Procesoperator

Pro Industry


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 2.000 - € 5.000 per maand
Contract type: Voltijd
Pro Industry
Functieomschrijving

Hecht je evenveel belang aan een duurzame toekomst als deze opdrachtgever? Heb je ervaring als procesoperator met werk vanuit een controlekamer? Sta je te popelen om aan de slag te gaan bij een start-up/scale-up organisatie en bij te dragen aan de ontwikkeling? Dan is deze vacature perfect voor jou! Als je aan de slag gaat als procesoperator in de energietechniek, werk je in dagdienst en verdien je een aantrekkelijk salaris dat kan oplopen tot € 4.000,- bruto per maand! Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder!

Als Je Aan De Slag Gaat Als Procesoperator In De Energietechniek, Werk Je In Dagdienst. Je Taken En Verantwoordelijkheden Omvatten Onder Meer

  • Het uitvoeren van tests met de installatie in Arnhem als procesoperator. Dit omvat het bewaken van het productieproces vanuit de controlekamer, het controleren van procesparameters en het ondernemen van actie bij afwijkingen volgens operationele procedures en richtlijnen.
  • Het verzorgen van duidelijke schriftelijke verslaglegging voor, tijdens en na tests, inclusief de rapportage van testresultaten aan de Process development engineer volgens bestaande methoden.
  • Het opsporen van storingen en het bieden van technische ondersteuning om de oorzaak te vinden, evenals het meedenken over corrigerende maatregelen om storingen te verhelpen.
  • Het uitvoeren van klein onderhoud aan de installatie.
  • Betrokkenheid bij de HSE-prestaties van het team, zowel tijdens operatie als onderhoud, met als doel een veilige werkcultuur te bevorderen waarin positieve feedback en leren centraal staan.
  • Het interpreteren van resultaten van product en proces en het doen van voorstellen ter verbetering van de installatie en procedures op basis hiervan.
  • Het ondersteunen van de Lead Operator bij organisatorische taken en invallen bij afwezigheid.

Functie-eisen

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van Vapro A of B.
  • Je bent een echte teamspeler die samen met het team naar resultaten streeft.
  • Je bent communicatief vaardig en zorgt voor een positieve leeromgeving waarin ruimte is voor constructieve feedback.
  • Je bent bestand tegen dynamische omgevingen waarin processen kunnen veranderen, wat in een start-up bedrijf regelmatig voorkomt.
  • Je draagt actief bij aan het bewustzijn van je collega-operators op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu, welzijn, kosten en kwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

  • Een uitstekend salaris tussen € 3.500,- en € 4.000,- bruto per maand in dagdienst.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Werken bij een start-up/scale-up binnen de energietechniek met een zeer uniek proces!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Servicecoördinator

Tecforce, Arnhem, Gelderland
5 dagen geleden
Wat ga je doen?Met Jouw Organisatorisch Talent En Technisch Inzicht Zorg Je Ervoor Dat Onze Klanten Te Allen Tijde Kunnen Vertrouwen Op Optimale Prestaties Van Hun Installaties. Bij Deze Functie Horen Onder Andere De Volgende Werkzaamheden Plannen en coördineren van service- en onderhoudswerkzaamheden.Beheren van de serviceagenda en het inplannen van technici.Fungeren als eerste aanspreekpunt voor klanten en technici bij vragen...
Tecforce

VERTEGENWOORDIGER / VERKOPER BUITENDIENST ZAKELIJKE MARKT

Rahmqvist Netherlands, Arnhem, Gelderland
3 weken geleden
Is verkopen je passie? Boek afspraken, geef demonstraties van top producten, ongelimiteerde commissie ! Zoek jij ons? Het maakt ons niet uit wat er op je c.v. staat, wat je leeftijd is of wat voor werk je gedaan hebt. Als je maar kan verkopen of je wil dat leren. Ben jij: 40 uur per week beschikbaar. In bezit van rijbewijs...
Rahmqvist Netherlands

Productiemedewerker

Pro industry, Arnhem, Gelderland
€ 2.460 - € 3.165 per maand
3 weken geleden
Begin direct als voltijdse productiemedewerker in Duiven tijdens daguren. Je salaris start tussen de € 2.460,- tot € 3.165,- bruto maandelijks. Je gaat aan de slag bij een onderneming actief in de chemische sector. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 tot 16.30 uur. In de rol van voltijdse productiemedewerker in Duiven tijdens daguren kun je...
Pro industry