Administratief medewerker met klantcontact

Tempo-Team


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 3.473 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Met jouw energie kan het! Ben jij op zoek naar een uitdagende en maatschappelijk verantwoorde baan met veel afwisseling en dynamiek? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het team Aansluitingenregister Zuidwest bij Enexis in Den Bosch.

Wat bieden wij jou
  • €2.431 -€3.473 obv 40 uur
  • Standplaats: Den Bosch!
  • Na inwerken mogelijkheid om thuis te werken
  • Volop doorgroeimogelijkheden bij Enexis intern!
Wie ben jij


Jij bent een echte proactieve teamplayer! Je neemt graag het initiatief en denkt vooruit. Jij gaat hierbij actief op zoek naar mogelijkheden voor verbeteringen en vernieuwingen. Ook werk je graag samen en lever je een positieve bijdrage aan het team. Je hebt oog voor kwaliteit en streeft naar maximale klanttevredenheid door goed te luisteren naar de behoeften van de klant en hier adequaat op in te spelen. Daarnaast ben je met jouw scherpe analytische vaardigheden in staat om complexe vraagstukken te doorgronden en oplossingen te vinden die aansluiten bij de behoeften van de organisatie.
Tenslotte ben je ook resultaatgericht, flexibel en leergierig.

Kijkend naar jouw ervaring vragen we:

  • Een afgeronde MBO-opleiding met een gelijk werk- en denkniveau.
  • Ervaring met complexe (administratieve) werkprocessen en ICT/systemen.
  • Ervaring met telefonisch klantcontact en sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
Wat ga je doen


Als Medewerker Aansluitingenregister kom je te werken in het team Aansluitingenregister Zuidwest, gevestigd in Den Bosch aan de Magistratenlaan. Dit team bestaat uit ongeveer 15 enthousiaste collega's en is verantwoordelijk voor het bijhouden, analyseren en muteren van het Aansluitingen- en Meterregister Kleinverbruik. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat het register een betrouwbare basis vormt voor alle processen die hier gebruik van maken en ondersteunt daarmee de hoogwaardige dienstverlening naar onze klanten.

Als Medewerker Aansluitingenregister houd jij je bezig met een breed scala aan taken, waaronder:

  • Dagelijks onderhouden van klantcontacten om hen te bewegen een leveringscontract af te sluiten.
  • Communicatie en samenwerking met interne afdelingen en externe partijen zoals monteurs en aannemers.
  • Analyseren en verwerken van mutatieverzoeken en het registreren hiervan in onze systemen.
  • Zorgen voor een nauwkeurige en correcte administratieve afhandeling van alle werkzaamheden.
Waar ga je werken


Enexis is een netbeheerder die zorg draagt voor de aanleg en het onderhoud van het gas- en elektriciteitsnetwerk in een groot deel van Nederland. Zij zorgen voor het transport van gas en elektriciteit via kabels en leidingen onder en boven de grond. Ook is Enexis verantwoordelijk voor de plaatsing, het beheer en het onderhoud van de energiemeter in huis. Dankzij Enexis zitten we er dus warmpjes bij in de winter en kunnen we onze telefoon opladen. Belangrijk werk dus!

  • 13e maand!
  • Goede pensioenregeling, voor die duurzame toekomst;
  • € 0,23 kilometervergoeding per kilometer;
  • Volop doorgroeimogelijkheden, ook handig voor later!
Sollicitatie


Klaar om jouw energie in te zetten voor een betrouwbare energiedistributie? Solliciteer nu en maak deel uit van ons team bij Enexis in Den Bosch!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Production Line Operator

Super Micro Computer, Den Bosch, Noord-Brabant
1 week geleden
Production Line Operator Date: Apr 19, 2024 Location: Netherlands - ’s-Hertogenbosch Company: Super Micro Computer Job Req ID: 24420 About Supermicro: Supermicro is a Top Tier provider of advanced server, storage, and networking solutions for Data Center, Cloud Computing, Enterprise IT, Hadoop/ Big Data, Hyperscale, HPC and IoT/Embedded customers worldwide. We are amongst the fastest growing company among the Silicon...
Super Micro Computer

Accountmanager regio 's-Hertogenbosch

Boels, Den Bosch, Noord-Brabant
3 weken geleden
Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van accountmanager bouwprojecten in de regio ’s-Hertogenbosch. Als accountmanager ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het verder op...
Boels

Winkelmedewerker

Würth, Den Bosch, Noord-Brabant
4 weken geleden
Wij zijn op zoek naar jou! Die verkoper met een afgeronde MBO opleiding, technische affiniteit en een flinke dosis positiviteit en gedrevenheid. Jij kan goed luisteren naar de behoefte van de klant en kunt deze vertalen naar een totaaloplossing met onze producten. Klantgerichtheid is je met de paplepel ingegoten en je voelt de kriebels in je buik als de klant...
Würth