Baliemedewerker burgerzaken

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Salaris: € 3.481 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Ben jij op zoek naar een maatschappelijke functie waarbij geen dag hetzelfde is? Heb je de vaardigheid om meerdere taken vlot uit te voeren? Met een salaris tot wel € 3481 ,-! Dan ben jij wellicht degene die we zoeken voor het team! Lees snel verder over de functie van baliemedewerker.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tot wel € 3481 ,-!
  • 6 maanden aan de slag
  • 8,33% vakantiegeld!
  • Team vol enthousiaste collega's!
  • Goed te bereiken met het ov
  • 100% ov vergoeding
Wie ben jij


Als baliemedewerker ben je het eerste vriendelijke gezicht en aanspreekpunt voor inwoners van Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, en Alblasserdam. Ben jij klantgericht, verantwoordelijk, goed in samenwerken en kan je goed communiceren. Dan is deze functie van baliemedewerker zeker wat voor jou! Verder beschik je over de volgende punten:

  • Je bent beschikbaar op de maandag, woensdag en vrijdag
  • Bij voorkeur ervaring heeft op een afdeling burgerzaken
  • Je bent in staat om op locatie bij ten minste 2 gemeentes te werken, Dordrecht en een tweede gemeente
Wat ga je doen


In de rol van baliemedewerker maak je deel uit van het Balie & Receptie team. Als gastvrouw/gastheer en baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor inwoners en ons visitekaartje. Je past de principes van gastvrijheid toe, bent proactief en behulpzaam, en staat klaar om klanten te assisteren.

Bij de balies komen inwoners voor paspoorten, rijbewijzen, ID-kaarten, adreswijzigingen en meer. Jij zorgt voor een klantvriendelijke service. Ook ben je bereid benodigde trainingen via e-learning te volgen.

Waar ga je werken


Als baliemedewerker heb je een dynamische baan binnen een team van leuke collega's om mee samen te werken. Je beschikbaarheid moet wel passen bij de openingstijden tussen 7.45 en 20.15 uur.

De gemeente is op zoek naar een kandidaat die het liefst vijf dagen per week aanwezig is, maar een dag minder is bespreekbaar. In dat geval werk je minimaal 24 uur in vier dagen en maximaal 32 uur in vijf dagen.

Sollicitatie


Wil jij aan de slag binnen de gemeente Drechtsteden als baliemedewerker burgerzaken? Solliciteer dan gelijk!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro Industry, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 uur geleden
FunctieomschrijvingBen jij op zoek naar een uitdagende baan als verpakkingsoperator? Deze vooraanstaande producent van hoogwaardige koffieproducten, is op zoek naar een gemotiveerde operators om hen productieteam te versterken. Als operator zul je een cruciale rol spelen in het waarborgen van de kwaliteit en consistentie van de producten. Je gaat hier een salaris verdienen van € 3.000,- inclusief toeslagen.Je Gaat Je...
Pro Industry

Ambulant begeleider niveau 5 in regio Drechtsteden Begeleiding aan huis

Actief zorg, Dordrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
Functieomschrijving Jouw nieuwe baan - Dit ga je doen Kun jij als geen ander mensen motiveren om het beste uit zichzelf te halen? Geef jij niet snel op en vind je het fijn om zelf je dag te kunnen indelen? Lees dan eens verder! Het leven brengt uitdagingen met zich mee. Iedereen doormaakt een andere reis en de één heeft...
Actief zorg

Vaktherapeut

Het Parkhuis, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 4.370,94 per maand
2 weken geleden
Wil jij bijdragen aan het welzijn van onze bewoners met dementie op jonge leeftijd? En heb je een creatieve geest en een hart voor therapie? Dit is jouw baan als Vaktherapeut Als vaktherapeut speel je een belangrijke rol in het leven van onze bewoners met dementie op jonge leeftijd. Door middel van bij voorkeur beeldende kunst of muziek draag je...
Het Parkhuis