Verkoopmedewerker Brood (bijbaan)

Coop Supermarkten


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Contract type: Voltijd
Coop Supermarkten

Verkoopmedewerker Brood (bijbaan)

Vind jij de geur van versgebakken brood heerlijk en krijg jij energie van het adviseren van klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker op de broodafdeling bij Coop ben jij met jouw enthousiasme en klantgerichtheid het aanspreekpunt van de afdeling. Van het bakken van brood tot de schappen netjes vullen, het is allemaal aan jou! Jij weet alles van de productgroepen vlees, brood, kaas en vleeswaren en weet je klanten dan ook goed te adviseren.

Je bestelt, ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en zorgt er samen met je collega’s voor dat de afdeling er aantrekkelijk uitziet met producten waar de versheid vanaf spat

Opleiding / Ervaring

  • Er is geen minimale opleiding vereist;
  • Je bent minimaal 3 uur per week inzetbaar in de avond(en) of in het weekend.

Wat wij verder belangrijk vinden:

  • Je bent sociaal en servicegericht: jij weet iedere klant zo goed mogelijk te helpen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent enthousiast en representatief.

Coop maakt werk van leren

Wil jij nóg beter worden in je vak? Coop biedt jou – in samenwerking met Spring Instituut – de mogelijkheid om een wettelijk erkend mbo-diploma te halen. Een mooie kans in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou:

  • Een afwisselende parttime baan (3-12 uur) in een gezellig en enthousiast team;
  • Een goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd;
  • Volop trainings- en doorgroeimogelijkheden met Coop College;
  • Een fijne werksfeer;
  • 10% korting op je boodschappen.
Zie jij een baan als verkoopmedewerker bij Coop wel zitten? Reageer dan direct

Coop is een bijzondere werkgever

Coop is een afkorting van 'coöperatie', wat ‘samenwerking’ betekent. Teamwork vinden wij heel belangrijk. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort. Werken in onze supermarkten betekent een gezellige sfeer, veel afwisseling, veel contact met klanten en een plezierige omgang met collega's. Werken bij Coop is iedere dag anders, maar ook iedere dag hartstikke leuk! We werken samen aan één doel: topwinkels waar klanten met veel plezier hun boodschappen doen.

Coop en PLUS samen als één bedrijf

Sinds 1 januari 2022 is de fusie met PLUS een feit. Coop en PLUS gaan samen verder als de 3e grootste servicesupermarkt van Nederland met een landelijk netwerk van maar liefst 550 winkels.

Wat betekent dit voor jou?

De integratie zal stapsgewijs worden aangepakt, waarbij Coop en PLUS de komende tijd nog grotendeels onafhankelijk van elkaar blijven werken. In de komende jaren zullen er steeds meer Coop supermarkten omgebouwd worden naar PLUS winkels. Geen zorgen! Ook onder de naam PLUS is jouw hulp in de gloednieuwe, verbouwde winkel meer dan welkom!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Accountmanager Zakelijk- Amersfoort

Svenska Handelsbanken AB, Amersfoort, Utrecht
€ 4.538 - € 6.982 per maand
2 weken geleden
Sluitingsdatum van de vacature: 7 juni 2024 Amersfoort Hybride Functieomschrijving In deze veelzijdige en afwisselende functie is geen dag hetzelfde! Als Accountmanager Zakelijk ben je het gezicht van de bank voor bestaande zakelijke klanten en lever je een actieve bijdrage aan het vergroten van de marktpositie en lange termijndoelstellingen van kantoor Amersfoort. Je bent een verbinder en bouwt actief aan...
Svenska Handelsbanken AB

Workforce Planner

Stater, Amersfoort, Utrecht
€ 3.400 per maand
2 weken geleden
Kan jij je collega’s enthousiasmeren om elke dag onze doelstellingen te halen en het beste te doen voor onze klanten? Voel jij je in een coördinerende rol als een vis in het water? Dan ben jij waarschijnlijk de senior die we zoeken! Over Stater Wie zijn wij? Wie is Stater eigenlijk? Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord, dus wij leggen...
Stater

Schoonmaakmedewerker

Care Dienstengroep B.V., Amersfoort, Utrecht
3 weken geleden
Schoonmaakmedewerk(st)er Voor een pand aan de Brand in Amersfoort zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor in de avonduren. Het gaat om de werkdagen maandag t/m vrijdag tussen 17:30-19:30 uur. Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen?.., neem dan contact op met Marcel: 06-24297125 ZZP'ers hoeven niet te reageren. Het gaat om een medewerker die we...
Care Dienstengroep B.V.