Meewerkstage Human Resources

CTAC


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
CTAC

Wil jij graag ervaring opdoen binnen het dynamische werkveld van Human Resources? Ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage waarbij je de kans krijgt om mee te werken aan diverse projecten en de operationele kant van HR te ontdekken? Dan is deze stage bij Ctac iets voor jou!

Over de functie

Als stagiair(e) op onze HR-afdeling krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen binnen het HR-vakgebied. Je maakt deel uit van een enthousiast team van professionals en krijgt volop ruimte om jouw talenten te ontplooien.Tijdens deze meewerkstage zul je onder andere:

  • Projectmatige ondersteuning bieden binnen diverse HR-topics, waaronder inclusie en diversiteit, herziening functiehuis, recruitment, upgrade kantoorpand en learning & development.

  • Actief meekijken en assisteren bij de activiteiten van onze HR Business Partners.

  • Ruimte krijgen om te werken aan een opdracht die aansluit bij jouw opleiding en interesses.

  • Flexibele werktijden in een inspirerende werkomgeving.

Bedrijfsinfo

Ctac is een warme, persoonlijke organisatie. We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk, en hechten waarde aan mens, maatschappij en milieu. Zo bieden we een veilige, respectvolle omgeving, streven we naar een inclusief en divers team, en staan we open voor iedereen.

In het werken bij Ctac staan onze experts, en dus jij, centraal. We gaan voor een toekomstbestendige carrière, die perfect aansluit op jouw ambities. Elke collega wordt aangemoedigd om te groeien en zich te ontwikkelen in een omgeving waar continu leren, feedback geven en persoonlijk leiderschap voorop staan. Kortom, bij Ctac krijg je de kansen om de beste versie van jezelf te zijn, in alle opzichten.

We bieden

We bieden:

  • Een passende stagevergoeding.

  • Een mooie leerplek met veel ruimte voor creativiteit en vrijheid.

  • Faciliteiten om flexibel te werken.

  • Een open cultuur waarin informeel en persoonlijk contact centraal staat.

  • Een stageprogramma, waarbij je andere stagiaires leert kennen en je ervaring met hen deelt.

We vragen

We vragen:

  • Een student die een relevante opleiding volgt op het gebied van HR, zoals Human Resource Management, Personeelsmanagement.

  • Affiniteit heeft met HR-processen en interesse heeft om hier meer over te leren.

  • Zelfstandig kan werken, maar ook een echte teamspeler is.

  • Communicatief vaardig is en niet bang is om vragen te stellen.

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  • Beschikbaar is voor een voltijdse stage, aanvangsdatum in overleg.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ketenproces Coördinator

Openbaar Ministerie, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Vind je het interessant om in een dynamische, leerzame en bijzondere omgeving te werken en ben je flexibel inzetbaar? Reageer dan snel! Wat ga je doen? ZSM (Zorgvuldig, Snel en op Maat) is een regionaal samenwerkingsverband tussen Justitie partners o.a. de Politie, Reclassering, Raad voor de Kinderbescherming om op een snelle en efficiënte manier veel voorkomende criminaliteit zaken op te...
Openbaar Ministerie

Bijrijder

Wolfram Chain, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.300 - € 2.600 per maand
3 weken geleden
Aan de slag bij een familiebedrijf als Bijrijder en verdien tot € 2.600,00 bruto per maand Voor een bedrijf in ´s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om op de vrachtwagen te zitten als bijrijder. Met op het oog in de toekomst zelfstandig de vrachtwagen te besturen. Als bijrijder bij ons bedrijf ben je samen met...
Wolfram Chain

Vulploegmedewerker Bijbaan

Coop Supermarkten, Den Bosch, Noord-Brabant
3 weken geleden
Vulploegmedewerker Bijbaan Flexibel werken met leuke collega’s, werkervaring opdoen en ook nog eens lekker verdienen? Ga aan de slag als hulpracht bij Coop! Wat ga je doen? Als vulploegmedewerker bij Coop ben jij verantwoordelijk voor een nette en goedgevulde winkel. Jij zorgt ervoor dat onze klanten niet misgrijpen naar hun favoriete producten. Je helpt klanten bij vragen en legt ze...
Coop Supermarkten