Vulploegmedewerker

Albert Heijn


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hilversum, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Albert Heijn
Vrienden maken in elk gangpad? Maak er werk van.

Als Vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Spierballen krijg je vanzelf door het tillen en zet je stappenteller maar aan! Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan waarin je lekker actief bezig kunt zijn, geld kunt verdienen en nieuwe vrienden kunt maken? Kom dan ons team versterken als Vulploegmedewerker in onze winkel!

Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van onze schappen en het op orde houden van de winkel. Je leert al snel dat spiegelen niks met een spiegel te maken heeft en je zorgt ervoor dat onze klanten altijd snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Dit doe je samen met een gezellig team van collega's.

We zoeken iemand die van aanpakken weet, enthousiast is en goed kan samenwerken. Ervaring in de supermarkt is geen must, maar wel mooi meegenomen. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en een positieve instelling hebt, en dat je het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten.

Jouw rooster is flexibel en plan je in overleg met je manager, uiteraard kun je ook af en toe een shift ruilen met een collega als dat beter uitkomt.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan met onze contactpersoon op of kom even langs in onze winkel.

De functie wordt aangeboden door een zelfstandig ondernemer (franchise winkel). De arbeidsvoorwaarden en het selectieproces kunnen afwijken van die van Albert Heijn B.V..

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Klantenservice voor publieke omroepen, Hilversum

JobBoost, Hilversum, Noord-Holland
10 uur geleden
MusthavesUitstekende beheersing van de Nederlandse taalJe bent sociaal vaardig en servicegerichtJe bent 24 uur per week beschikbaarJe bent beschikbaar voor de training vanaf 3 juniIntroJe kunt aan de slag in een mooie functie bij een mediabedrijf. Als klantenservice medewerker kun je werken voor KRO-NCRV, Televizier en de TV Gids. Je hebt contact met klanten die daarop geabonneerd zijn en helpt...
JobBoost

Communicatie strategie - Vrijwilliger (Tijdelijk)

De Nieuwe Gevers, Hilversum, Noord-Holland
2 weken geleden
Project details Muziekids 6-10 uur in totaal s Verspreid over 3-6 weken Op locatie Organisatie in het kort Kinderen tot 18 jaar in het ziekenhuis afleiding en muziekplezier bieden door het samen maken van muziek als muzikale pleister en medicijn. Profiel vrijwilliger Een strateeg of marketeer die ons helpt met strategische marketing thema's uitdiepen zoals doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap en...
De Nieuwe Gevers

Desktop EUC Technician L1

Iron Systems, Hilversum, Noord-Holland
3 weken geleden
Date Posted: 4/8/2024 Job Function: Desktop Engineer Location: Hilversum - NLD Offered Salary: Competitive Responsibilities: Manage Desktop Devices (hardware, software and connectivity) incidents through to resolution. Manage IMAC and desk side support services. Manage hard and soft break fix services for laptops and desktops. Provide standard and approved hardware and software (operating systems and standard office applications) support and maintenance...
Iron Systems