Host/ receptionist

Gebr. van Gent


Datum: 1 week geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Contract type: Voltijd
Gebr. van Gent
Locatie: Van Gent Amersfoort, Ruimtevaart 4, 3824 MX Amersfoort

Aantal uur: 32 uur per week

Met jouw vriendelijke benadering en gastvrije uitstraling weet jij bezoekers van ons autobedrijf een fijne dag te bezorgen. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed. Met de computer en telefoon kan jij goed overweg. Dit is handig want je verricht administratieve taken en neemt bij drukte de telefoon aan. Ben jij service- en klantgericht? Dan ben jij de receptioniste die wij zoeken!

Wat bieden wij jou?

  • Vaste werkdagen We bieden een werkweek van 32 uur. Je werkdagen zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De werktijden zijn van 8:30 - 17:30 of van 9:00 - 18:00.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een goed salaris en je profiteert van goede secundaire voorwaarden zoals een leasefiets. Daarnaast bieden wij graag de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen. En tenslotte hebben wij de leukste personeelsfeestjes!
  • Een fijn team Je wordt onderdeel van het gezellige en gedreven verkoopteam dat bestaat uit zes collega’s. Daarnaast heb je veel contact met de collega’s van de werkplaatsreceptie.
  • Werken bij een familiebedrijf Wij zijn een familiebedrijf, dat betekent dat onze werksfeer warm is en de lijntjes kort zijn. En dit merk je, dat beloven we. Veel collega’s werken al jaren bij ons en vrijwel al onze klanten zijn van generatie op generatie klant. Naast dat wij goed zorgen voor onze klanten doen wij dat ook voor jou!

Kennismaken?

Stuur ons gewoon een berichtje en dan bellen we je om kennis te maken. Als het klikt, kom je langs en dan laten we je ons mooie bedrijf zien. Dus wij vragen je geen lange sollicitatiebrieven te schrijven of meteen je cv te sturen, dit mag natuurlijk wel : )

Solliciteer snel en ervaar het zelf!

Stuur je berichtje met je naam en telefoonnummer naar de afdeling HR: solliciteren@vangent of via WhatsApp: 06-12892585.

Publicatiedatum: 23 april 2024

Interne referentie: VGHA20240423

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Cateringmedewerker

Tempo-Team, Amersfoort, Utrecht
€ 3.327 per maand
2 weken geleden
Functieomschrijving In opdracht voor de gemeente Amersfoort zijn wij op zoek naar een cateringmedewerker voor het verzorgen van cateringwensen tijdens condoleances. Een dankbare en bijzondere baan voor gemiddeld 16 uur in de week. Uiteraard is dit moeilijk in te schatten. Lees hieronder meer over de vacature van cateringmedewerker bij de gemeente Amersfoort. Wat bieden wij jou Goed salaris op basis...
Tempo-Team

Debiteuren Medewerker

Walters People, Amersfoort, Utrecht
€ 2.800 - € 3.200 per maand
2 weken geleden
Ik ben op zoek naar een Debiteuren medewerker die voor een opdrachtgever in Amersfoort kan helpen bij het minimaliseren van openstaande schulden. Ben jij communicatief sterk, vindt jij het leuk om relaties te onderhouden met zowel interne als externe stakeholders zodat de samenwerkingen soepel verlopen en heb jij ervaring met debiteurenbeheer? Deze opdrachtgever is actief in de retail en heeft...
Walters People

HR Support Officer (0,8 fte)

Oikocredit International, Amersfoort, Utrecht
3 weken geleden
The department The Human Resources unit builds the organizational capability of people management and develops individual capabilities in line with Oikocredit’s strategy; attracting, developing and aligning people in service of Oikocredit’s aspirations and change process. The HR unit works with Business Partners, so that the business leaders have a counterpart and sparring partner in their strive to provide inspirational and...
Oikocredit International