vestiging ben je in deze rol 2 dagen vrijgesteld van de groep. Voor een tijdelijke vervanging van (ongeveer) 6 maanden zijn we op zoek...
Kindergarden