Receptionist

CTAC


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
CTAC

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je het eerste aanspreekpunt bent van Ctac en zorgt voor een glimlach op het gezicht van onze bezoekers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Als receptionist ben jij het hart van ons bedrijf. Met jouw enthousiasme en professionele houding zorg je voor een warm welkom voor al onze gasten, klanten en medewerkers. Je staat klaar om vragen te beantwoorden, telefoontjes te beantwoorden en te zorgen dat alles soepel verloopt.
Ook ben je bezig met:

  • De inkoop van kantoorartikelen, fruit, cadeaubonnen, wenskaarten etc.
  • Het boeken van hotels voor Ctac medewerkers
  • Post (zorgen dat post verzendklaar is)
  • Aanmaken van toegangsbadges
  • Administratieve taken als het boeken van ruimtes, het plaatsen van interne trainingen op ons interne platform en het vastleggen en up to date houden van informatie.
  • Ervoor zorgen dat het bij de receptie en op de begane grond netjes en schoon blijft

Bedrijfsinfo

Ctac is een warme, persoonlijke organisatie. We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk, en hechten waarde aan mens, maatschappij en milieu. Zo bieden we een veilige, respectvolle omgeving, streven we naar een inclusief en divers team, en staan we open voor iedereen.


In het werken bij Ctac staan onze experts, en dus jij, centraal. We gaan voor een toekomstbestendige carrière, die perfect aansluit op jouw ambities. Elke collega wordt aangemoedigd om te groeien en zich te ontwikkelen in een omgeving waar continu leren, feedback geven en persoonlijk leiderschap voorop staan. Kortom, bij Ctac krijg je de kansen om de beste versie van jezelf te zijn, in alle opzichten.

We bieden

  • Een inspirerende werkomgeving waarin jouw bijdrage gewaardeerd wordt
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Een goed salaris
  • 25 vakantiedagen

We vragen

  • Een vriendelijke en gastvrije houding, zowel aan de telefoon als in persoon
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een vlotte omgang met mensen
  • Een proactieve instelling en het vermogen om snel te schakelen in een dynamische omgeving
  • Je bent organisatorisch sterk en hebt oog voor detail
  • Je bent beschikbaar op woensdag en vrijdag voor 16 uur per week


Klinkt dit als de uitdaging waar je naar op zoek bent? Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chauffeur C

Consolid, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 16,8 - € 20,45 per uur
2 weken geleden
`S-Hertogenbosch Transport & Logistiek Geen specifieke vereisten 20,45 per uur Chauffeur C Publicatiedatum: 18 april 2024 Ga jij horecaondernemers helpen als chauffeur C/ tankwagen vanuit Den Bosch? Dat kan via Consolid! Wat bieden wij? Stap in de chauffeursstoel bij Consolid in Den Bosch voor een leuke baan. Naast een uitdagende baan bieden we: Een contract voor bepaalde tijd met urengarantie...
Consolid

Administratief medewerker met klantcontact

Tempo-Team, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 3.473 per maand
2 weken geleden
Functieomschrijving Met jouw energie kan het! Ben jij op zoek naar een uitdagende en maatschappelijk verantwoorde baan met veel afwisseling en dynamiek? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het team Aansluitingenregister Zuidwest bij Enexis in Den Bosch. Wat bieden wij jou €2.431 -€3.473 obv 40 uur Standplaats: Den Bosch! Na inwerken mogelijkheid om thuis te...
Tempo-Team

Business Manager Supply Chain & Procurement

EIFFEL, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 3.300 - € 5.500 per maand
4 weken geleden
Als Business Manager Supply Chain & Procurement ben je de bruggenbouwer tussen toonaangevende klanten en onze experts, waarbij je niet alleen voldoening haalt uit klantgesprekken en netwerkbijeenkomsten, maar ook een betrokken adviseur bent voor zowel klanten als professionals, en altijd strevend naar het bieden van op maat gemaakte oplossingen in een continu veranderende markt. DIT IS TEAM EIFFEL Team EIFFEL...
EIFFEL