Cateringmedewerker

Sodexo


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 13,28 - € 14,03 per uur
Contract type: Voltijd
Sodexo

Ben jij op je best als de meeste mensen bijna klaar zijn met werken? Kom dan ons team versterken in de avonduren!

Wat ga je doen?

In de dependence op het terrein van Scania in Zwolle kom je in een leuk en hecht team te werken. De avond is erg afwisselend. Je zorgt dat de counters en de vitrines er netjes bij staan. Tijdens deze uren let je er goed op dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Kassawerkzaamheden komen dagelijks voor, daarnaast help je in de spoelkeuken. Je springt bij waar dat nodig is. Natuurlijk ben je gastvrij en werk je graag in een team.

Wat bieden wij?

Ontdek wat wij bieden om jouw werkervaring te belonen:

  • Een contract voor 20 uur per week;
  • Een salaris van €13,28 oplopend tot €14,03 bruto per uur op basis van ervaring;
  • Werktijden van 17.00 tot 21.00, van maandag tot en met vrijdag;
  • 25 vrije dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Je ontvangt een teken- & retentiebonus van € 500,00;
  • Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, korting op zorgverzekering, en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.

En, als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Waar ga je het doen?

Bij onze klant Scania in Zwolle. Eén van onze meest dynamische locaties, waar geen dag hetzelfde is behalve het gezellige team waar je in komt te werken!

Wat breng je mee?

Je vindt het prettig om in een team te werken, maar zelfstanig werken is voor jou ook geen probleem. Hoe de dag ook verloopt; bij jou is het glas altijd halfvol. Omdat het op deze locatie altijd druk is, is enige flexibilteit zeer gewenst.

Geïnteresseerd? Reageer direct via ‘solliciteren’ button of via Whatsapp (06 12 898 027).

Accepteer je deze baan bij Sodexo, dan ontvang jij na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto €250,00. Wordt je eerste contract verlengd? Dan ontvang je een extra bruto bonus van €250,00.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid.


Vacaturekenmerken

Werkweek 20,00 Locatieplaats Scania in Zwolle Categorie vacature Catering/horeca Provincie Overijssel Contactpersoon Maartje Hasselton Telnr. contactpersoon 0612898027 Interessant Je ontvangt een bonus van € 500,-!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Koerier Albert Heijn Online

Consolid, Zwolle, Overijssel
€ 17,18 per uur
2 weken geleden
Zwolle Home Delivery Geen specifieke vereisten €17,18 per uur Koerier Albert Heijn Online Publicatiedatum: 16 april 2024 Albert Heijn heeft plek voor superhelden. Als bezorger voor Albert Heijn Online ben je servicegericht en bezorg je per shift bij zo’n 30 adressen in Zwolle en omgeving de boodschappen. Je bent continu onderweg in je bakwagen én met een goed salaris van...
Consolid

Contractmanager N2000 project Punthuizen-Stroothuizen

Matchd, Zwolle, Overijssel
3 weken geleden
De functie Bij natuur en landelijk gebied betrokken organisaties werken samen aan natuurherstel via het bestuurlijk verband “Samen werkt beter”. Het programma Ontwikkelopgave Natura2000 is binnen de provincie Overijssel verantwoordelijk voor de uitvoering van de natuurherstelmaatregelen. Het programma wordt aangestuurd door een programmateam. De projecten binnen het programma worden aangestuurd door verschillende partners, waaronder ook de provincie zelf. De projecten...
Matchd

Calculator Allround Renovatie en Nieuwbouw Projecten

Continu Professionals, Zwolle, Overijssel
€ 4.000 per maand
3 weken geleden
Functieomschrijving Vind jij het leuk om de calculaties te doen, prijsafspraken te maken en bouwkundig advies te geven? Lees dan snel verder! Als Calculator bij ons heb je afwisselende projecten. Je geeft bestaand vastgoed een tweede leven en je bent nauw betrokken bij nieuwbouw projecten. Je bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding, financiële bewaking, calculaties en inkoop van diverse projecten....
Continu Professionals