Chef-kok

Moeke Ede


Datum: 2 weken geleden
Stad: Ede, Gelderland
Contract type: Voltijd
Moeke Ede

Dit wil je direct weten

Wat heeft Moeke Ede voor jou:

  • Goed salaris op basis van ervaring
  • Meerdere toffe personeelsactiviteiten per jaar
  • Mooie kortingen op eten & drinken bij alle zaken van Meyer Horeca Groep
  • Baas over een gedreven en enthousiast team van collega's
  • Mogelijkheden in ontwikkeling; van leidinggeven tot mental health
  • Goede pensioenregeling met mogelijkheid tot aanvullend pensioen

Wat vraagt Moeke Ede van jou:

  • Aantoonbare leidinggevende ervaring
  • Goed in het bewaken van het kwaliteitsniveau en leeft de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP zorgvuldig na
  • Optimale kook- en keukenkennis
  • Operationele instelling en teambuilding skills

Dit ga je doen

Jij hebt alle keukenzaken geregeld!

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de operationele gang van zaken in en rond de keuken. Je draagt de volledige zorg voor een perfecte begeleiding met de bijbehorende (administratieve) processen en (werk) planning.

Je bewaakt de kwaliteit en uitvoering van het concept, je kunt procesgericht werken en nieuwe processen implementeren. Jij kunt de te verwachten afzet inschatten en plant de hoeveelheid van de te bereiden producten. Vanzelfsprekend draag je zorg voor de inkoop en het voorraadbeheer. Je bent verantwoordelijk voor de keukeninrichting en apparatuur.

Het menu wordt centraal vastgesteld Moeke. Jij draagt zorg voor de specials, je levert zelf inbreng en de daarbij behorende en recepten en calculaties aan. Je zoekt actief naar een efficiënte werkwijze en procesverbetering in de keuken. Dit doe je omdat jij altijd het beste uit het team wilt halen!

Je bent samen met je team de trots van het bedrijf. Je hebt de dagelijkse verantwoordelijkheid in de keuken. Je werkt mee. Loopt voorop. Hebt overzicht. Neemt verantwoordelijkheid. Met diverse zalen voor verschillende evenementen zoals een bruiloft, vergadering of bedrijfsfeest en het grand café biedt Moeke Ede jou de mogelijkheid om uit te blinken als baas in de keuken!

En onder de streep

  • Maak jij deel uit van een Nederlandse horeca groep!
  • Krijg jij iedere 25e van de maand je salaris uitbetaald (Valt dit in het weekend? Dan ervoor!)
  • Kun jij met een mooie korting van €15 per maand aan de slag bij een sportschool bij jou in de buurt
  • Heb jij natuurlijk nog veel meer voordelen van het werken bij Meyer Horeca Groep; denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets.

MOGELIJKHEDEN OM TE GROEIEN

HEBBEN WE OOK! Bij Meyer Horeca Groep houden we niet van stil zitten. Er zullen de komende jaren meer leuke en nieuwe projecten bijkomen waar jij deel van uit kunt gaan maken. Groei jij met ons mee?

TRAINING & OPLEIDING?

Als je bovenstaande hebt gelezen geloven wij dus in jouw ontwikkeling. Daar horen training en opleiding absoluut bij. Voor alle lagen in het bedrijf bieden we deze aan. Van leiderschapstrainingen tot het behalen van je SCA Barista certificaat.

Baas impressie

Over Moeke Ede

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen.

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

Werken bij Moeke Ede

Moeke is de huiskamer van Ede; een grand-café waar iedereen op iedere moment van de dag welkom is voor koffie, lunch, diner of een goed gesprek. De drempel wordt verlaagd maar de kwaliteit in gastvrijheid, sfeer en gerechten blijft behouden.

Ik zit even bij Moeke is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm. Niet in de laatste plaats dankzij haar medewerkers. Het is aan jou om er nog meer uit halen. Zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

Moeke heeft goed bedacht wat ze wil voor haar team en waar ze zorg voor dragen: Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis!

Contact Moeke Ede

Adresgegevens

Breelaan 2a

6711 MR Ede

Contactgegevens

088-0457700

[email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Financial Controller

Michael Page, Ede, Gelderland
1 dag geleden
Part of a large international company|Growth opportunitiesAbout Our ClientChore-Time develops and manufactures complete solutions to maximize poultry and egg production and is part of Berkshire Hathaway Company, an American multinational conglomerate holding company. Chore-time offers a full range of feeding and drinking systems, smart solutions for feed handling and climate automation, and intelligent management controls and software. The company offers...
Michael Page

Orderpicker

Attract, Ede, Gelderland
2 dagen geleden
Orders lopen, samenwerken, gezamenlijk doelen behalen. Het is 08:00 uur, je gaat samen met je collega's aan de slag. Samen met je collega's ben je als orderpicker de kracht achter het distributieproces. Je werkt met kleine technische onderdelen. Heb je een aanpakkersmentaliteit en wil je werken in het leukste magazijn van Ede? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat ga...
Attract

Operator

Pro industry, Ede, Gelderland
€ 2.300 - € 2.800 per maand
2 weken geleden
Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en is stilstaan geen optie? Heb jij een opleiding op mbo niveau afgerond richting de techniek? Ga dan aan de slag in deze uitdagende functie binnen de betonindustrie! Je werkt in de 2 ploegendienst en gaat een salaris verdienen dat wel kan oplopen tot € 2.800,- bruto per maand, inclusief ploegentoeslag. Is jouw interesse gewekt?...
Pro industry