Workforce Planner

Stater


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 3.400 per maand
Contract type: Voltijd
Stater

Kan jij je collega’s enthousiasmeren om elke dag onze doelstellingen te halen en het beste te doen voor onze klanten? Voel jij je in een coördinerende rol als een vis in het water? Dan ben jij waarschijnlijk de senior die we zoeken!


Over Stater

Wie zijn wij?

Wie is Stater eigenlijk? Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord, dus wij leggen je graag uit wat we doen. Binnen stater ontwikkelen en leveren wij hypothecaire diensten en platformen voor externe geldgevers. Met onze producten en diensten beheren wij 40% van de hypotheken in Nederland. Werken bij ons is dus werken bij een organisatie die midden in de maatschappij staat met producten die veel Nederlandse gezinnen (in) raken. Onze klanten zijn o.a. grote Nederlandse banken en andere geldverstrekkers.

Over deze functie

Wat ga je doen?

Als Planner bij het Contact Center van Stater in Amersfoort coördineer je de afhandeling van alle inkomende en uitgaande vragen van consumenten, geldgevers en tussenpersonen via de e-mail en telefoon. Je zorgt voor de coaching en begeleiding en de verdere opleiding van een hecht contact center team van circa 28 collega's.Je maakt planningen, je bepaalt de prioriteiten en je verdeelt de werkzaamheden onder aansturing van de Teamleider. Het toezien op de voortgang en controleren van werk op kwantiteit en kwaliteit onder aansturing van de teamleider valt onder jouw verantwoordelijkheid. Evenals het uitvoeren van lijncontroles in het kader van ISAE 3402 en het opstellen van de concept Staterscoop ter beoordeling door het management.

Als Planner monitor en coördineer jij het telefoonverkeer en andere voorkomende werkstromen. Je draagt bij aan het realiseren van de KPI’s, scores en bereikbaarheid van de organisatie. Je zorgt ervoor dat het primaire proces: de bereikbaarheid voor onze klanten, altijd optimaal geregeld is! Dit doe je door capaciteitsmanagement toe te passen, waarbij je over- en ondercapaciteit signaleert en hiernaar handelt. Knelpunten heb jij feilloos door en geef jij pro actief door. Je komt met verbetervoorstellen om het proces te optimaliseren.

Daarnaast vult jouw agenda zich met:

  • Realiseren van een optimale inzet en planning op basis van de forecast;
  • Werkprocessen uitvoeren en optimaliseren;
  • Analyses uitvoeren voor de korte, middellange termijn en data> op basis daarvan voorspel je bijvoorbeeld hoeveel klanten contact opnemen, waar piekbelastingen zijn en wat dit betekent voor de workload en capaciteitsbehoefte;
  • Coachen en ontwikkelen van collega Senioren op gebied van WFM;
  • Management)rapportages opstellen en ontwikkelen;
  • Opstellen en afstemmen van voorspellingen en scenario’s voor personeelsbezetting en continu matchen van benodigde capaciteit met beschikbare medewerkers.

Skills

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een pro actieve persoonlijkheid die klant-, oplossings- en resultaatgericht werkt en verantwoordelijkheid durft te nemen. Je bent flexibel, een goede teamspeler en je beschikt over overredingskracht. Jij bent sterk in het plannen en organiseren. Problemen oplossen is jouw tweede natuur en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Met jouw analytisch vermogen zorg jij voor goede rapportages en zorg jij voor de juiste informatie die nodig is om het contactverkeer optimaal te laten verlopen.

Mocht je willen dan beschik je in ieder geval over HBO werk- en denkniveau en tenminste 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van WFM binnen een call center omgeving

En verder heb je:

  • Een WFT basis diploma en/of je WFT Hypothecair Krediet diploma of ben je bereidt deze te halen;
  • Uitgebreide kennis van planningstools, telefoniesystemen;
  • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen en cijfermatig inzicht;
  • Goede advies-en communicatieve vaardigheden;
  • Klantgerichte houding en een flexibele instelling.

Wat bieden we je aan?

Het begint natuurlijk bij een uitdagende functie en een werkomgeving waar jij je thuis voelt, maar ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk. Hier een aantal van onze arbeidsvoorwaarden op een rijtje:

  • Een organisatie waar jij centraal staat met maximale aandacht voor jouw ontwikkeling. Ons Stater Learning Center biedt je op onze kosten de ruimte om sterker te worden op persoonlijk en inhoudelijk vlak. Interne doorgroei stimuleren en faciliteren wij.
  • Ons salaris is opgebouwd uit 2 componenten. Naast een bruto maandsalaris van €3.400,- en €4.250,- (schaal 19), bieden wij een flexibel inzetbaar budget van 18%. Waar zet jij dit budget voor in? Geniet je van extra vakantiedagen, laat je dit liever uitbetalen of kies je een andere optie? Kies je er voor om dit uit te laten betalen, dan kun je je bruto jaarsalaris verhogen tot €60.180,-.
  • NS Business card of een reiskostenvergoeding.
  • Hybride werken is bij ons heel normaal. Om dat te faciliteren bieden wij je een goede thuiswerkvergoeding en een thuiswerkplek.
  • Een goede pensioenregeling, wij vinden het belangrijk dat je later ook nog profijt hebt van je inzet bij ons.

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Saskia Hamchaoui, Recruiter via 0657037492 of [email protected].



Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Contact

Gerelateerde vacatures

Teamleider Business Team

Operations

Ben je op zoek naar een veelzijdige en sturende rol? Stap in als Teamleider van het Business Team Engagement

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000 Solliciteer

Ervaren Hypotheek Acceptant

Operations

Ben jij een kritische hypotheek acceptant? Onze dynamische MidOffice teams zijn op zoek naar een klantgerichte collega met financiële inzicht.

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000 Solliciteer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider Logistiek, Amersfoort

Yald, Amersfoort, Utrecht
3 dagen geleden
Onze opdrachtgever in de foodsector zoekt een gedreven en hands-on Teamleider Logistiek. Ben jij een dynamische leider die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!Als Teamleider Logistiek ben jij de spil in het efficiënt laten verlopen van onze logistieke operaties. Je werkt nauw samen met ons team om ervoor te zorgen dat...
Yald

Cateringmedewerker

Tempo-Team, Amersfoort, Utrecht
€ 3.327 per maand
2 weken geleden
Functieomschrijving In opdracht voor de gemeente Amersfoort zijn wij op zoek naar een cateringmedewerker voor het verzorgen van cateringwensen tijdens condoleances. Een dankbare en bijzondere baan voor gemiddeld 16 uur in de week. Uiteraard is dit moeilijk in te schatten. Lees hieronder meer over de vacature van cateringmedewerker bij de gemeente Amersfoort. Wat bieden wij jou Goed salaris op basis...
Tempo-Team

Accountmanager FrontOffice

FrieslandCampina, Amersfoort, Utrecht
2 weken geleden
Wil jij een cruciale rol spelen in het versterken van de band tussen onze boerenleden en ons bedrijf? De externe markt verandert snel en daarom is een betrokken, proactieve benadering naar onze leden van essentieel belang. Als Accountmanager FrontOffice ben jij de sleutelfiguur die onze leden ondersteunt, informeert en adviseert. De FrontOffice, onderdeel van de afdeling Coöperatieve Zaken, vormt de...
FrieslandCampina