Recruiter Groningen

Maandag


Datum: 2 weken geleden
Stad: Groningen, Groningen
Salaris: € 2.750 - € 3.300 per maand
Contract type: Voltijd
Maandag

Wil jij successen boeken, grenzen verleggen, de competitie aangaan en winnen op JOUW Maandag? Als dit klinkt als jouw ideale baan, dan ben jij degene die we zoeken als de nieuwe Recruiter bij Maandag Groningen!

Over de functie

Wat houdt de rol van Recruiter bij Maandag Groningen in?

Als Recruiter bij Maandag speel je een essentiële rol, want jij bent degene die professionals vindt en ze hierna aan Maandag verbindt. Hoe doe je dit nou? Door het schrijven en publiceren van vacatures, het verzenden van creatieve LinkedIn-berichten en vooral door het voeren van gesprekken! Je benadert deze taken met name vanuit een creatieve invalshoek, gedreven door nieuwsgierigheid en overtuigingskracht. Naast het vinden van professionals ben je ook betrokken bij het begeleiden van deze professionals. Dit omvat onder andere verzuim- en functioneringsgesprekken. Je zoekt actief de samenwerking op met collega-accountmanagers, zodat recruitment en sales naadloos op elkaar aansluiten. Jij creëert de perfecte match tussen opdrachtgever en professional. En wat staat er tegenover jouw inzet? Natuurlijk, een aantrekkelijke bonus!

Als Recruiter bij Maandag geniet je van aanzienlijke vrijheid in je functie je hebt als het ware jouw eigen bedrijfje! Tof toch?

Wat bieden wij jou?

  • Salaris tussen € 2.760,- en € 3.300,- bruto per maand
  • Individuele (ongelimiteerde!) bonus die je maandelijks uitgekeerd krijgt
  • Flexibel verlof (ik leg je graag uit hoe dat zit)
  • Een verzorgde introductieweek bij de Maandag Academy, waarna er nog vele andere leerzame trainingen volgen
  • Gezelligheid, humor en collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan
  • En uiteraard krijg je bij ons ook 8% vakantiegeld en pensioenregeling bij BeFrank.

Functie eisen

Bij Maandag hechten we vooral waarde aan wie je werkelijk bent en wat je drijft in je werk. We verwachten daarentegen wel dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent en bereid bent om te leren. Onze Maandag Recruiters onderscheiden zich door de volgende eigenschappen:


  • Gedreven en ambitieus: je streeft ernaar het beste uit jezelf te halen.
  • Resultaatgericht: je zet door bij tegenslagen en blijft met energie werken aan je doelen.
  • Ondernemend: je hebt de drive om je voortdurend te blijven ontwikkelen en vraagt actief naar feedback.
  • Proactief en initiatiefrijk: je gaat creatief om met veranderingen en zoekt proactief de samenwerking op met collega s.


Daarnaast is een HBO werk- en denkniveau ook vereist.

Over het bedrijf

En nu?

Van plan om te solliciteren? Tof! Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op. We starten met een telefonische kennismaking. Als er een klik is nodigen we je graag uit bij ons op de vestiging voor een eerste sollicitatiegesprek. Wanneer we beide enthousiast zijn nodigen we je uit een assessment te maken – hier leggen we je later meer over uit! Nog steeds positief? Er wordt een tweede gesprek ingepland met jouw (potentieel) direct leidinggevende en de HR business manager. We hopen uiteraard op een match en een mooie aanbieding. Jouw eerste week bij Maandag start je met een startweek waarbij je een week intern gaat in Amsterdam met alle andere starters van Maandag. Na de startweek ga je aan de slag op jouw eigen vestiging met jouw inwerktraject. Na het inwerktraject biedt Maandag voldoende mogelijkheden binnen de Academy waar jij jezelf in jouw functie als Recruiter nog kan ontwikkelen.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Recruiter Groningen die past bij Maandag. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


HBO,WO
0-1 jaar,Meer dan 10 jaar,1-3 jaar,3-6 jaar,6-10 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

VERTEGENWOORDIGER / VERKOPER BUITENDIENST ZAKELIJKE MARKT

Rahmqvist Netherlands, Groningen, Groningen
2 weken geleden
Is verkopen je passie? Boek afspraken, geef demonstraties van top producten, ongelimiteerde commissie ! Zoek jij ons? Het maakt ons niet uit wat er op je c.v. staat, wat je leeftijd is of wat voor werk je gedaan hebt. Als je maar kan verkopen of je wil dat leren. Ben jij: 40 uur per week beschikbaar. In bezit van rijbewijs...
Rahmqvist Netherlands

Klantenservice medewerker Odido Thuis

Tempo-Team, Groningen, Groningen
€ 14,11 per uur
3 weken geleden
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de klantenservice van Odido Thuis! Als klantenservice medewerker help jij klanten aan de telefoon. Klanten bellen de klantenservice met een specifieke vraag. Deze vragen gaan in op hun tv, internet of vaste telefonie abonnement. Ben jij iemand die graag anderen helpt en een nieuwe uitdaging wel ziet zitten? Lees dan snel...
Tempo-Team

Medewerker Medische Administratie

UMCG, Groningen, Groningen
€ 3.434 per maand
3 weken geleden
Functiebeschrijving Voor ons team van de polikliniek Radiotherapie zijn wij op zoek naar een gedreven medewerker Medische Administratie (MMA A) die het overzicht weet te bewaren en zich niet snel uit het veld laat slaan. Je voert de regie over het administratieve proces door het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: Binnenkomende post scannen en verwijzingen administratief afhandelen. Patiënten afsprakenplanning en...
UMCG