Klantenservice medewerker Odido Thuis

Tempo-Team


Datum: 4 weken geleden
Stad: Groningen, Groningen
Salaris: € 14,11 per uur
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de klantenservice van Odido Thuis!

Als klantenservice medewerker help jij klanten aan de telefoon. Klanten bellen de klantenservice met een specifieke vraag. Deze vragen gaan in op hun tv, internet of vaste telefonie abonnement.

Ben jij iemand die graag anderen helpt en een nieuwe uitdaging wel ziet zitten? Lees dan snel de vacature en solliciteer!

Wat bieden wij jou
  • Een salaris van € 14,11 per uur!
  • Afwisselende vragen aan de telefoon!
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer!
  • Een goed bereikbaar kantoor in Groningen!
  • Gezellige en behulpzame collega's!
  • Doorgroeimogelijkheden!
Wie ben jij


Als klantenservice medewerker bij Odido Thuis staat er één ding centraal, namelijk het helpen van onze gewaardeerde klanten! Daarnaast...

  • Ben jij minimaal 20 uur per week beschikbaar (twee avonden per week en één keer in de drie week de zaterdag). Lekker vaak weekend!
  • Ben jij bereid om een inwerktraject te doorlopen per 13 mei 2024. Het inwerktraject bestaat uit een tweeweekse training en drie weken begeleid bellen.
Wat ga je doen


Voor een klantenservice medewerker bij Odido Thuis is geen enkele dag hetzelfde. Als telefonisch visitekaartje ga jij vragen beantwoorden over: tv, internet en vaste telefonie. Vragen van klanten kunnen gaan over hun factuur, afspraken met een monteur, bestellingen en alles wat je maar kan bedenken. En dat samen met een leuke en gezellige groep collega's! Iedereen is welkom en bereid om elkaar te helpen.

Verder ga jij als klantenservice medewerker van Odido Thuis...

  • De klanten voorzien van goede service;
  • Minimaal 20 uur werken tijdens de openingstijden. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 17.30 uur.
Waar ga je werken


Odido heeft haar dienstverlening uitgeleend aan een facilitair callcenter, namelijk Transcom! Transcom bevindt zich in Groningen op het Zernike Complex. Het kantoor is goed bereikbaar. Er zijn genoeg parkeerplekken voor de auto en fiets! Naast het kantoor is een bushalte.

Op z'n tijd zijn er leuke feestjes. Verder lopen er genoeg leuke collega's om samen mee te lunchen of avond te eten. De werksfeer is open en iedereen is welkom!

Sollicitatie


Hebben we je interesse nog altijd te pakken? Solliciteer dan via de button!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Supply Chain Specialist

Gadero, Groningen, Groningen
1 dag geleden
Bij Gadero, de digital front runner in de online verkoop van schuttingen, terrassen en buitenverblijven, zoeken we een Supply Chain Specialist. In deze rol ben je niet alleen de specialist binnen de workflow, maar ook altijd op zoek naar optimalisatie in slagen binnen bestaande best practices.Als Supply Chain Specialist krijg je een veelzijdige rol waarin je de mogelijkheid hebt om...
Gadero

Allround medewerker wijkteam centrum, Groningen

Gemeente Groningen, Groningen, Groningen
1 week geleden
Hier werk je aan meeDe directie Stadsbeheer is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte binnen de gemeente Groningen. Bij Stadsbeheer werken ongeveer 700 medewerkers en gezamenlijk dragen zij bij aan een schoon, groen, heel en veilig Groningen.Hier ga jij je mee bezig houdenJe Weet Van Aanpakken, Oftewel Je Ziet Het Werk Liggen En Vindt Het Geen...
Gemeente Groningen

Assistent Storemanager / Assistent Boutique Manager Groningen

Vanilia, Groningen, Groningen
1 week geleden
Voel jij je thuis binnen de dynamische omgeving van een Vanilia boutique? Kan je met jouw managementkwaliteiten het team inspireren, motiveren en informeren en gezamenlijk de beoogde resultaten behalen? Wellicht ben jij onze nieuwe Assistent Boutique Manager!Over de rolAls Assistent Boutique Manager zorg je voor een geweldige Vanilia winkelbeleving voor onze klanten! Je zet jouw servicegerichtheid in om klanten te...
Vanilia