Parttime verkoopadviseur bij de ANWB in Amersfoort

YoungCapital


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 14,43 per uur
Contract type: Voltijd
YoungCapital
Wil jij werken als parttime verkoopadviseur bij de ANWB met gezellige collega's? Solliciteer dan als verkoopadviseur bij de ANWB in Amersfoort.

Wat ga je doen?

De beste service verlenen aan de bezoekers van de ANWB-winkel
Door heel Nederland zijn ANWB-winkels gevestigd. Van de winkel in Amersfoort ben jij het eerste aanspreekpunt. De winkel heeft een uitgebreid assortiment en bezoekers stellen vaak specifieke vragen over ANWB-producten en -diensten. Dit omvat onder andere lidmaatschappen, verzekeringen, kleding, wandelschoenen en reizen. Als verkoopadviseur zorg jij ervoor dat klanten goed geïnformeerd worden, zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken bij hun aankopen. Dit doe je door relevante vragen te stellen en de behoeften van de klanten te begrijpen.

Samen met je team zorgen jullie ervoor dat de winkel er netjes uitziet
Je zult werken binnen een hecht team, waarbij jullie samen ervoor zorgen dat de winkel te allen tijde een nette uitstraling heeft. Samen bespreken jullie wie welke rol op zich neemt en deze taken worden vervolgens met zorg uitgevoerd. Dit omvat onder andere het aanvullen van de winkel met nieuwe producten vanuit het magazijn, evenals het verrichten van kassawerkzaamheden.

Jij zorgt ervoor dat alle klanten tevreden de winkel verlaten
In sommige gevallen kan een klant niet tevreden zijn met een product of dienst en een klacht indienen. Als verkoopadviseur ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van klachten en zorg je ervoor dat alle klanten met een positieve ervaring de winkel verlaten.

Je bent flexibel inzetbaar
De ANWB-winkel is van maandag tot en met zondag geopend. Ook zijn we op zoek naar verkoopadviseurs die flexibel inzetbaar zijn in Amersfoort en Hilversum. Het is dus belangrijk dat je bereid bent om tussen locaties te reizen. De ANWB is op zoek naar een verkoopadviseur die 18 tot 24 uur per week beschikbaar is. Werk je tijdens het weekend? Dan ontvang je een aantrekkelijke toeslag!

Wanneer je wordt aangenomen, ontvang je een grondige introductie in de winkel. Je leert stap voor stap meer over de werkwijze van de ANWB en door middel van e-learnings word je volledig op de hoogte gebracht van het assortiment in de winkel.

Wat wij bieden

  • Een basissalaris van € 14,43 (vanaf 20 jaar). Let op: dit is inclusief eindejaarsuitkering van 5,58% bovenop het normale uurloon;
  • Reiskostenvergoeding voor OV, auto, fiets en lopend.
  • Je gaat werken in een team waar samenwerken en collegialiteit voorop staat;
  • Werk jij (al) in een ANWB-winkel en stel jij ons voor aan jouw nieuwe collega? Dan ontvang jij een leuke bonus!

Wat wij vragen:

  • Minimaal een mbo-diploma;
  • Je hebt ervaring in de retail;
  • Je hebt ervaring met klantencontact;
  • Je bent enthousiast en servicegericht;
  • Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar om te werken tijdens de drukste momenten in de winkel, waaronder koopavonden en weekenden.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Bij ANWB werken betekent werken bij een toonaangevende organisatie die zich richt op het bieden van hulp, advies en informatie aan automobilisten, fietsers en vakantiegangers. ANWB is benoemd tot Top Employer 2023 en biedt diverse functies aan, zoals verkoopadviseurs en klantenservice medewerkers. Wil jij bijdragen aan maatschappelijk relevante onderwerpen? Ga dan aan de slag in een van onze retail winkels!

Status Open Opleidingsniveaus Middelbare school Plaats Amersfoort Werkuren per week 18 - 24 Dienstverbanden Parttime (overdag), Avondwerk, Weekendwerk Salarisindicatie €14,43 per uur Verantwoordelijk voor Service bieden aan winkelbezoekers Gepubliceerd op 15-04-2024

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Host/ receptionist

Gebr. van Gent, Amersfoort, Utrecht
1 week geleden
Locatie: Van Gent Amersfoort, Ruimtevaart 4, 3824 MX AmersfoortAantal uur: 32 uur per weekMet jouw vriendelijke benadering en gastvrije uitstraling weet jij bezoekers van ons autobedrijf een fijne dag te bezorgen. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed. Met de computer en telefoon kan jij goed overweg. Dit is handig want je verricht administratieve taken...
Gebr. van Gent

Program manager Real Estate & Facilities

FrieslandCampina, Amersfoort, Utrecht
2 weken geleden
As a Program Manager you play a pivotal role in the successful execution and delivery of Real Estate (RE) & Facility Management (FM) and Travel transformation plans/projects. This role requires a blend of affinity with RE, FM and Travel, project management skills, and effective communication to ensure feasible and realistic transformation plans are drafted and completed on time, within budget,...
FrieslandCampina

Algemeen Fysiotherapeut

Fysio Physics Fysiotherapie - Amersfoort, Amersfoort, Utrecht
€ 2.501,16 - € 3.936,33 per maand
2 weken geleden
Algemeen Fysiotherapeut Ben jij een fysiotherapeut? En wil je je verder door ontwikkelen op het gebied van klinisch redeneren, manuele technieken en training? Dan is dit de baan voor jou! Samen werken wij aan het zo goed mogelijk behandelen en begeleiden van mensen met lichamelijke klachten, zodat ze weer kunnen doen wat ze graag willen doen. Starten met een (betaalde)...
Fysio Physics Fysiotherapie - Amersfoort